Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מחפש רכב בין 20 ל-30 אלף, הגעתי להתלבטות בין שלושת הרכבים האלה, הייתי שמח לשמוע מה דעתכם מבחינת אמינות, חסכון בדלק, מכירה חזרה ומחירי תיקונים וחלפים.

אם יש לכם עוד רכב מוצלח בטווח המחירים(אוטומט, מעדיף סופרמיני/פרטי, לא מחפש רכבים עם מנוע 2000 והסגנון) אשמח שתציעו לי, תודה!

עריכה אחרונה על ידי LSGalCohen
פורסם

מבחינת אמינות המאזדה 3 לוקחת, אין בכלל שאלה. כי לדגמים האחרים שציינת מצריכות הקפדה על אחזקה מסורה.

מה שכן מחירי התיקונים אם וכאשר יש די זהים בכל המכוניות שציינת. כמובן שישנן מחלות ידועות לפיגו שאם ישנן בעיות איתן הדבר יגרור הוצאה נוספת.

אם אתה מחפש אמינות ורכב די בסיסי המאזדה די עונה על הצרכים.

לגבי הפיגו 207/308

המחירים שלהם די זהים אז אתה צריך לבדוק איזה קטגוריה אתה מחפש.

לשינהם אותו מנוע 1600.

ל308 גירסאות מודגשות אך יש להימנע מהם בגלל בעיות אמינות.

הפיגו תהיה יותר קשה למכירה מהמאזדה מה שכן גם המאזדה לא קלה למכירה בגלל ההיצע הגדול.

אני ממליץ שתבחן גם את המאזדה וגם את הפיגו

אני מניח כשתגלה שמבחינות נוחות ורמת איבזור הפיגו די לוקחת.

השאלה היא מה אתה מחפש?

פורסם

מאזדה 3 בלי לחשוב פעמיים.

אם התקציב שלך מוגבל, כנראה שגם אין לך את הרצון להתחיל לטפל בכל מיני בעיות שעלולות להתפתח.

נהגתי על ה 207 לפני כשנה ומאוד לא התרשמתי.

בכל מקרה אל תתפשר על בדיקה מסודרת ומלאה של כל רכב שתקנה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...