Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

W800 AEG בת 10, התחילה להרעיש, לזוז, התוף מתקשה להסתובב, והמכונה כבר לא סוחטת - ולכן לא נפתחת הדלת. צריך בסוף כל כביסה לשים אותה על mode של סחיטה, לא ממש נסחט - אבל לפחות פותח את הדלת בסוף...

אין לי מושג מה לא תקין שם, אבל להערכתי טכנאי+ תיקון יגיעו קרוב ל- 1000 ש"ח. האם זו הערכה סבירה?

לכן, חשבתי לקנות איזה מותג זול במקום, שיחזיק כמה שנים בשקט. ראיתי שיש איזו BEKO ב- 1200 ש"ח במחסני. מה דעתכם? אני לא מכיר את המותג הזה בכלל.

הדרישות שלנו - שתהיינה: תוכנית קצרה, תוכנית עדינה, הרתחה כשצריך, ועמידות לבערך מכונה ביום.

עריכה: ראיתי שאני צריך לפחות 6 ק"ג, ומהירות 800 לפחות, אז נניח תקציב של 1500 ש"ח. תודה!

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בקו מותג טורכי שגם מיוצר שם ‚ עונה לתאור שלך של זול ולכמה שנים בקושי ‚ אם בא לך כן להשקיע אז החדשות של LG מעולות וגם מאוד חסכוניות +בוש שגם מומלץ אבל בוש שמיוצר בגרמניה כי אלו שמיוצרות בטורכיה שוות לבקו רק עולות יותר .

:fadein:
פורסם

בוש מיוצרות במזרח אירופה (פולין, סלובקיה וכו') - לא מביישות את המותג.

מקמת דנא אני משתמש במכונת בעלות פתח עליון שיותר יקרות ופחות עמידות, בגלל מגבלות מקום (כיום מגבלות המקום כבר לא קיימות אבל מכונה ברוחב 60 ס"מ מחייבת פירוק דלת חדר הכביסה וחוץ מזה מכונה בעלת פתח עליון מצריכה פחות התכופפות). ניסיון לעזוב את BSH הביאו למפח נפש (AEG/Electrolux שהחזיקה פחות מ-4 שנים וקריסטל שהושלכה לפח בתוך האחריות כיון שלמרות האחריות התיקונים היו יקרים ולא החזיקו מעמד יותר מכמה שבועות).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טכנאי ראה את המכונה ונתן הצעת מחיר?

גם אם כן תנסה עוד אחד,

יש לי את ה AIG כבר 10 שנים בדיוק שנשארה אחרונה

מתצוגה,עובדת מצויין.

כל מקרה תיקון מעל 500 ש''ח עדיף להחליף לחדש.

פורסם

עוד לא היה טכנאי, הרי רק הביקור 250 ש"ח. אז נניח שצריך מיסב + משהו בלוח נדפק כי היא לא סוחטת לבד. נראה לי 1000 בלי למצמץ...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בחודש פברואר האחרון התפגרה אצלי AEG בת כ 15 שנים (שקניתי במשהו כמו 5500 שקלים אי שם בשנת 2000 בערך :evil: )

במקומה נרכשה בוש הכי פשוטה, 5.5 ק"ג כביסה, כל מני תכניות, ב 1700 שקלים אצל אבי סופר באלנבי.

המכונה עובדת אצלנו לא מעט.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני נמצא באותה נקודה ושוקל לרכוש LG - לאחר ניסיון טוב עם המכונה במקום העבודה שלי.

מחר אעשה סקר אחרון לפני רכישה. כמובן אבדוק מחירים מול BSH ואחליט.

פורסם

מכונות הכביסה של LG עם מנוע אינוורטר עם הנעה ישירה ‚ מאוד מאוד מומלצות ‚ יותר עמידות והרבה יותר חסכוניות ‚ בהחלט מומלץ .

פורסם

להורים שלי בבית יש LG כבר בת 8-10 שנים (לא בדיוק זוכר) ועובדת מעולה.

אני עברתי לדירת שותפים וקניתי BEKO זולה (5600Y). בינתיים עושה תעבודה אבל אי אפשר באמת לתת חוות דעת אחרי 3 חודשים.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
להורים שלי בבית יש LG כבר בת 8-10 שנים (לא בדיוק זוכר) ועובדת מעולה.

אני עברתי לדירת שותפים וקניתי BEKO זולה (5600Y). בינתיים עושה תעבודה אבל אי אפשר באמת לתת חוות דעת אחרי 3 חודשים.

בקו זה זבל.כרגע זרקתי אחת (ולא מהזולות) לאחר שנמאס לי להחליף להן גומיות שהיו נקרעות לפתע.הנבלה היתה בת שנתיים וחצי דרך אגב ועלתה כחדשה קרוב ל2000 שקל.

נשלח מערב הסעודית

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
בקו זה זבל.כרגע זרקתי אחת (ולא מהזולות) לאחר שנמאס לי להחליף להן גומיות שהיו נקרעות לפתע.הנבלה היתה בת שנתיים וחצי דרך אגב ועלתה כחדשה קרוב ל2000 שקל.

נשלח מערב הסעודית

כבר יש לי אותה כמה חודשים אז,פשוט נקווה לטוב :). היא גם לא עובדת תחת הרבה עומס...בכל זאת דירת שותפים ולא משפחה. מופעלת בערך פעם פעמיים בשבוע.

Sent from my D6503 using Tapatalk

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
כבר יש לי אותה כמה חודשים אז,פשוט נקווה לטוב :). היא גם לא עובדת תחת הרבה עומס...בכל זאת דירת שותפים ולא משפחה. מופעלת בערך פעם פעמיים בשבוע.

Sent from my D6503 using Tapatalk

אצלי עשתה 14 מכונות בשבוע עד למותה הלא צפוי בגיל שנתיים וחצי.תעשה חישוב עוד כמה זמן נותר לשלך..[emoji6]

נשלח מערב הסעודית

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תוכן חדש...