Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

 

קנינו דירה קטנה, במצבה הנוכחי עשוי בצורה נוראית. קטן צפוף ולא מואר.

 

current.jpg

 

כמובן, אי אפשר לעשות ניסים שכן מדובר בדירה קטנה בסה"כ, זה התכנון הנוכחי:

House%20Model%202604%20final%20overview%20dimensions.jpg

 

House%20Model%202604%20bathroom.jpg

 

היתרון הוא שזה נראה הרבה יותר מרווח, פינה למכונת/כביסה מייבש נשארות במקומן, ארון קיר בחדר הקטן (מסומן בצהוב) ומקלחון בגודל סביר+. חסרונות: שירותים מאוחדים עם אמבטיה, והעברת צינור ביוב לכל אורך חדר האמבטיה למיקום השירותים הנוכחי (יצירת מדרגה לאורך הקיר, ובמה מתחת למכונת כביסה/מייבש).

 

אני די נגד שירותים ואמבטיה מאוחדים, אבל דעתי לא קובעת. הדירה גם מיועדת להשכרה (גרים בשכירות במקום אחר), אז דעתי עוד יותר לא קובעת. מיועדת לזוג צעיר, מקסימום + ילד קטן.

חוות דעתכם בעניין?

 

כל עצה/הצעה יתקבלו בברכה.

עריכה אחרונה על ידי Nemesis
×
×
  • תוכן חדש...