Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I30CW 2011-המלצה על פחח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחסוך מכם את הקללות לגבי מוצאו המשפחתי ובריאותו העתידית של מי שהשאיר לנו שפשוף יפה מאוד על הדלת האחורית (בצד של כיסא התינוק!) ולא השאיר פרטים.

אני מבקש המלצה לפחח טוב באזור פ"ת והסביבה (אפשרי גם חולון) לתיקון השפשוף. תמונות יועלו מאוחר יותר.

עקב היעדר תביעות בשנים האחרונות ובהתאם להצעת המחיר, אני מקווה שלא אצטרך להפעיל ביטוח (בהתאם לעלות התיקון).

פורסם (נערך)

מוסך מנשה משיח באזה"ת סגולה. עבודה מהירה ויעילה, שירות אדיב.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי eidl113
  • ספונסר פורום
פורסם

אכן תמונות מעצבנות.

לא רואים אבל האם גם הכנף צריכה עבודה?

האם הנזק לדלת הוא רק השפשוף או שגם הפח ספג מכה? אם רק שפשוף, לא בטוח ששווה לתקן. פוליש להוריד מה שאפשר ולחיות עם זה כמו שזה.

בכל מקרה לעבודת פחחות וצבע יש כמה אפשרויות:

המוסך הראשי של כלמוביל בפתח תקווה,

או בחולון אתה יכול לפנות לשני מוסכים מתמחים:

מוסך אלעד שירותי הרכב

או

ליונדאי חולון מוטורס

בהצלחה, ושאלו יהיו הבעיות של כולנו כל החיים.

עזרה

פורסם

אשתי אומרת שזה לא הגיע לכנף והשריטה היא רק בדלת, הגיעה עד לפח אבל הפח לא ספג מכה והוא ישר.

מבחינת הפן האסתטי אני כן רוצה לתקן כי הדבר האחרון שאני רוצה זו חלודה והרכב מתוכנן להשאר אצלנו כמה שנים טובות.

פורסם

הייתי הולך למוסך הראשי לקבל הצעה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כלמוביל בפתח תקווה יקרנים ללא סיבה (ראה שרשור שפתחתי בעבר)

לא יודע אם ישנה סיבה לפנות אליהם עקב כך. זו לא עבודה מורכבת.

פורסם

אין קשר בין תיקון לבין חלודה

יש צבע מברשת קטן מEBAY ואוטו בקבוק עם לכה או בקבוק מעורבב

עולה 50-60 שקל וישאר לך ממנו עוד המון

לא הייתי רץ להוציא כסף על זה בטח שלא כמה אלפים כפי שיעלה התיקון על שריטות כאלו

פלסטלינה + פוליש + צבע מברשת + לכה מברשת +אוטם צבע יעלה לך בערך 100-150 שקל וישאר לך לעוד מכות

• תוכן חדש...