Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4817717,00.html

למי שלא קרא - רכב גנוב עם מערכת איתוראן אותר על ידי רחפן, וחולץ בלילה בשילוב גורמי צבא מאיזשהו כפר ערבי.

כמה שאלות למביני העניין פה:

1. אם עכשיו היה מדובר בקיה פיקנטו כלשהי שהייתה נגנבת עם איתוראן והיו מאתרים אותה - היו עושים את כל זה בשבילה? או שרק אם מדובר ברכב פאר מעל קטגוריה מסוימת?

2. מי מממן את הצבא במקרה הזה? מה הקשר של הצבא לאיתוראן להחזרת רכבים גנובים? האם אני כגורם פרטי גם יכול לפנות לצבא ולבקש שיעזרו לי להוציא את הרכב בהנחה ואני יודע איפה הוא?

סתם מעורר מחשבה

פורסם

זה לא רלוונטי על איזה רכב מדובר מחלצים כל רכב.

איתוראן והצבא והמשטרה עובדים בשת"פ.

הצבא מלווה את איתוראן בלבד, כל פעולת החילוץ נעשית ע"י האוכפים של חברת איתוראן, גם הגרר של איתוראן.

אתה לא יכול לפנות לצבא בבקשה לחלץ רכב.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לגבי סעיף 2 - הצבא אחראי, כן. הוא השולט בשטחים הללו בפועל על ידי המנהל האזרחי. הוא זה שאמור לטפל בבעיה הזו בשטחי יהודה ושומרון שאינם שייכים למדינת ישראל.

פורסם
זה לא רלוונטי על איזה רכב מדובר מחלצים כל רכב.

איתוראן והצבא והמשטרה עובדים בשת"פ.

הצבא מלווה את איתוראן בלבד, כל פעולת החילוץ נעשית ע"י האוכפים של חברת איתוראן, גם הגרר של איתוראן.

אתה לא יכול לפנות לצבא בבקשה לחלץ רכב.

אז בפועל זה משהו שקורה הרבה?

כלומר אם איתוראן מאתרים את הרכב אז נכנסים פנימה בליווי כוחות צבא?

פורסם

יש לשער שאיתוראן יפעילו את האמצעים האלה כאשר מדובר ברכבים יקרים אבל אין לנו באמת שום דרך לדעת מה השיקולים שלהם.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

כניסה כזו לכפרים/ערים מעבר לקו מן הסתם כרוכה בסיכון מסויים. כבר היו לא מעט תלונות של בעלי רכב גנוב שידעו בדיוק איפה הרכב הגנוב שלהם נמצא אך הגורמים המוסמכים, אם זו משטרה או צבא (כל אחד בתחומו) לא עזרו.

ייתכן גם שהחשודים במקרה הזה היו גם מעורבים בפעילות נוספת מעבר לגניבת הרכב כך שלצבא יהיה אינטרס מוגבר ואולי מדובר באמת ברכב שאיתוראן רצו להחזיר "בכל מחיר".

מה שמעודד בנוסף הוא גם העובדה ששיעור גניבות הרכב ירד. נקווה למגמה כזו גם בהמשך.

ŠKODA Fabia Monte Carlo 1.2TSI

פורסם

אישית מכיר מקרה של מונית אוקטביה שהוצאה מטול כרם בשת''פ צבא, משטרה ואיתוראן מלפני כמה שנים.

אין לי מושג מה עומד מאחורי השיקולים הללו אך האישור לכניסה ניתן על ידי הצבא (ורק הצבא).

מבחינת איתוראן אני משער שזה כל רכב, הנדיר לדעתי זה שצבא אכן מאשר כניסה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אבל אם תחשבו על זה - הרי מי שמרוויח מכל הסיפור הזה הם איתוראן והלקוח כמובן.

בפועל - יוצא שהאיתוראן "משתמש" בשירותי הצבא לטובתו - לא כך?

פורסם

גם אזרח שמזעיק את המשטרה "משתמש" בה לטובתו.

יש להניח שלצבא יש את השיקולים שלו. הוא לא צבא להשכיר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אישית מכיר מקרה של מונית אוקטביה שהוצאה מטול כרם בשת''פ צבא, משטרה ואיתוראן מלפני כמה שנים.

אין לי מושג מה עומד מאחורי השיקולים הללו אך האישור לכניסה ניתן על ידי הצבא (ורק הצבא).

מבחינת איתוראן אני משער שזה כל רכב, הנדיר לדעתי זה שצבא אכן מאשר כניסה.

כמו שאמרתי מקודם, על כל רכב עם איתוראן שאותר, יוציאו אותו ללא קשר לסוג הרכב, אין פה העדפות מלבד מקרים קיצוניים כמו רכבים צבאיים וממוגנים וכדומה, יש רכבים עם דחיפות גדולה יותר.

ודווקא אישורים מהצבא זה דבר שבנורמה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יש את יחידת אתג"ר של המשטרה, שמדי פעם עושה פשיטות בשטחים, ומחזירה רכבים גנובים לארץ.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רכבים גנובים הם לא מחזירים, הם יותר בקטע של מארבים על מחסומים.

הם פועלים בשטחים על סגירת משחטות והשבת חלקים גנובים של רכבים,גם בתוך תחומי הארץ.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...