Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אין דברים כאלה.

לא תאמינו לסיפור, אבל הוא סיפור אמיתי !

לפני מספר חודשים החלטתי להזמין כבל ספידומטר חדש למיאטה שלי כי הוא נדפק (המחט רועדת במהירות נמוכה, סימפטום ידוע במיאטה NA).

המחירים נעו בין 300-500 ש"ח עם משלוח לארץ אך לא כולל מיסים אך למרות שהם היו נמוכים, חיפשתי עוד יותר זול ומצאתי. מצאתי מוכר מיפן שמוכר את הכבל ב-200 ש"ח כולל משלוח. מיד הזמנתי ואפילו המלצתי לחבר שיזמין גם כן (לפני שיגמר).

קיבלנו את המוצר מהר (כשבועיים מרגע ההזמנה) והחלטתי לשמור אותו להזדמנות הראשונה שבה אעשה טיפול למיאטה. חבר שהחליט להתקין לפני חודש אמר לי שאי אפשר להתקין את הכבל בגלל שהוא....קצר. קצר? אני שואל. כן, קצר. הוא כנראה מתאים לדגמים היפנים שבהם ההגה בצד ימין. מיד בדקתי שוב את עמוד המכירה וגיליתי שאכן הכבל מתאים למכוניות עם הגה בצד ימין. לא יודע איך שנינו פספסנו את זה בקניה.

מפה לשם, אנחנו יוצרים קשר עם המוכר היפני והוא אמר אין בעיה, תשלחו לי את הכבלים ונחליף לכם בכאלה שמתאימים. כמובן שאמרנו לו שהמשלוח הדו-כיווני יהיה עלינו ואם נצטרך להוסיף כסף על המוצר (מסתבר שהכבל הארוך הוא באמת יקר יותר מהכבל הקצר) נוסיף בשמחה.

הכבלים נשלחו, הבחור קיבל ושלח בחזרה. לא יצר עימנו קשר בשביל העלות של המשלוח ושל המוצר שהוא החליף.

היום קיבלתי את שני הכבלים המתאימים, עם האריזה המקורית ובמצב תקין.

אני הולך לכתוב לו מייל תודה.

איזה שרות הא?

שמוליק

עריכה אחרונה על ידי Shmulik_Miata

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מעורר הערכה. ככה בדיוק עובדים במכירות ברשת. מציע לצרף לינק למוצר לטובת הדורות הבאים.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

פורסם

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אנו לא רגילים בארץ לסוג כזה של שרות..גרתי ביפן כשנה וזה עיניין רגיל שם...הכל מתחיל בחינוך שם הזולת קודם לך...זו גם הסיבה שהם חיים בשלווה מדהימה בצפיפות אוכלוסין קשה. סתם לידע כללי...תודה על השיתוף.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יפה מאד מצד המוכר.

אני מקווה שבאיזה פורום בחו"ל מישהו פתח שרשור דומה על רכישה ממוכר ישראלי ברשת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש לי קצת עסקים פה ושם עם בעלי גלריות מיפן (קפיצה קטנה לפורום קניה ומכירה פה גם תראה לך לגבי איזה סוג של פריטים)

ואחרי הרבה עסקאות עם אמריקאים, גרמנים, בריטים, המון סינים ועוד בודדות עם עוד כמה אנשים מכמה מדינות, בכל קניה מיפן אני מחייך- כי אין מצב שמשהו משתבש בדרך, ואם משהו כן משתבש, הם יהפכו את העולם עד שהסיפור יסגר בלי קצוות פתוחים.

אני מצידי משקיע כל פעם במכתב תודה, מניח שגם הם מדי פעם כן אוהבים לשמוע שמישהו מעריך את המאמץ שלהם.

פורסם

מעניינת מאד התרבות הזו..יש המון סיפורים כאלה למשל ראיתי פעם ת"ד קלה שם.שני הנהגים קדו קידה אחד לשני..החבר היפני שלי סיפר שמי שחזק יותר הוא משלם את הנזק.מדהים.

לפות"ש ספר אם ביקש תוספת או לא בסוף..

פורסם
מה הכוונה מי שחזק יותר?

עושים הורדות ידיים?

לא עושים הורדות ידיים.

כל אחד טוען שהוא עצמו אשם ורוצה לשלם

כאשר שני הצדדים קדים ומבקשים סליחה אחד מהשני.

בסוף אחד משלם ברור שלא חייב להיות האשם,

זה לא יאמן.

פורסם

נשמע סיפור מצוץ מהאצבע. מחר אשכור רכב ביפן ואעשה תאונה וכל היפנים הנחמדים ישלמו לי את הנזק?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)

אמיתי לחלוטין וזכותך לחשוב מה שאתה רוצה,

כן ישלמו לך ברב המקרים,אם לא נפלת על יקוזה חלילה.

אז יש לך גם סיכוי לא קטן להיות בר מינן,

גם בזה נתקלתי שם שזה ההיפוך לצד קיצוני האחר.

עריכה אחרונה על ידי yossy

• תוכן חדש...