Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סך הכל מדובר על מחיר די זהה לפי ההצעות שקיבלתי.

לפוקוס 104 א' קילומטר - 48 אלף שח-מדובר על פוקוס 1600 רק למען הסר ספק.

ליונדאי קצת פחות מ 100 א' קילומטר- 46 אלף שח

שני הרכבים נראים יחסית שמורים

אבל מה שבאמת מענין אותי זה ענין של אמינות תקלות וכו'.

האם ההבדל שנתיים במחירון צריך לענין אותי יותר מהאמינות על הנייר של היונדאי?

פורסם

הפוקוס מצויידת בגיר רובוטי Powershift שאמינותו נמוכה מאוד. ניתן לקרוא בפורום בהרחבה על הנושא.

עקב כך מחירו של הרכב נמוך אל מול שאר המתחרות.

פורסם

מניסיון שלי עם פוקוס 2013 1.6 סטיישן ליסינג:

בשנה הראשונה היה במוסך מעל 4 פעמיים בנושא הגיר.

עודכנה גירסא, החליפו מצמדים, עשו הכול ועדיין גיר בעייתי: לפעמיים נכנס לניוטרל על דעת עצמו, גרוע בצמצום מרווחים בפקקים ותגובה ראשונית ללחיצת דוושה מהוססת מאוד!

מעבר לזה: הגה מעולה, אחיזת כביש טובה, גימור טוב, אחלה תוספות.

פורסם

אם הרכבים די זהים מדוע הפוקוס 2013 עולה כמו יונדאי 2011 ?

כל כמה שעות מישהו פותח שרשור על פוקוס רובוטית.

מציע לך לחפש לקוח מרוצה במשך כמה שנים של פוקוס רובוטית , פרטי לא ליסינג שאז הואלא מתמודד עם תקלות הגיר אלא הליסינג.

אםתמצא , ספר לנו

פורסם

היי תודה על המענה המהיר

באמת בשיטוט קטן בפורום אני רואה לא מעט צרות עם הגיר הזה של הפוקוס.השאלה אם זה היה משהו נקודתי שטופל עם עדכון גרסה במחשב וכו'.

או שזה משהו שמלווה את הרכב עד יומו האחרון.מבחינת אבזור ומראה הפורד בעיני הרבה יותר מרשימה.אבל שוב זה פחות מענין אותי.

אני חושב באמת שארד מהפורד ואתמקד בחיפוש של היונדאי

אלא אם מישהו יכול להציע סטיישן בתקציב זהה למה שרשמתי(גג 49 אלף) שתתעלה על היונדאי.

פורסם

הגיר עבר מס' רב של שיפורים ועדכוני גירסה ע"י היבואן, אך הבעיה לא נפתרה (עפ"י דיווחים של חברי פורום הנוהגים ברכב).

ממליץ לחפש רכב אחר.

• תוכן חדש...