Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר בחיפה. אני מקבל היום בדואר הודעת תשלום קנס מעירית ת"א, זה כבר קנס עם תוספת פיגור (150 ש"ח). הדו"ח מתאריך 20 לינואר משעה 18:04. לא הייתי בת"א בכלל באותו יום (וגם לא בת"א בכלל השנה). ההוכחות היחידות שיכולתי למצוא הם חיובים בכרטיס האשראי שלי שהתבצעו סמוך מאד לשעה הנקובה, בחיפה (17:00 ו17:47). אני דווקא כן מפעיל חניה סלולארית בעיר שלי אבל לצערי באותו יום לא קרה שהפעלתי חניה.

מה אני יכול לעשות? בדו"ח לא רשום שהרכב צולם, האם יש להם פרטים על הרכב האמיתי?

תודה על כל תשובה.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

לכל דוח אמורה להיות מצורפת תמונה באתר, אם אין תמונה אין הוכחה

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

בדקתי, אין תמונה מצורפת

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם (נערך)

אני לא מבין, זו שיטת מצליח? למה אין תמונה? בכ"א הכנתי כבר מכתב שישלח ביום א'.

עריכה אחרונה על ידי 116_Veloce

פורסם

למיטב ידעתי לא חייב להיות צילום.

תתחיל מזה שתבקש לראות את הדו"ח המקורי, שם מופיע גם צבע רכב, אם צבע הרכב לא תואם תגיש בקשה לביטול הדו"ח.

מה לעשות ולפעמים הפקחים טועים בהקשת מספר הרכב.

פורסם

תודה לכל המשיבים. אעדכן בהמשך...

פורסם (נערך)

גם אם שוכפל לרכב שלי כמה סימנים יחודיים שלא קיימים על אף רכב מסוג זהה מכיוון שהם custom made. ב8.00 מחר אני עם עירית תא בטלפון. נקווה שזה לא סיפור קפקאי (יש לי מספיק צרות משלי ב"ה).

עריכה אחרונה על ידי 116_Veloce

פורסם

שוחחתי עם עירית ת.א. - מסתבר שמדובר באותו רכב, ובאוטו הצבע ועכשיו אני בבעיה. או שהרכב שוכפל או שבמקרה זה רכב זהה מאותה סדרה עם מספר אחד שונה או הפוך.

פורסם

יש להם הסבר למה אין תמונות ?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אל תסמוך על מה שהם אומרים, תבקש שישלחו לך את הדו"ח המקורי.

לי היה סיפור עם עיריית ת"א שהתעקשו שהכל בסדר עד שבדו"ח המקורי ראיתי שרשום צבע רכב אדום במקום לבן, גם אז הם רצו להמשיך להתעקש אך לבסוף נכנעו.

עדיין יכול להיות כשל שיתפוס, קבלתי לפני כמה שנים דו"ח מעיריית אשקלון וצבע הרכב ומספר הרכב תאם לשלי, כנראה טעות הקלדה בספרה אחד וצבע הרכב גם תאם.

שלחתי מכתב מנומס שבו שטחתי את טענתי שכלל לא הייתי באשקלון ובכלל הייתי בעבודה, קבלתי תשובה חיובית שבו הם מבטלים את הדו"ח מלפנים משורת הדין.

אז תנסה את שתי האפשריות גם לבקש דו"ח מקורי כדי לנסות להוכיח טעות וגם תסביר בנימוס למה לא היית כלל בת"א באותו יום/שעה.

• תוכן חדש...