Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן, הבוקר הייתי במרכז הציפויים ברעננה.

הבחור זכר טוב מאוד את אושריקו והקורולה שלו :roll:

אז העבודה הייתה קצרה ופשוטה - 2 חלונות אחוריים 100%, חומר ששכחתי את שמו, האיכותי ביותר שהיה לו, משהו אמריקאי, אזכר במידה ומישהו יכתוב כאן את השם הנכון.

בכל אופן קצר ולעניין העבודה הייתה נקיה, מקצועית וטובה.

מבחוץ החלון כהה לחלוטין ומבפנים רואים מצויין, מצרף תמונות ששוות אלפי מילים.

לא יודע למה התמונות מסובבות כשאני מעלה אותן לפורום, מצטער.

המחיר: 350 שח

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

4.jpg

עריכה אחרונה על ידי EliC25
פורסם

למה עשית פרצוף שהוא זכר אותי? באתי אליו פעמיים ופעם הראשונה אצלו נתקעתי עם הרכב (נגמר המצבר). פעם שנייה באתי לתיקון קל ואז עשינו שם חפלה קטנה מהרדיו דיסק שלי וניסיתי להתחיל שם עם מישהי שלא הלך :(.

נראה מעולה!

אגב, יש להם סניף די חדש בעיר שלי ככה שאני כבר לא צריך לנסוע לרעננה. לעומת זאת החלון האחורי הגדול שלי נעשה אצל אלון-סאן סט.

פורסם

לא יודע איך זה הגיוני אני עשיתי לפני שבוע במרכז הציפויים יבנה

גם מהחומר האמריקאי אותו דבר בדיוק ועלה לי 300 שקל ל 2 חלונות אחוריים ו 2 משולשים

מוזר אבל בכל מקרה יצא יפה תתחדש!

פורסם

יש כל מיני סוגי חומרים ובנוסף גם לי לקחו 50 שקל על הורדת המדבקה הישנה (מעכבת את העבודה וצריך לנקות ).

אתה כנראה מתכוון לפילם של ASWF. יש לו עוד כמה שם נראה לי.

פורסם

יש 2 סוגים של האמריקאי, אחד בינוני והשני ממש טוב. העדפתי להוסיף עוד קצת כסף ולקבל את הטוב יותר.

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם (נערך)

לא, הם לא משתמשים ב3M.

ראיתי שיש להם את ASWF שהוא כנראה החומר הכי טוב שהבחור בחר.

מי שמשתמש ב3M ברעננה זה אלון סאן סט.

בכל מקרה, 3M וLLUMAR וכל אלו הם חומרים מאוד איכותיים ומאוד יקרים בארץ(קיבלתי הצעות הזויות) לכן מי שעושה בעיקר עושה ליופי יכול להתפשר ולעשות משהו בסיסי יותר ובד"כ פילמים אמריקאים נחשבים ה-מותגים, לא רק 3M.

ראיתי אתמול הונדה אקורד יפה שבעל עסק ליד העבודה שלי עשה לה חלונות כהים 15 אחוז של LLUMAR מאחורה בחלונות צד. אתה לא רואה מדבקה בצבע חום מגעיל וקילופים או מדבקה שחורה שחורה MADE IN NOWHERE , אתה רואה שזה על גבול המקורי בגוון! מדהים.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם
לא יודע איך זה הגיוני אני עשיתי לפני שבוע במרכז הציפויים יבנה

גם מהחומר האמריקאי אותו דבר בדיוק ועלה לי 300 שקל ל 2 חלונות אחוריים ו 2 משולשים

מוזר אבל בכל מקרה יצא יפה תתחדש!

יש להם זכיינים.

אלי תתחדש, נראה טוב מאוד.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

שלום לכולם. קיבלתי הצעה ממרכז הציפויים על סך 450 שקלים , שתי חלונות אחורה (אצלי יש גם משולשים , לא יודע אם לקחו בחשבון) ושמשה אחורית. ההצעה היא דרך הפייסבוק שלהם אז ככה שאין לי מושג לאיזה סניף זה מתייחס.

מתקין מומלץ באיזור רחובות ? אין לי בעיה גם לנסוע לאיזור ת"א-הרצליה לעבודה איכותית.

נ.ב לא מחפש לעשות חלונות שחורים כמו של החיילים בעולם תחתון שהכל אטום אלא באמצע.

עריכה אחרונה על ידי bigbosf

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
שלום לכולם. קיבלתי הצעה ממרכז הציפויים על סך 450 שקלים , שתי חלונות אחורה (אצלי יש גם משולשים , לא יודע אם לקחו בחשבון) ושמשה אחורית. ההצעה היא דרך הפייסבוק שלהם אז ככה שאין לי מושג לאיזה סניף זה מתייחס.

מתקין מומלץ באיזור רחובות ? אין לי בעיה גם לנסוע לאיזור ת"א-הרצליה לעבודה איכותית.

נ.ב לא מחפש לעשות חלונות שחורים כמו של החיילים בעולם תחתון שהכל אטום אלא באמצע.

איזה חומר

איזה רכב

כללי מדי המחיר לדעתי.

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם

הרכב בתמונה. החומר זה סיליקון.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תוכן חדש...