Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

רציתי לדעת האם ידוע לכם במקרה והצינור הנ"ל יתאים למכונה הזו?

http://www.ebay.com/itm/321648387132

זו המכונה (לא ה 120 הקודמת):

מכונת שטיפה "גרניק" עוצמתית בלחץ 120 בר בהספק W1700 מבית LAVOR דגם ONE-120 מצוידת בזרנוק טורבו להגברת הלחץ וגם זרנוק מניפה מתכוונן, ואקדח חדש איטליה - וואלה!שופס

מדובר בצינור ארוך של 10 מטרים, מה שמגיע עם המכונה הוא 4 מטרים וקצר לי מדי, פה המחיר נראה טוב והחיבור נראה מתאים.

Opel Adam S 2017

פורסם

לדעתי אמור להתאים, יש לי מכונה מדגם יותר ישן וגם אני הזמנתי צינור 10 מ' מאלי אקספרס. והוא התאים בעיה, החיבורים נראים זהים.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

ניסיתי דרך המוכר שם אבל הוא לא ענה לי, ננסה לשאול שוב.

תודה מקסימום 100 שקלים שהלכו לתרומות לסינים היקרים...

Opel Adam S 2017

פורסם

יש לך מכונה כזאת?

פשוט תסתכל על המחברים אם הם אותו הדבר. לא מסובך.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

בכיף אם קנית צינור ארוך יותר למכונה? ה 4 מטרים האלו לא מי יודע מה צריך לקחת את המכונה איתי כשאני עובר לצד השני זה מפריע ממש.

PASHOK - החיבורים נראים אכן דומים פשוט ההתלבטות באה בגלל שזה לא מוצר מקורי של לאבור אלא תואם, שלא סתם יתפספס לי

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...