Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש DC, זה אמור להדליק את האורות קבוע, הלא כן?

למען הסר ספק, זה לא שאני חלילה נגד בדיקה מקצועית ומקיפה לענין זה.

פורסם

תלוי כמה ותלוי איך המעגל הפנימי של הלדים מורכב.

לד צריך מתח מינימלי וזרם מינימלי כדי להאיר, תחבר כמה בטור ותצטרך להכפיל לפי כמות הלדים.

אבל לא צריך הרבה DC כדי לשרוף סליל.

פורסם

אם יש dc במקום ac בסקופ אתה אמור לראות את זה ולא לנחש, הייתי אפילו מחבר רמקול פשוט, משהו מחנות להגברה או מעבדת תיקונים ורואה אם הממברנה נתקעת בחוץ או בפנים תלוי בקטביות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אפשר גם לצורך הענין לחבר סתם רמקול מעפן כשפן נסיונות ולעבוד בגיין/ווליום נמוך.

אהמממ. :wink:

בהתחשב שהוא כבר רכש סאב וגם חיבור אותו והכל עובד לכאורה, אני מניח שאין משהו שמיע/ויזואלי.

אבל, אולי יש משהו עדין יותר או אקראי שעלול להופיע שוב ולגרום לנזק מתמשך, ולכן אולי באמת רצוי לבדוק את הנושא יותר לעומק, ו/או עם הסאב הישן עדין ברשותו, לעשות לו ניתוח לב פתוח לבחינת סיבת ההשתתקות שלו.

פורסם

לא ברורה הסיבה למה הוא נשרף. המתקין בדק את המערכת הוא הדי מקצועי בתחום. לטענתו הכל היה מצוין.

חיברתי היום כשש סאבים למערכת בשביל בדיקה לקראת רכישה, לאף אחד לא קרה שום נזק.

פורסם

הוא עבר חוט חוט ובדק שהכל מחובר כראוי. כנ"ל לגבי המתח והארקה.

גם חיבר מכשיר חשמלי שבודק התנגדויות.

טען שהכל תקין.

הסאב דופק כמו שצריך. הוא הנמיך טיפה את הגיין בשתי המגברים.

עשינו גם חיתוכים במגבר במקביל למולטימדיה ליתר ביטחון שאם יתאפס שם ההגדרות או אשנה בטעות.

פורסם

אתה מדבר על המגברים או על הסאב עצמו (כאשר הוא מחוץ לתיבה המקורית שלו)?

אני מתייחס לסאב כרגע.

אם הסאב תקין לכאורה, הוא ניסה להפעיל אותו באמצעים אחרים?

השארת אותו אצלך? שלחת לתיקון? עשית טרייד-אין?

פורסם (נערך)

את הבדיקות ביצע במגברים.

כמובן, שדבר ראשון ניסה להפעיל את הסאב בדרכים שניסיתי אתמול, וגם עם המכשיר שבודק התנגדויות. וגם חיבר ברכב שלו, וזה לא עבד. כשפתחנו את הכיסוי העליון היה בפנים קצת ריח שרוף.

השארתי את זה שם, מכיוון שלא שייך לפרק את הסאב מהתיבה זה מחובר עם ברגים לשתי הצדדים, ולכן לא היה שייך להחליף רק את הסאב ולהישאר עם התיבה הזו.

עריכהף

קראתי שוב את ההודעה שכתבת לי, ומה שכתבתי "הסאב דופק כמו שצריך" זה על הסאב שרכשתי. הישן לא עובד בשום צורה.

עריכה אחרונה על ידי chaimb
  • תוכן חדש...