Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

האם יש איזו שהיא דרך לגרום שהאורות דרך הראשיים לא ידלקו מיד כשמגיעים את האוטו??

Sent from my iPhone using Tapatalk

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

פורסם

זה נקרא DRL, זה אורות יום, בארצות אחרות נהוג לנסוע קבוע עם אורות.

אפשר לבטל בעזרת תוכנת הVAGCOM או בעזרת ניתוק כבל [שלא מומלץ]

לי אישית זה לא מפריע.

Seat Ibiza FR

פורסם

ניסיתי כבר לשנות את ההגדרה של DRL באמצעות המחשב, זה לא כיבה את האורות.

בפורום VAG נאמר שאכן אפשר לנתק את האורות רק באמצעות ניתוק כבל.

פורסם

איפה אני יכול לעשות את זה? עם התוכנה?

Sent from my iPhone using Tapatalk

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

פורסם

אני בעל רכב כזה שנת 2014 עם אותה סוגייה "חכמה".

אז לכל אלה שהגיבו מעליי:

אינו ניתו בשום אופן לבטל את זה בעזרת תוכנה, או לפי ההוראות שרשומות בספר הרכב.

{ולמרות שבספר הנהג רשום שכן ניתן לבטל את אופצייה הזו, בעזרת לחיצות על כמה כפתורים, זה בפירוש לא עובד, וסתם אשלייה}.

ניתן לבטל אך ורק בחיתוך הכבל צהוב\שחור, שנמצא מאחורי מכסה הנתיכים ומגיע בתוך צמת חוטים לתוך מפסק האורות.

לא ייגרם שום נזק משום סוג שהוא, לאף אביזר ברכב, ולא תידלק שום נורת אזהרה.

גם רצוי לעשות את זה,[מבחינתי], כדי למנוע דהייה מואצת של פנסי החזית, בימי הקיץ שלנו.

אתה לא רואה? אתה רוצה שראו אותך? חוק הדלקת הפנסים בחורף? תדליק בעצמך את האורות.

לכל אלה שיירצו להגיב, אנא הבדילו בין DRL בצורת LED, שהיא חסכונית ואינה גורמת נזק לפנס, לבין לנסוע עם אורות דרך כל היום, כתחליף.

באיביזה, זו פשוט אופציה דבילית, שהיבואן או היצרן שכח לנתק אותה בעבור מדינות עם 80% קיץ.

פורסם (נערך)
גם רצוי לעשות את זה,[מבחינתי], כדי למנוע דהייה מואצת של פנסי החזית, בימי הקיץ שלנו.

אתה לא רואה? אתה רוצה שראו אותך? חוק הדלקת הפנסים בחורף? תדליק בעצמך את האורות.

לכל אלה שיירצו להגיב, אנא הבדילו בין DRL בצורת LED, שהיא חסכונית ואינה גורמת נזק לפנס, לבין לנסוע עם אורות דרך כל היום, כתחליף.

באיביזה, זו פשוט אופציה דבילית, שהיבואן או היצרן שכח לנתק אותה בעבור מדינות עם 80% קיץ.

היצרן הזה יושב במקום עם אקלים לא מאוד שונה, אתה יודע...

בכל מקרה, היה כאן שרשור די מקיף שביסס בעזרת מחקרים את העובדה שאורות יום (בין אם זה LED ובין אם אלו אורות מעבר) כן מועילים לנראות גם באור יום קיצי חזק מאוד.

העלויות עבור אורות מעבר בהחלט קיימות, אך הן לא משמעותיות. בוודאי שלא נכון להתמקד בדהיית הפנסים, שאני מאוד אתפלא אם היא מושפעת מהדלקת אורות המעבר באיזושהי צורה מוחשית.

מעבר לכך, מאחר וכך נדלקים רק אורות החזית ולא האורות האחוריים ותאורת לוח המחוונים (שגם ככה דולקת בהמון רכבים) העלויות הרבה יותר נמוכות.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...