Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

130K+- במקום 307 (הכותרת נערכה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

הגיע הזמן להחליף את הרכב.. פיג'ו 307 XT שנת 2005 שעברה כבר 330K ק"מ.

מתחילה להראות סימני הזדקנות ולכן אין לי ברירה לצערי אלא להחליפה.

אנחנו זוג, נוסעים כיום כ 40K ק"מ בשנה, הרכב ישמש כרכב ראשון.

הרכב צריך להיות חזק - עקיפה צריכה להתבצע כמו שצריך, אני גר באזור עם הרבה עליות והרכב צריך ליהנות בעליות ובסיבובים.

מה עוד.. כמובן שנתון כמה שיותר חדש מבחינתי.

עד היום נסעתי בעיקר בצרפתיות אז נוחות חשובה.

לא מעוניין ברכב קטן מדי - מדי פעם יש לנו מתלווים לנסיעה וצריך שיוכלו לשבת מאחור.

מגוון הרכבים שחשבתי עליו רחב מדי ולכן מבקש את עצתכם;

לא מתלהב מסקודה, למרות האיכויות של הרכב, התרנגול מקדימה עושה לי לא טוב.

אוהב אלפא אבל החזית של החדשות קצת מכוערת לטעמי.

לא מאמין שאני כותב את זה אבל חשבתי על מאזדה 3 החדשה עם מנוע 2 ליטר..

מצד שני חשבתי גם על פורד אדג' 2012+-, חשוב לי שהרכב יהיה חזק.

אני אשמח לכל רעיון מתאים ואם יש עוד מידע שחסר אני אשמח להשלים..

תודה!

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם

בקריאה ראשונית: גולף 150

בקריאה שניה: 40K בשנה זה לא צחוק.. לא הייתי רוכש רכב בנזין, מעבר להוצאות דלק וטיפולים, ההוצאה על ירידת הערך תהיה משמעותית מאוד.

ופתאום עלתה לי "הברקה", סוג של hate-it/love-it, אבל בטוח לא המלצה סטנדרטית:

סיטרואן קקטוס, דיזל, חדשה. יישאר לך גם לא מעט עודף ביד.

החסרונות: עיצוב שלא מתאים לכל אחד (אני דווקא מאוד אהבתי), גיר ידני בלבד בארץ שזה אולי לא מתאים (לא ציינת)

היתרונות: חדש, חסכוני בדלק / תחזוקה, מאוד נוחה, לא נהגתי עליה אך בסה"כ יש רשמים חיוביים מבחינת נהיגה לרוב האנשים שכן (שלח ה"פ ל falou או בקר בשרשור שלו).

לדעתי, עבור הנסועה + תקציב + צרכים שתיארת, זו יכולה להיות בחירה נהדרת.

תחשוב על זה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

גם לדעתי פיגו 308 יכול לשרת אותך מצויין בדיוק קניתי אחת כזאת זה רכב שפשוט כיף לנהוג בו לא חסר כוח אם אתה רוצה אפשר להשיג אותו ב106k יד שניה מיבואן 0 קמ שזה אחלה מחיר לאותו כזה

פורסם (נערך)

לגבי הקקטוס - הצעתי לאישתי, טוב שלא ישנתי במלונה באותו לילה :)

לגבי ה 308 - יש לנו אחת במשפחה 2015, באמת אוטו נחמד אבל חסר קצת כח לטעמי.

בעיקרון אני מעדיף את הרכב הראשון שלי בנזין, אין כמו השקט הזה..

אם היה לי הכסף הייתי הולך על הלקסוס is300h, אבל הוא לא זול, יש אחת למכירה שנת 2014 ב 168..

עריכה אחרונה על ידי wonderd

בריאות לכולם!

פורסם (נערך)

אני ממליץ לך לבדוק קצת מהן עלויות אחזקה של רכב, והדיסטריביושן ביניהן. מלבד היות הדיזל מנוע חסכוני יותר, אתה (כנראה) תגלה שאחד הגורמים הכי הכי יקרים זו ירידת הערך - by far.

אולי כשהאשה תראה את זה בצורה גרפית היא תרשה לך לישון בסלון... (;

רכב בתקציב הזה, שיעבור 40K בשנה, עם מנוע בנזין - ובכן, כשאתה תסיים איתו, המחירון שלו יהיה נמוך מרמת המודעות העצמית של בוז'י הרצוג.

עכשיו אם זה מתאים לך - מצוין, לך על זה! כל שאני מציע לך זה לוודא שזה אכן מתאים לך.

אני לא הייתי שוקל לרכוש רכב בנזין ב130K שיעבור 40K ק"מ בשנה אלא אם הייתה לי אלרגיה לסולר, אם זה היה רכב שאני ממש ממש אוהב, או אם לא היתה לי בעיה להחליף רכב בתדירות גבוהה (שנתית/דו-שנתית).

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מה לגבי סיטרואן C4 פיקאסו (גרסת 5 מושבים)? יש לו מנוע 1.6 ל' עם 165 כ"ס שירגיש לך חזק הרבה יותר ממנוע ה-1.2 ליטר של ה-308. בנוסף יש מלא מקום למשפחה. הוא נוח מאוד, אבל מצד שני פחות דינמי.

פורסם

תודה!

מקסימום נתחיל לנסוע באוטובוס פעם-פעמיים בשבוע.. אני לא חוזר לדיזל.

אני צריך שיהיה איזה סוג של ניחוח ספורטיבי לרכב, אם בצורה ואם בהתנהגות, לכן פיקאסו לא בכיוון שלי..

קצת ישן בשנתון אמנם, אבל מה אתם אומרים על האלפא 159 1.8 ליטר ידנית?

בריאות לכולם!

פורסם (נערך)

סיטרואן C4 החדשה ,מנוע חסכוני וחזק, גיר יפני , נוח ומרווח , מאובזר , אמין, רכב מצויין במחיר של 115 אלף ש"ח.

חיסרון לא סחיר כיד 2 בדיוק כמו ה307 .

גולף וכל שאר הVAG לא רלוונטי בגלל בעיות אמינות קשות.

חלש ?? חפש לאון 1.8 ידנית זה הכי כוח סוס לשקל .

עריכה אחרונה על ידי shaulc
פורסם
בעיות אמינות קשות? לא צריך להגזים. הבעיות הקשות ב-VAG היו קיימות רק בדגמים שלפני 2013.

על פי תגובתך כנראה שלא ביקרת לאחרונה בפורום.

• תוכן חדש...