Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מברשת שיניים חשמלית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי 4 שנים עם אורל בי חשמלית, הגיע הזמן לקנות אחת חדשה לאחר ששלי שבקה חיים וחטפה קורוזיה(לא הייתה חסינה ממים).

יש למישהו המלצות? התקציב הוא בערך עד 400 ש"ח. אם יש הבדל משמעותי, אפשר לחרוג ל500. אגב, אחרי שהתרגלתי לחשמלית, פתאום לחזור למברשת רגילה זה כמו לעבור ממרצדס לפיאו אונו.

חשבתי על זאת: Professional Care 3000 Oral-B

יש חנות שמוכרת אותה ב380 והיא נמצאת מטר מהעבודה שלי(Lastprice). למישהו יש ניסיון איתה?מומלצת? אגב, למה, לעזעזל, בסופר פארם היא עולה כפול? :|

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

• תגובות 153
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

תשים לב טוב באפליקציה של סופר פארם היה אפשר להשיג אותה

בהנחה ענקית,

( Oral-B Professional 3000)

זה נכון לחודש שעבר,בנוסף גם היה לי קופון שמקנה עוד 50 ש''ח

עלתה לי 240 ש''ח כולל 3 ראשים מסתובבים.

אני הגעתי לסופר פארם והורדתי את האפ.במקום.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

ממליץ לחצות את הקווים ל Philips Sonicare. אם מישהו יכול להביא מארה"ב אז בכלל דבש. רמה אחרת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הסוניק קאר פשוט פנטסטית.

יש להם איזה 100 דגמים שלא כל כך הבנתי את ההבדל ביניהם, נראה לי ששלי בין הפשוטים (Healthy white)

בכל מקרה אני משתמש בשלי כבר שנה והיא ממש מבריקה את השיניים - לא צריך ללכת לשיננית (-:

60 דולר באיביי + 15 דולר על 4 ראשים רכים (סנסיטיב ).

מומלץ ביותר.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

אני עם אורל בי פרו 7000. לא פחות ממעולה. תומכת בלוטות׳ עם אפליקציה תואמת שמתעדת צחצוח ים ונותנת תזכורות(למי שצריך כמובן) כולל למתי להחליף ראש. במקביל,מגיעה עם קיט לנסיעות ושעון טיימר להצבה על המראה או משהו בסגנון.

מקצועית להפליא.

בארץ יקרה להחריד,באמזון כבר ראיתי לא פעם באיזה 110$. לגמרי שווה את האקסטרה כסף.

פורסם (נערך)
ממליץ לחצות את הקווים ל Philips Sonicare. אם מישהו יכול להביא מארה"ב אז בכלל דבש. רמה אחרת.
מה היתרון שלה על הסדרות היקרות של אורל בי?

אני יכול לרכוש בגרמניה, אבל יש מלא דגמים:

http://www.mediamarkt.de/webapp/wcs/stores/servlet/MultiChannelSearch?storeId=48353&langId=-3&query=SONICARE&page=&searchParams=%2FSearch.ff%3Fquery%3DSONICARE%26filterTabbedCategory%3Donlineshop%26channel%3Dmmdede%26productsPerPage%3D15%26followSearch%3D9733&sort=desc_price&searchProfile=onlineshop&sourceRef=l92elSvtj

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

200$ זה לא כזה יקר ביחס לפיליפס היקרות או לאורל בי היקרות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

היא רוטטת בתדר גבוה מאוד, לא מסתובבת. זה מנקה מעולה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
היא רוטטת בתדר גבוה מאוד, לא מסתובבת. זה מנקה מעולה.

גם האוראל בי שלי מנקה טוב, השאלה אם זאת מנקה יותר טוב ושווה את ההשקעה? (ואם כן אז איזה דגם)

פורסם

לדעתי מנקה מדהים וכל מי שיש לו מסכים איתי בחדווה. השיניים פשוט חלקות לחלוטין כשהיא מסיימת, והשיננית נותרת כמעט בלי עבודה.

קח דגם ביניים, אין הבדל ברגע שהגעת לאלו עם סוללות ליתיום ולפחות שלושה מצבי פעולה (רגיל, שיניים רגישות, הלבנה/פוליש).

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

תוכל לתת קישור מהאתר ששלחתי לדגם מומלץ?

אני אשקול לקנות אחת כזאת.

• תוכן חדש...