Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבועיים חזרתי לחנות האינטרנטית שלי באיביי, אחרי תקופת פגרה של כמעט שנה.

דרופ שיפינג בעיקר ומעט מוצרים ישראליים במכירה עצמאית.

קודם כל על הונאות -

מתוך כ100 מכירות בשבוע וחצי האלו, נפתחו 6 (!!) קייסים בפייפאל על Unauthorized Payment - תשלום שבוצע כביכול ללא רשות בעל אמצעי התשלום.

2 מהם סגרתי והחזרתי את הכסף מכיוון שהמוצרים עוד לא נשלחו, אך 4 מהם כרגע בחקירת פייפאל משום שהחבילות כבר נשלחו - והעליתי צילומים של החבילות וקודי מעקב.

מה ההגיון ? כל יום יגיע שמ*ק אחר שינסה את מזלו ויזמין מוצר ויטען שלא הוא אישר תשלום עליו? איפה הפואנטה? בסוף "הגנת הקונה" של פייפאל תנצח את "הגנת המוכר" ואני יאכל אותה? לא ידוע, נקווה לסיום חקירה שיתפוס את הצד שלי.

שיעור מספר 1: "לא רק ישראלים גנבים"

עכשיו על עמלות -

נו בסדר, קחו ממני 10% עמלה על המכירות (6% איביי 4% פייפאל). בסוף 300$ Final Value Fees בסוף כל חודש זה מעט מאוד למוכר, בטח ובטח לאיביי (כפול מאות אלפים של מוכרים מן הסתם).

בכל אופן, מה פשר ההודעה הזו בראש כל עמוד יצירת מוצר:

vykjglmmbtjm.jpg

מכיוון שמדובר בהודעת "Too good to be true" קלאסית החלטתי שאני פשוט לא יודע אנגלית. לכן אני צריך מכם תרגום.

בגוגל לא מצאתי שום תרגום להודעה הזו.

איביי, סה"כ זה כיף.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

1. ההודעה באנגלית קטנה מדי. אינני מצליח לקרוא, ולא ניתן להגדיל.

2. בתמחור של המוצר לוקחים בחשבון את העמלות, אובדן/ נזק למשלוח, פחת וכו'.

3. לא חסרים רמאים בעולם. הישראלים לא המציאו את הרמאות, רק שיכללו אותה והפכו אותה לדרך חיים...

פורסם
1. ההודעה באנגלית קטנה מדי. אינני מצליח לקרוא, ולא ניתן להגדיל.

2. בתמחור של המוצר לוקחים בחשבון את העמלות, אובדן/ נזק למשלוח, פחת וכו'.

3. לא חסרים רמאים בעולם. הישראלים לא המציאו את הרמאות, רק שיכללו אותה והפכו אותה לדרך חיים...

1. מוזר. נראית לי תקינה. בכל מקרה: "0 insertion fees and 0 final value fees for active cross-border trade"

2. מובן.

3. מסתבר שיש לנו תחרות רצינית.

מה אתה מוכר למעשה?

המון דברים. סיגריות אלקטרוניות, ציוד לדיטיילינג, גאדג'טים.

למזלי מצאתי ספקים משתלמים.

מבדיקה - נראה כרגע שאכן המוצרים לא מחויבים בעמלת איביי. כל המוצרים האחרונים לא מופיעים בFees בSeller Account והמאזן נותר יציב.

אני שותק.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

סתם נקודה למחשבה - אם היקף המכירות שלך אינו גדול (10 מוצרים ליום/שבוע), לדעתי שווה להשקיע מעט זמן בבדיקה של הקונה או יותר נכון 0 הדירוג שלו. אני מניח שהתכתבות קצרה עימו דרך מע' של איביי גם לא תזיק.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

פעם הייתי עושה מכירות באיביי בנפחים גדולים דרך דרופ שיפינג עם אלי אקספרס.

היתרון: מדפסת כסף

החיסרון: כאב ראש, יותר מידי כאב ראש.

לא רק שהקונים הם כאב ראש (שזה עוד לגיטימי), המערכת פידבק ש-eBay בנו מאוד מאוד לא הוגנת למוכרים בעלי נפח עבודה גבוה.

אפילו שהיה לי 0 פידבק שלילי, ומאות עסקאות תקינות, בגלל שנפתחו כמה קייסים (שנסגרו לשביעות הרצון של הלקוח) עדיין הם החליטו לסגור לי את אופציית המכירה בטענה שאני לא מספיק טובה לקהילה שלהם.

באמת שעשיתי הכל כולל הכל כדי לשמור על שביעות הרצון של הלקוח, החל משליחת מייל לאחר הקניה שמתאם איתו את מועד המשלוח, הסבר על זמני משלוח, מתן מייל אישי לשירות לקוחות במידה וישנה בעיה...כלום לא עזר.

אני מתפלא איך הסינים מחזיקים את הראש מעל המים, ואיך בכלל איביי עדיין קיים. אני בחיים לא חוזר יותר למכור שם בנפח גבוה.

עריכה: עמלות ב-0 רק מראות כמה המצב שלהם קשה והקהילה שלהם מדללת. בעבר הרחוק מאוד כדי לפתוח מכרז היית משלם listing fee.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...