Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היו גם בזמנו כמה פשיטות של אתגר על מוסכים פלסטינים שנמצאים בשטח b והרבה ישראלים מתקנים שם רכבים (יהודים וערבים), מה עלה בגורלם של רכבים שנגררו משם? משאר שהבעלים זומנו לחקירה ובסופו של הליך הרכבים הוחזרו לבעלים.

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אמנם עברו כבר כמה שנים מאז אבל יצא לי בשרות מילואים בשטחים לאבטח שוטרים שנכנסו לאיזה כפר בלילה לחפש רכבים גנובים. מצאו איזה שני רכבים גנובים באותו הלילה וגררו אותם החוצה - רכבים סטנדרטיים לחלוטין, לא רכבי יוקרה.

פורסם (נערך)
היו גם בזמנו כמה פשיטות של אתגר על מוסכים פלסטינים שנמצאים בשטח b והרבה ישראלים מתקנים שם רכבים (יהודים וערבים), מה עלה בגורלם של רכבים שנגררו משם? משאר שהבעלים זומנו לחקירה ובסופו של הליך הרכבים הוחזרו לבעלים.

כל עוד הרכבים לא תוקנו בשטחי a אז חוקית זה חוקי, בטח קישרו את המוסכים למשחטות כאלו ואחרות.

תכלס אין יותר מידי מה לעשות.

וממה שיצא לי לעבוד עם אתג"ר מבחינתם רכב גנוב זה רכב גנוב, לא משנה אם זו מרצדס במליון שקל או 323 ב5 אלף,גם פחות מעניין אותם הרכב, יותר הגנבים.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אריק האמת זה סוגיה, מרבית השטחים באיו''ש הם שטחי b אך גם בכניסה אליהם יש שלט האוסר כניסת ישראלים.

לגבי המוסכים הפלסטינים ישנה בעיתיות חוקית למרות שמדובר בשטח b ולא a.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

האמת אני על בסיס יומי נמצא בשטחים מעולם לא ראיתי שלט האוסר כניסה/תיקון של רכבים בשטח b, רק בשטח a.

אתה רוצה להגיד לי שכל המוסכים סביב צומת תפוח ואריאל, למרות שהם לא בשטחי a אסור לתקן שם רכבים?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כמה שלי ידוע אסור, אשתדל לבדוק יותר לעומק, האמת שזה נשמע מעט כמו שטח אפור.

לגבי השלטים אצלם לך בהזדמנות הם אכן מדברים על שטח a, שים לב אם אינני טועה יש שלט בחוצ''ש באזור המחסום או באזור צומת אריאל.

הסדר יום שלי סביב השטחים ביום יום אם זה עבודה או מגורים.

מסקרן אותי לדעת איפה אתה מתקן, 70 אחוז חאפרים שעושים מלא קומבינות, מלבד מוסך טוב של פחחות וצבע ששמעתי עליו בצומת יקיר מעולם לא שמעתי המלצות, אני בכל מצב לא מתקרב לשם, זול עולה יקר בסוף.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם (נערך)

מבחינת איתוראן זה עניין שבשגרה מסתבר.

ממליץ לכל אחד, לפנות קצת זמן ולראות את ה Playlist הבא בYoutube,

רוב הסיכויים שלא תפסיקו לראות אחרי הסרטון הראשון וגם לא אחרי העשירי..

מה שגורם לאי נחת, זה שהמטרה שלהם היא להחזיר את הרכב נטו, לא לתפוס את הגנבים.

הם מעדיפים שהגנבים יברחו (מקור פרנסה), לא ירדפו אחריהם, העיקר שהרכב יחזור.

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם
כמה שלי ידוע אסור, אשתדל לבדוק יותר לעומק, האמת שזה נשמע מעט כמו שטח אפור.

לגבי השלטים אצלם לך בהזדמנות הם אכן מדברים על שטח a, שים לב אם אינני טועה יש שלט בחוצ''ש באזור המחסום או באזור צומת אריאל.

הסדר יום שלי סביב השטחים ביום יום אם זה עבודה או מגורים.

מסקרן אותי לדעת איפה אתה מתקן, 70 אחוז חאפרים שעושים מלא קומבינות, מלבד מוסך טוב של פחחות וצבע ששמעתי עליו בצומת יקיר מעולם לא שמעתי המלצות, אני בכל מצב לא מתקרב לשם, זול עולה יקר בסוף.

מעולם לא תיקנתי באזורים כאלו וגם לעולם לא את הרכבים שלי במוסכים כאלו, האמת שאפילו לרוב המוסכים בתוך הקו הירוק אני לא מוכן להיכנס.

וכן איתוראן המטרה הראשונה היא להחזיר את הרכב, אבל מעבר לזה יש פעילות מודיעינית ללכידת חוליות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
מבחינת איתוראן זה עניין שבשגרה מסתבר.

ממליץ לכל אחד, לפנות קצת זמן ולראות את ה Playlist הבא בYoutube,

רוב הסיכויים שלא תפסיקו לראות אחרי הסרטון הראשון וגם לא אחרי העשירי..

אחרי שרואים את הסרטונים האלה מבינים שעדיף כבר שהרכב יגנב ושהביטוח ישלם...

רכב שטח היה מרגיש לא בנוח במקומות ובמהירויות שהם נוסעים.

פורסם

בשביל מדינת ישראל כל רכב שיורד מהכביש זו ברכב.

עם 250 אלף רכבים שעולים לכבישים מדי שנה, שתורמים לגודש בכבישים ומצריכים בניית תשתיות ותחזוקת תשתיות קיימות, ועצם העובדה שבמקום כל רכב שיורד, עולה לכביש רכב חדש (כי נדיר שמישהו כאן יוותר על רכב פרטי לטובת תחבורה ציבורית), אז לא פלא שלא באמת מתאמצים פה עם עניין של טיפול בגניבות ותאונות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...