Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לתשומת לב התומכים בניאו-קלקליזם ו ROEE בראשם:

[h=1]קרן המטבע: העולם נפגע מיישום מוגזם של ניאו־ליברליזם[/h][h=2]הגישה הניאו-ליברלית, שתומכת בפתיחת שווקים להון זר ומתעדפת צמצום חובות, שולטת במערב 30 שנה. כעת דווקא אנשי קרן המטבע הבינלאומית מכים על חטא. במחקר חדש הם טוענים שהגישה, שישראל אימצה בחום, לא תורמת לצמיחה ומגדילה את אי-השוויון[/h]

http://www.calcalist.co.il/world/articles/0,7340,L-3689212,00.html?ref=ynet

באמת תודה רבה, כאילו שלא ידענו את זה קודם.

גרמתם נזקים בילתי יתוארו לכלכלת העולם, הורדתם מליוני אנשים לקו העוני והעשרתם את כיסכם במיליארדים.

בתרבויות קצת יותר חשוכות, הם כבר היו על הגרדום!!!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואו בגירה, אתה מהיר.

ראיתי את הכתבה לפני 2 דק׳, ונכנסתי לפורום כדי לפתוח שרשור ״לתשומת ליבו של הקורא שוגיפלקס״.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני דווקא רציתי לכתוב ״לתשומת ליבו של הקורא ROEE״.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יענו קילקלתם את הכלכלה עם השטויות שלכם יא חבורת עוכרי ישראל שכמותכם. משחק מילים שכזה.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ההבנה שלי בכלכלה שואפת לאפס.

פעם היה סוציאליזם (עד תחילת שנות השמונים ?) וזה אומר שכולם צריכים להרוויח אותו דבר ובתכלס אף אחד לא הרוויח כלום.

היום יש קפיטליזם (החל משנות השמונים ועד היום) וזה אומר שכל אחד צריך להשתדל להרוויח כמה שיותר גם אם זה אומר שלאחרים לא יהיה מה לאכול והם יגורו ברחוב.

תיאוריית החלחול אומרת שככול שהעשירים ירוויחו יותר כסף כך לא יהיה להם מה לעשות איתו והם יקימו עוד מפעלים ויהיו יותר מקומות עבודה וכך כולם ירוויחו יותר כסף. במעשה, העשירים החביאו את הכסף בכל מיני איים וצברו אפסים בבנק.

חייב למצוא נקודת איזון.

תקנו אותי בבקשה אם אני טועה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
טוב שלא יצאתם לרקוד הורה ברחובות

שני אנשים באים לרבי שיכריע בסכסוך ביניהם. אומר האחד את דבריו - הרבי אומר לו - "אתה צודק". אומר השני את דבריו - הרבי אומר לו - "גם אתה צודק". מתערב התלמיד החכם של הרב ואומר לו - "כבוד הרב, איך יכול להיות שגם האחד צודק וגם השני צודק?" אומר לו הרב - "גם אתה צודק".

בקיצור - כולם נובחים ופתרון אין לאף אחד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ההבנה שלי בכלכלה שואפת לאפס.

פעם היה סוציאליזם (עד תחילת שנות השמונים ?) וזה אומר שכולם צריכים להרוויח אותו דבר ובתכלס אף אחד לא הרוויח כלום.

היום יש קפיטליזם (החל משנות השמונים ועד היום) וזה אומר שכל אחד צריך להשתדל להרוויח כמה שיותר גם אם זה אומר שלאחרים לא יהיה מה לאכול והם יגורו ברחוב.

תיאוריית החלחול אומרת שככול שהעשירים ירוויחו יותר כסף כך לא יהיה להם מה לעשות איתו והם יקימו עוד מפעלים ויהיו יותר מקומות עבודה וכך כולם ירוויחו יותר כסף. במעשה, העשירים החביאו את הכסף בכל מיני איים וצברו אפסים בבנק.

חייב למצוא נקודת איזון.

תקנו אותי בבקשה אם אני טועה.

תיקונים עיקריים:

- קשה לקרוא למצב בישראל כיום קפיטליזם, בטח לא תחת ההסתדרות ואינספור החברות הממשלתיות.

- תאוריית החלחול: תתפלא אבל אין באמת תאוריה כזאת בקרב כלכלנים, אתה מוזמן לקרוא פה: https://orikatz.wordpress.com/tag/%D7%AA%D7%99%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%97%D7%95%D7%9C/

פורסם

בארי - אתה בטוח שאתה ב-2016? צורת הדיבור שלך מתאימה ל-1966. ההסתדרות היום חלשה מאד, ומיטב החברות הממשלתיות הופרטו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נא לדייק, מיטב החברות הממשלתיות הופרטו ונותנות לאזרח הרבה הרבה פחות, תמורת הרבה יותר כסף!

ובנוסף, בקשר לקישור שהבאת, ללא ספק, מקרה בוחן של אמ;לק.

הוא מנסה להטביע את העובדות בים של מלל.

פורסם

צריך להביא לפה את דוק שייסדר לכל הבכיינים מסע לאחור בזמן, אפשר גם ל-1985.

עם כל הרעות החולות והבעיות והעיוותים שיש היום,

עדיין טוב פי כמה עכשיו, ב-2016, מאשר אז.

השילוב של הנוסטלגיה הקלוקלת למשהו שלא היה קיים יחד עם הכמיהה לאיזה שהוא קומוניזם דימיוני (כאילו לא היה מספיק רצח עם במאה העשרים) מחרפנת את הדעת.

ילדים (ובגירה) - תזכרו (שוב) שמטרת העיתונאים היא לייצר סנסציות ופחדים ושאר תחושות רגשניות משוללות רציונליות כדי שתקראו את הידיעות ה"מרעישות" של מחר תוך כדי הקלקה על פרסומות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
הוא מנסה להטביע את העובדות בים של מלל.

רואים שאתה לא קורא את הדברים של אורי כץ.

אפשר לא להסכים, אבל לומר שהוא מנסה להטביע עובדות בים של מלל.... סלח לי, בולשיט.

הוא פשוט לא מתייחס לדברים מסובכים ב3 פסקאות, אלא מנסה להציג תמונה מלאה יותר.

ההתייחסות שלי אינה לפוסט הספציפי הזה, אלא לפוסטים שלו בכלל. קראתי הרבה מהם, וגם כשלא הסכמתי לרגע לא חשבתי שהוא מנסה לעשות את מה שאתה מתאר.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
צריך להביא לפה את דוק שייסדר לכל הבכיינים מסע לאחור בזמן, אפשר גם ל-1985.

עם כל הרעות החולות והבעיות והעיוותים שיש היום,

עדיין טוב פי כמה עכשיו, ב-2016, מאשר אז.

השילוב של הנוסטלגיה הקלוקלת למשהו שלא היה קיים יחד עם הכמיהה לאיזה שהוא קומוניזם דימיוני (כאילו לא היה מספיק רצח עם במאה העשרים) מחרפנת את הדעת.

ילדים (ובגירה) - תזכרו (שוב) שמטרת העיתונאים היא לייצר סנסציות ופחדים ושאר תחושות רגשניות משוללות רציונליות כדי שתקראו את הידיעות ה"מרעישות" של מחר תוך כדי הקלקה על פרסומות.

זה לא הכל שחור ולבן. אם משנים כיוון במדיניות זה לא אומר שנהיים קומונסטים ולא אומר שמחזירים לספרי החוקים של 1985. יש דרך באמצע.

ובכל מקרה העולם מתקדם והוא היה מתקדם ומשתפר מאוד גם אם כל הכללה היתה עובדת בשיטות של 1985, אז אין מה להשוות את עכשיו ללפני כל כך הרבה שנים, זו סתם דמגוגיה.

ושיהיה ברור, אני לא מביע דיעה נחרצת כלשהי, אבל אני גם מוכן לקבל את זה שאולי מה שקורה אולי לא הכי נכון ושיש מה לשפר. אתה בא בגישה של "הכל מושלם סתמו"

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...