Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו מגאן 2 2008 מהטרייד אין של קרסו . 5 שנים אצלנו, בשנתיים האחרונות טחנו תקלות, האחרונה שבהם צריך להחליף ידית כריות אויר. בעוד חודש טיפול גדול (טיימינג) וטסט בספטמבר. בקיצור- עלות האוטו בערך...אני מטופלת אצל ניצן משאפט, והוא הציע להחליף... העניין, ממש ממש לא תיכננו, אין לנו תקציב לזה. יש לנו רק את הרכב, והשאר הלוואה (מליסינג או מהבנק, אם יש לכם הארות בתחום הזה גם כן אשמח לשמוע)

הדרישות:

בטיחות! 2 ילדים, רצוי איזופיקס לחיבור הכיסאות.

שיהיה מרחב פנימי מרווח , אם אפשר בספסל האחורי שייכנס נוסע נוסף על הכיסאות זה מעולה (במגאן נכנס)

בגאז' כמה שיותר גדול (הוא סוג של מחסן...)

אין שום משמעות למראה החיצוני של הרכב בעיניי, וגם הביצועים לא מי-יודע-מה בראש מעייניי (המגאן סיפק בתחום הזה...) הרכב נוסע בעיקר נסיעות עירוניות ובכביש החוף חדרה-נתניה.

כמובן שכל יתרון נוסף של הרכב מבורך, אבל הדרישות באמת לא בשמיים...

אשמח לשמוע המלצות גם על סוכניות טובות ואמינות לרכישה, מבצעים, והמלצות על רכבים ספציפיים, שנתוניים וכו'.

זה ממש דחוף לנו כי כרגע הרכב שלנו ללא כריות אוויר וכל יום מסיעים בו ילדים...

תודה רבה רבה!

פורסם

לדעתי האישית, אם אין תקציב לא מחליפים, מתקנים את המינימום שהרכב יהיה בטיחותי וממשיכים לנסוע,

טיימינג תצטרך לעשות גם ברכב שתקנה , טסט גם צריך לעשות ברכב שתקנה,

אני לא הייתי מחליף את הרכב בגלל שאני צריך לעשות טיימינג עוד כמה חודשים או בגלל טסט, שוב פעם, בכל רכב יש הוצאות של טיימינג וטסט,

אולי תנסה לחפש מוסך אחר שידע לתת מענה לכרית אויר במחיר יותר נוח לכיס ?

אני מחזיק כמה רכבים, 2 מהם יחסית ישנים שלא שווים מעל 15 אלף שח, ואחד מהם כל שנה אני מוציא עליו תיקונים +טיפולים + טסט בערך 7-9 אלף שח, אבל זה רכב עבודה, ושוב, כל עוד משרת אותי אז אין סיבה להחליף ולהוציא עכשיו 30-40 אלף על רכב יותר חדש שאחרי שנתיים יהיה שווה כבר חצי מזה וגם יהיה לי איתו הוצאות...

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

העניין הוא שבשנתיים האחרונות יש לנו המון המון תקלות ברכב, גם אם אתקן עכשיו (והמוסך הזה אחד המומלצים כאן לרנו, ביכולת המענה ובמחירים) בעוד חודש עלולה לצוץ תקלה חדשה... רכב יותר מתקדם בשנתון ידרוש פחות הוצאות. וודאי אם נעבור לרכב לא אירופאי... או אירופאי אמין כמו פוקוס...לא? אני מפספסת משהו?

תודה

פורסם

פוקוס (עדיף סטיישן) נראת מתאימה בול לצרכים תחפש אחת דור קודם (עד 2010) אמינה וטובה ובטיחותית וגם התקציב יהיה סביר.

ולדעתי זה באמת הזמן להחליף את הרכב.

פורסם

מסכים עם מי שמעליי, הפוקוס תהיה מצויינת בשבילכם. אבא של חברה שלי קנה אחת ( משנתון 2010 לדעתי אולי 2011, ולא סטיישן) ב24K, והוא מרוצה מאוד מבחינת הנוחות מאחורה, היציבות (אוטו כבד שמרגיש יציב ובטוח), ההתנהגות הנוחה בכביש והמזגן. מן הסתם יהיה קצת קשה למצוא במחיר הזה אבל בסביבות 27K - 30K לא צריכה להיות לך בעיה למצוא לדעתי. הבגאז' לא סטיישן אמנם אבל מספק מאוד. ואגב עד כה לא היו בעיות של אמינות ולא נדרשו טיפולים ובכללי הדגם הזה מוכר כאמין מאוד.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

פורסם
לדעתי האישית, אם אין תקציב לא מחליפים, מתקנים את המינימום שהרכב יהיה בטיחותי וממשיכים לנסוע,

למה אין תקציב? 40K זה תקציב מכובד בהחלט לרכב משפחתי מודרני יחסית מהחמש - שש שנים האחרונות.

סתם לדוגמה - מאזדה 3 משנת 2010 תתן בטיחות טובה, וכנראה אמינות טובה בהרבה מהרכב הנוכחי שלהם.

פורסם

אם הסיבה היחידה להחליף את הרכב זה הכרית אוויר אז כדאי לחשוב על זה שוב, כמה כסף רצו ממך על זה?

שנתון גבוה בהרבה לא תקבל כנראה, גם לא נוחות, את האוטו לא תמכור ביותר מידיי... וההלוואה מהבנק גם עולה סכום לא מבוטל, (אני משער ששלושה חודשים של החזר ההלוואה יעלו כמו הכריות אויר + קצת דלק)

אתה שוב מקבל רכב משומש שיכול להתקלקל...

Sent from my U7 using Tapatalk

פורסם
אם הסיבה היחידה להחליף את הרכב זה הכרית אוויר אז כדאי לחשוב על זה שוב, כמה כסף רצו ממך על זה?

שנתון גבוה בהרבה לא תקבל כנראה, גם לא נוחות, את האוטו לא תמכור ביותר מידיי... וההלוואה מהבנק גם עולה סכום לא מבוטל, (אני משער ששלושה חודשים של החזר ההלוואה יעלו כמו הכריות אויר + קצת דלק)

אתה שוב מקבל רכב משומש שיכול להתקלקל.

Sent from my U7 using Tapatalk

רצו עבור התיקון 1750 כולל עבודה ולפני מע"מ (מוסך שאפט שמומלץ כאן) זה החלפת ידית חדשה כי לא נמצאה מפירוק.

במוסף, ביוני אני צריכה לעשות טיפול גדול (טיימינג) הרכב בן 7 עם 156 ק"מ. אולי אפשר למשוך עוד? שנה שעברה כבר לא עבר לי טסט בגלל פנסים (נאלצתי לקנות חדשים) ומסרק הגה (בסוף פתרו לי במוסך הנ"ל אחרת יותר זול) לפני שנה החלפתי תפוח גיר. אני משערת שזה רק עניין של זמן עד שיצוצו עוד תקלות גדולות, לא?

פורסם

אני לא מצליחה לערוך את ההודעה הראשונה אבל יש לי תוספתות להתלבטות אחרי ביקור בסוכניות היום (אלדן, טרייד מובייל, וקרסו)

ראינו שלפוקוס אין איזופיקס לחיבור כיסאות הבטיחות וירדנו ממנו, כי זה חשוב לנו.

הסתכלנו על I20 שהיא קטנה יותר, אבל נצטרך להתפשר על משהו וזה כנראה יהיה הגודל...

אממה, המחירים שהוצעו לנו מטורפים ממש. ק"מ מאוד גבוה, חלקם השכרה (לאלדן יש 3 שנים אחריות על רכבים מהשכרה) ומחירים של 55K בממוצע לשנתונים שבין 2010-12 כשאין להם שנתונים נמוכים מזה.

חברה קנתה לאחרונה I30 סטיישן 2012 עם 80 ק"מ בלובינסקי ב54 אלף ש"ח, קניה ישירה ללא טרייד אין. זה פער מטורף של מחירים. עבדו עלינו? (אנחנו שתי נשים...)

• תוכן חדש...