Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

130K+- במקום 307 (הכותרת נערכה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכם! רעיונות יפים בהחלט, הגולף לא מתאימה לי. הפלואנס נלקחה בהחלט בחשבון ואחרי הקישור פה קבעתי השבוע לפגוש חבר שנוסע על אחת כזאת 2015.

בינתיים אני עדיין מחפש רעיונות נוספים.. מצאתי משהו נחמד אבל בכלל לא חסכוני בדלק... http://m.yad2.co.il/Cars/PrivateInfo.php?CarID=326143567e55cab12d85e68d0e2aa497784&StartDate=1465890404

בריאות לכולם!

פורסם
בעיות אמינות קשות? לא צריך להגזים. הבעיות הקשות ב-VAG היו קיימות רק בדגמים שלפני 2013.

ספר את זה לרכבים הם לא שמעו על זה.

מזכיר לי לקוח שלי, בעל מוסך גדול של טיוטה, תמיד בכניסה למוסך כל יום עשרות רכבים תקולים ביציאה כולם ביחד " טיוטה לא מבקר מוסך" והוא כבר מזמן מחזיק S500 בקביעות.

פורסם

אם לכתוב בכנות - לא רואה את עצמי רוכש VAG כמו שלא רואה את עצמי רוכש טויוטה..

לא כתבתם מה דעתכם על החתולה (יגואר XF..) יפהפיה לטעמי ובינתיים מצאתי שיש להם גם דיזל עם 240 כ"ס ו 52 קג"מ..

בריאות לכולם!

פורסם

היגואר נראית כמו בחירה נהדרת לפרמטרים שהגדרת -

אם זה בדיוק OPPOSITE DAY.

תכניס משהו לראש - אתה מדבר על נסועה של 40K שנתית, רכבים כמו הג'אג או ה159 דורשים טיפול כל 15K~, יענו 2.5 טיפולים בשנה.

זה לפני שאנחנו מדברים על עלויות ביטוח, בלת"מים, וכמובן את הצפרדע ה"קטנה" ירידת ערך אסטרונומית שתוך שלוש שנים תרדד את מחיר הרכב לאבק, בהינתן שהמנוע/גיר יחזיקו את הק"מטראז' (כי בשביל הרכבים הנ"ל אתה תרכוש אקזמפלר עם קצת פחות מ100K ק"מ).

grow up dude.

אם כבר אתה רוצה חלומות - לך על איזו בנצית דיזל מונית לשעבר, אולי תמצא אחת לא שחוטה בתקציב שלך, והדיזל יחזיק יותר זמן.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...