Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מעוניין להחליף את המערכת המקורית ביונדאי למערכת אשר תהיה בעלת התכונות הבאות :

1. אפשרות לנגן גם קבצי וידאו ב HD .האם יש דבר כזה?
  2. איכות השמע.
  3. סיור נוח בתיקיות של קבצי מוזיקה.
  4. מעדיף חברה מוכרת כמו פיוניר קנווד וכו אלא אם כן יש אלטרנטיבה סינית שיכולה להוזיל לי משמעותית את הקניה.
  5. דיבורית מובנית במכשיר באיכות טובה
  6. סינכרון מול מכשיר אנדרויד - הכוונה שאוכל לעשות miroring - הבנתי שיש לפיוניר פונקציה כזאת.

האם כדאי להביא כזו מערכת מאירופה?

יש לי אפשרות להביא מצרפת או גרמניה (אני טס לצרפת מחר בערב ועוד חודשיים לגרמיה)

פאנל קדמי במקום המקורי לצורך החלפה עולה בערך כ150 שח לפי הלינק הבא - http://www.ebay.com/itm/161880103683?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

כמה לוקחים בדרך כלל על התקנה במידה ואני לא רוכש אצל המתקין את הציוד?

האם יש צורך בציוד נוסף שעלי לרכוש למעט הפאנל?

עריכה אחרונה על ידי NIMRODVA

רכבים נוכחיים :Geely 350 Pro   , Tesla Model 3 SR

רכבי עבר:Alfa romeo Guilia 1.3 TI 1970,Lancia Beta 1.6 1982

Lancia Beta coupe 2.0 1984,Lancia Thema Turbo 2.0 16v 1994

Citroen Xsara picaso 2.0 2009,Fiat Punto 1.4 auto 2009

פורסם

1. לא מכיר ממש כאלו. גם כך מרבית הרזולוציות של מערכות לרכב הינן 840X480 עם כמה חריגים, בעיקר מערכות אנדרואיד סיניות עם רזולוציה של 1024X600 או משהו בסגנון. יש לעיין במפרט של כל מוצר רלוונטי. כו"כ, ניגון סרטים תו"כ נהיגה הניתנים לצפיה ע"י הנהג יכולים לזכות אותך בזימון לדין.

2/4/5. הכיוון צריך להיות מכשירי אפטרמרקט של חברות מוכרות ומובילות, AKA פיוניר, קנווד, JVC, אלפיין, קלריון וכד'.

3/6. לא מכיר ספציפית כל מכשיר ומכשיר. מוטב להתרשם מממשק ההפעלה כמו גם ענין השיקוף פרטנית מול כל מכשיר, בתצוגה אצל היבואן או חנות אחרת.

בהחלט ניתן לרכוש מכשיר באירופה, אבל צריך לקחת בחשבון שאין כנראה אחריות, ואת עלות המיסים בכניסה חזרה לארץ (אם מתכוון להצהיר, ואם לא ותיתפס, אם אתה ערוך לקנס) ואז להשוות למחיר בארץ.

עלויות התקנה יש לברר אצל כל מתקין בנפרד. הערכה גסה שלי בין 150-300 ש"ח.

ציוד נוסף עשוי להיות - מתאמי חיווט (חשמל/רמקולים), מתאם שליטה מהגה אם אין מובנה במכשיר שירכש, במידה ויש חיבור USB/AUX מקורי ברכב ואתה רוצה להשמיש אותו, צריך לחפש מודול שיתאם (דוגמה בלבד, יש לוודא תאימות) בינו לבין החיבורים במולטימדיה שתרכוש (שכמובן עדיף שיהיו מאחור למען האסתטיקה).

• תוכן חדש...