Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C-5 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים!

אני מתענין ברכישת C-5 שנת 2012 עם 8200 ק"מ . מבחינת המחיר זה בסדר - כ30% נמוך מהמחירון, יד1 מליסינג. בחרתי בדגם הזה בעיקר בגלל הנוחות שלה. הדגם הזה כבר בא עם מנוע חדיש 1600 טורבו, בעל נתונים טובים וצריכת דלק טובה, הגיר כבר לא ה-CL-4 הגרוע הישן של פג'ו-סיטרואן אלא גיר יפני חדיש וטוב, כלומר כל המגרעות שהיו לדגמים הקודמים תוקנו. השאלה הגדולה היא האמינות. מה יש לכם לספר לי בנדון.אגב הייתי בעל סיטרואן קסנטיה במשך 10 שנים ומערכת ההידרופנאומטית לא מרתיעה אותי לדעתי היא די אמינה וטובה כשלעצמה.

תודה מראש - מ. הורשני

פורסם (נערך)

יש בעית אמינות שדורשת תחזוקה ברמה גבוהה. תעשה פה חיפוש על מנוע של ב.מ.וו בשם THP156

האם יתנו לך אחריות כלשהיא ?

הגיר היפני של AISIN - אין איתו בעיות

הקסנטיה שהיתה לך עדיפה כנראה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אני גם רציתי לרכוש את הרכב הזה, המחיר הנמוך ממש מושך את העין.

הבעיה העיקרית היא המנוע, ערכתי חיפוש, שאלתי אנשים והבנתי שאין מצב שאני רוכש את החתול בשק הזה.

אוטו-מאניה :-)

פורסם

לדעתי האישית קצת הקצינו עם הביקורות נגד המנוע והרכבים.

ההורים שלי החליפו בעשור האחרון C5 ב-C5 (צורה חדשה מנוע 2000 הישן) וב-2012 עברו ל-508.

סה"כ כל המנועים הראו/מראים אמינות טובה (לא פחות ולא יותר משאר המכוניות שבמשפחה, ויש לא מעט)

והמערכת ההידראולית ב-C5 מעולם לא עשתה שום בעיה.

בסה"כ לדעתי מי שלא נרתע מסטיגמות יכול לקנות אחלה רכב באחלה מחיר לרכב יד 2

• תוכן חדש...