Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובב מותג - פיג'ו - 3008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן, מחקרים מוכיחים כי מעבר מ-208GTI לקרוסאובר דוגמת 3008 עשויים לגרור תופעות לוואי קשות עד כדי פגיעה עצבית קוגנטיבית - אבל זה יואב, כמה כבר אפשר עוד לדרדר את המצב...

אז הפעם הוא נשלח לאסוף את הקרוסאובר של פיג'ו ה-3008, שגם הוא עם דגמים נוספים עבר לאחרונה הוזלה במחירו ועם 135 אלף שקלים מסתכל לג'יפונים האופנתיים בלבן של ההלוגנים.

את ההתרשמות שלו אתם מוזמנים לקרוא כאן

20160328_162454.jpg20160328_162632.jpg20160329_114815.jpg20160329_114823.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

לא חסכת במילים... :-)

יאללה תרחיב קצת, מה קרה? זה רכב שתמיד מצא חן בעיני אבל קצת חששתי לרכוש.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם (נערך)

יואב,

הרגלת אותנו בסטאנדרט גבוה והפעם אעפס נגמר לך הדיו במעבד תמלילים :roll:

איך הנהיגה? למיטב זכרוני המכונית מצויידת בהגה הידאולי-חשמלי (לפחות לפני מתיחת הפנים) ומתלה אחורי לא סטנדארטי (עם בולם נוסף רוחבי) והיא אמורה להיות מהנה לנהיגה יחסית לעדר הג'יפונים המנפקים בעיקר פוזה.

עריכה אחרונה על ידי menir1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

לאוטו הזה שרבות מעלותיו, אין הרבה סיכוי להצליח במקום שבו מוכרים בערך באותו כסף גם ספורטאז' כזה שנראה כמו מליון דולר ויש לו גם מוניטין שעשוי מפלדה.

פורסם

לפני 3 שנים התלבטתי בין ה-3008 וה-5008 כמחליפה לקסארה פיקאסו שהייתה לנו. מכל בחינה, כמעט, העדפתי את ה-3008 עד שהושבתי במושב האחורי את הבן האמצעי, שהיה אז בן 7.5. אמנם באותו הזמן הוא היה עדיין בבוסטר, אבל בלעדיו (כחצי שנה מאוחר יותר) הוא פשוט לא ראה החוצה מחלונות הצד. סף החלונות גבוה מידי והישיבה עמוקה ונמוכה.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

יכול להיות שבעוכריו אצלי היה שקיבלתי אותו עוד כשעל קצות אצבעותי נשאר אבק GTI...

לא הרגשתי בשום התנהגות ספורטיבית או הנאה חריגה מנהיגה. התחושה היא מיניוואנית ולא ג'יפונית. מי שנהג פעם על רנו סניק דור ראשון (אני מתכוון באמת נהג, לא כיוון את האוטו כשהוא עולה לגרר) יכול אולי להבין למה אני מתכוון. בג'יפונים תנוחת הנהיגה זקופה יותר והם גבוהים יותר. ב 3008 יש יותר אווירת 'מוביל נוסעים' חכם ומתוחכם.

הנאה מנהיגה - השהות בתא הנוסעים היא נעימה ומפנקת. כמו שאתה הולך למלון 'בראשית' לעומת 'דן אילת'. שניהם מפנקים מאוד. בראשית יותר אליטיסטי. אבל לא הנאה מנהיגה מההיבט הדינאמי. לפחות לא אצלי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

גם לדעתי הוא לא מצליח להתרומם בגלל העיצוב החיצוני וסביבת נהג שנראית מיושנת (לא יודע לגבי איכות חומרים)

איך הוא בהשוואה לספורטאז דור קודם מבחינת נוחות ומרווח? הוא עדיין מגיע עם המנוע הבעייתי?

תוכלו להוסיף קישורים לכתבות הקודמות על המותג ולמתחרים בקטגוריה?

בנוסף יש אפשרות שתעשו מבחנים ארוכי טווח על רכבים? אני זוכר שבוואלה עשו את זה פעם

פורסם
יואב,

הרגלת אותנו בסטאנדרט גבוה והפעם אעפס נגמר לך הדיו במעבד תמלילים :roll:

איך הנהיגה? למיטב זכרוני המכונית מצויידת בהגה הידאולי-חשמלי (לפחות לפני מתיחת הפנים) ומתלה אחורי לא סטנדארטי (עם בולם נוסף רוחבי) והיא אמורה להיות מהנה לנהיגה יחסית לעדר הג'יפונים המנפקים בעיקר פוזה.

שוּ מהנה לנהיגה?!

אוטובוס.

טוב, נו, מיניבוס.

יש איכויות של נוחות, של אחיזה, מידת טלטול נוסעים... אבל מי תוקף עם זה פניות?!

אבל כן, מה ההבדל המהותי (לא העיצובי) בין לנהוג בכזה ללנהוג בספורטאז'?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בהשוואה לספורטאז' דור קודם - אני אוהב יותר את סביבת הנהג של הקוריאנית.

מבחינת מרחב מחייה במושב אחורי - התחושה היא שה 3008 יותר מרווחת.

איכות חומרים - על פניו נראתה טובה.

הוא מגיע עם אותו המנוע אבל נטען שהמנוע עבר שינויים רבים והוא נטול הבעיות שהיו לו בעבר. אותו מנוע משרת ב 208GTI ב 3008 וב 508.

מבחן ארוך טווח - היינו מאוד רוצים, זה לא כל-כך מתאפשר להשבית רכב של יבואן.

כתבות נוספות בסדרה "יואב מגלה את פיג'ו":

208 GTI

508

208

308

בקרוב יצא הספר הלפני אחרון בסדרה 208 דיזל, ואחריו הספר האחרון - יואב מסכם את החוויה.

במקביל אישתו של יואב מסכמת את החוויה ב "חלאס אתה והנסיעות מבחן שלך ב 10 בלילה וחוזר לי בשתיים לפנות בוקר עם סימני ליפסטיק על הצוואר וריח של שאנל 5, ואל תספר לי שזה העץ ריח שפיג'ו שמו באוטו".

ההבדלים מול הספורטאז' דור קודם:

הפיג'ו משמעותית יותר חזקה.

אהבתי יותר את תנוחת הנהיגה בקיה.

הקיה יותר נוקשה.

התחושה שהפיג'ו יותר מפנקת

אם הייתי צריך לבחור היום, כנראה שהייתי בוחר שוב בקיה. אבל מי שהיתה מחליטה זו אישתי, ויש מצב שהיא דווקא היתה הולכת על הפיג'ו בגלל הפינוק .

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
הכל יחסי, אתה יודע...

לא, זה אבסולוטי.

כמו שבמיאטה אתה לא מתעניין בגודל תא המטען.

פורסם

אם הייתי צריך לבחור היום, כנראה שהייתי בוחר שוב בקיה. אבל מי שהיתה מחליטה זו אישתי, ויש מצב שהיא דווקא היתה הולכת על הפיג'ו בגלל הפינוק .

למה בקיה?

לפי מה שתיארת, היתרונות של הקיה זניחים.

פורסם (נערך)
לא, זה אבסולוטי.

כמו שבמיאטה אתה לא מתעניין בגודל תא המטען.

צ׳טערת, אני לא חושב שנהג משפחתית נידון לשעמום מוחלט וחובב מוטוריקה כן מחפש שאר רוח גם בנהיגה במכונית המשפחתית שלו. הייטי שלי (לדוגמא) אמנם משפחתית יעילה למדי, אבל נחמד (באופן יחסי לקטגוריה) גם לנהוג בה (ולא, איני מתכוון להתגרזנות...).

ה-SMAX, אף היא מתעלה על מתחרותיה בהנאה בנהיגה, בנוסף להיותה מובילת נוסעים יעילה.

שאני מחפש מכונית משפחתית, כן מעניין אותי האם המועמדת הפוטנציאלית מציעה ניהוג מעל הממוצע, ואם כן אז מבחינתי זה בונוס.

עריכה אחרונה על ידי menir1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
למה בקיה?

לפי מה שתיארת, היתרונות של הקיה זניחים.

זו גם שאלה שלי. אם הפיג'ו נוסעת משמעותית טוב יותר - למה תבחר שוב קיה? בגלל האמינות? הסחירות?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...