Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קח את הרכב למכון בדיקה אחר לא חסר..

רק תבדוק מזגן חום קור למה זה מחלה (אני בעל XS אצלי עובד אבל לרוב המדחס פשוט מת ביום בהיר)

אם יש סאן רוף תבדוק טוב טוב למה זה גם מחלה, אם הוא לא עובד שיוריד לך במחיר!

תבקש שיבדקו משולשים ברכב למה יש להם נטיה למות.

ואם זה גיר אוטומט אז אני מציע לך להתרחק, אם זה ידני אז לבדוק טוב טוב^

PEUGEOT 206XS

פורסם
קח את הרכב למכון בדיקה אחר לא חסר..

רק תבדוק מזגן חום קור למה זה מחלה (אני בעל XS אצלי עובד אבל לרוב המדחס פשוט מת ביום בהיר)

אם יש סאן רוף תבדוק טוב טוב למה זה גם מחלה, אם הוא לא עובד שיוריד לך במחיר!

תבקש שיבדקו משולשים ברכב למה יש להם נטיה למות.

ואם זה גיר אוטומט אז אני מציע לך להתרחק, אם זה ידני אז לבדוק טוב טוב^

אני לא אקח רכב של 14 שנה על הכביש למכון כי הבדיקה שם לא תתן לי כלום.

בגלל זה אני מעדיף מוסך, ומוסך שאני סומך עליו. לא אחד כזה שיעשה לי טובה שהוא בודק אותו כי אין לו זמן או שיש לי עדיפויות אחרות.

לרכב אין סאןרוף ולגבי הגיר, היו לי כבר כמה 206 אוטומט בעברי הלא רחוק ולא היה לי שום בעיה עם הגיר.

לדעתי (וכמה אנשים ירימו גבות מהאימרה הזאת) הגיר הזה(al4) הרבה יותר טוב לי למשל מהdsg.

פורסם

אם הרכב במצב טוב חבל שתפספס אותו על העניין הזה של בדיקה במוסך שלך. תבחר מוסך בכפר סבא ותציע למוסכניק תשלום על הבדיקה.

עניין הביטוח די מובן. פעם מכרתי רכב שכמו במקרה הזה נגמר לו הביטוח ולא יה לי כח לחדש אותו. אמנם היה מדובר ברכב בשווי 3000 ש"ח וגם לא הסכמתי לזוז איתו לשום מוסך, אבל עצם העניין לא כל כך מחשיד.

פורסם
אני לא מבין מה זה רכב ללא ביטוח אין כזה דבר שרכב יהיה על הכביש ללא ביטוח. ואם ליד הבית שלו השכן יפיל מזגן מקומה שלישית על הרכב שלו אז מה ? כשאני שומע סיפור שאין ביטוח או שהרכב רשום על שם הסבתא...אני עובר הלאה.

וואלה, אין דבר כזה רכב ללא ביטוח מקיף?

לפותח השרשור - אני גם לא הייתי נוסע בשבילך מהוד השרון עד ת"א בשביל בדיקת מוסך. תמצא מוסך באזור או שתדלג.

פורסם

צ'מע. אני הבאתי לגבע רכב מרחובות. כי הוא שווה את זה. ממש שני אני מבין גם את הבעלים. אוטו שלא נוסעים איתו - שמים בצד וזהו. לא שופכים עליו יותר כסף. לא הייתי מסתכן בנייה לתל אביב בלי ביטוח.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

תנסה להתגמש, תמצא מישהו בפורום שימליץ לך (או אפילו יבוא איתך) על מוסך שהוא מכיר טוב בהוד השרון או באזורה.

ט.ל.ח

פורסם

הרכב הזה ישן , אל תוותר על בדיקה במוסך שאתה סומך עליו,

ולפי ההיצע הענק שיש בשוק, והאופציות מימון, ואפשרויות הטרייד אין, הוא יתקשה מאוד למצא קונה במקומך, אלא אם כן מדובר ברכב שמור בצורה יוצאת דופן, וגם אז לא יהיה לו קל.

במקרה הכי קיצוני תציע לו 30 שקל על הוצאות דלק הלוך חזור

שורה תחתונה, אם הוא מסרב, תדלג הלאה,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
וואלה, אין דבר כזה רכב ללא ביטוח מקיף?

לפותח השרשור - אני גם לא הייתי נוסע בשבילך מהוד השרון עד ת"א בשביל בדיקת מוסך. תמצא מוסך באזור או שתדלג.

ואין דבר כזה שבנסיעה אל המכון בהוד השרון תהיה תאונה ? זו לא סיבה לא לנסוע לת"א אם אתה רוצה למכור.

נהג ותיק

פורסם

בדיוק! כמו שאני רוצה לקנות הקונה צריך לרצות למכור.

ואלה שאומרים למצוא מוסך קרוב, כבר אמרתי שאני רוצה להביא אותו למוסך שלי והסיבות ברורות. זה לא עניין של כסף אלא של בטחון בבדיקה.

פורסם

כל כך חשוב לך שתהיה מוכן לממן גרר הלוך ואולי גם חזור?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תבדוק אם אפשר לעשות ביטוח ליום אחד. אם הרכב הספציפי הזה חשוב לך, תשקיע בביטוח ליום אחד וקח אותו לגבע.

אני משלם על ביטוח לחמישה ימים לבת שלי (נהגת חדשה) 70 שקל. אז כמה כבר יעלה ליום אחד?

אם תצליח לעשות ליום אחד והמוכר עדיין לא יסכים - רד מהעיסקה.

פורסם

אני לא הייתי מוותר על בדיקה במוסך שלי. תגיד לו שאחרת אתה לא קונה ותראה אם הוא באמת רוצה למכור. או שאולי חושש מבדיקה אמיתית.

נהג ותיק

• תוכן חדש...