Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תבקש השבחה ודיטיילינג בפנים הרכב + השלמות פלסטיקים חסרים וכו'.

בדר"כ יורידו מרכב אחר במגרש...

משכנתא זה קל

• תגובות 179
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השאלה האם זה כיפופים (ג'ק או פגיעת מדרכה) או תיקונים (ז**נו את הרכב).

בכל מקרה, המשמעות הגבוהה מבהירה את העניין לדעתי.

משכנתא זה קל

פורסם

כרגע הוצאת 500₪ שחסכו לך 60,000 ₪.

כל הכבוד.

לענייננו, לא קל בכלל למצוא מגאן 13 דיזל שלא נבלה ועוד ברף התחתון של הטווח מחירון שלה ..

פורסם

כרגע מצאו רכב אחר, במשא ומתן איתם, פעם הבאה הבדיקה באותו מקום עליהם. גם מגאן 2013 דיזל, סטיישן, גג פנורמי.

גם פה הבדיקה שהוצגה מטעמם דומה, נראה מה יהיה בפועל.

אני בעד לתת עוד צ'אנס רק שגם פה לא יצאו כמו בפעם הקודמת.

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אגב נכון לעכשיו בלי להכפיש את שמם טעויות קורות והם עומדים יפה מאחורי הטעות לשביעות רצוני (למרות העצבים שחטפתי).

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אני עוקב ומתבאס, למה לא מצליחים למכור רכבים נורמלים?

מצב שני זה אומר שהרכב שלי מוצלח טפו טפו טפו חמסה מלח מים .....

רוצה לקנות את שלי??

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם (נערך)

אני לא יודע לגבי הרכב שלך אבל אפשר לסמוך עליך שהוא במצב טוב :-)

היום איך שראיתי את הרכב כבר התבאסתי, אתמול הנציג התקשר אליי נלהב ואמר ''הרכב פה, נראה מצויין'' הבעיה שהמצויין שלו ושלי נמצאים בשני קצוות שונים על הסקאלה!

כל החלק של מאחורי הכסאות הקדמיים נראים כאילו הרכב עבד בהובלות של משהו, בהרמה והורדה של דלת תא מטען יש רעש של אבנים קטנות או חול שעפים ממקום למקום!

תמונות בקטנה שתבין!

5b88bad2de9c3e7c3107d83f1106cc70.jpg80f39ecc0384c30b0aed8a9ab9d2c8c2.jpguploadfromtaptalk1465423725502.jpguploadfromtaptalk1465423739912.jpg

את הפאקים רואים חלקית, בשורה התחתונה כל הפלסטיקה חריטות.

מבחוץ כנראה עבר כמה מכות פה ושם והכל תיקונים של ילד בן 10 שלומד לעשות פחחות.

הרכב שעכשיו אני ממתין לו מהתמונות פנים וחוץ לפני ''השבחה'' נראה לא רע בכלל, צבע כסף מבאס ואני מקווה שזה החלק המבאס היחידי.

106 אלף ק''מ, עליה לכביש 28/10/2013, מליסינג עם גג פנוראמי. המחיר כרגע 65 אחרי העוגמת נפש ממקרה קודם ועקב זמן המתנה מעט ארוך לטובת ''השבחה''.

נראה מה יצא....

עריכה אחרונה על ידי system_x

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

פותש, לא שווה לך לקנות רכב קטן/סטנדרטי יותר, להתקין עליו תפוח גרירה ולקנות ב1500-2000 ש"ח עגלה נגררת קטנה שתתן לך את כל המקום שאתה צריך?

Sent from overseas using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

א. ברכב קטן המרווח בין המושבים הקדמיים לאחוריים קטן בהרבה מברכב משפחתי.

ב. אני לא יודע אם אתה נשוי אבל אתה רואה את אשתך לוקחת את התינוקת, או שני תינוקות, שמה אותם ברכב, מחברת נגרר, מעמיסה את הנגרר עם העגלת תינוק וכל מה שנחוץ ונוסעת לסופר, לגן, לטיול וכו'

כנראה שלא....

בין ההצעות ההזויות ששמעתי, אני רק מדמיין את אשתי מחפשת חניה עם הנגרר ליד הגן ילדים או במקומות עמוסים וזה מעלה בי גיחוך.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מכיר שניים שמתנהלים כך וגם לי יש כמה עגלות נגררות (רק שנגררות ע"י רכב גדול).

אולי לא מתאים לכל אחד, אבל זה פתרון זול, יעיל והרבה יותר נוח ממה שמקובל לחשוב.

בכל זאת, אני לא אעלב אם פותש יבחר בדרך אחרת.

Sent from overseas using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

היה לי ניסאן מיקרה עד לא מזמן, כאשר כסא בטיחות מותקן הפוך (עד גיל שנתיים +-) בכסא האחורי אין לך מצב לשים את הכסא הקדמי בצורה שתהיה נוחה לישיבה! שני כסאות בטיחות במושב האחורי לא יאפשרו כלל מצב נהיגה!

הנאמר נאמר מנסיון, חבל שאין לי תמונה של הכסא בטיחות במיקרה...

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...