Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבא והקלות

ProCC
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רון זה לא הפתרון.

מהניסיון שלי אפשר גם יפה עם הצבא כשהם רוצים. (עובדה שבסדיר ובקורסים קיבלתי כל מה שמגיע לי בלי לריב עם אף אחד)

אממה, כדי לקבל פרופיל תואם לבעיות הרפואיות שלי נאלצתי לקבול, כי את המסמכים שלחתי באוגוסט 2011, וחודשים שלמים לא קיבלתי תשובה על ועדה רפואית, כאשר בסוף נקבע לי פרופיל מתאים בסוף נובמבר 2011, כמעט 4 חודשים אחרי שנשלחו המסמכים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

דור, בסופו של דבר הגיעה הפיצוץ, ואצלך הוא בקבילה.

אתם קולטים ,הבן אדם אשכרה לא יכול ללכת? יש לו פאקינג אלרגיה חמורה!! זה תכלס עניין של חיים ומוות, ואני בתור אחד שאיבד חבר לרשלנות צבאית מבין את הנושא, ואני בעד לעשות הכל אבל הכל על מנת לשמור על החיים והמצב הבריאותי שלי...

המדינה תסתדר בלי חייל כמו פות"ש(בלי להעליב) והוא יסתדר בלי צהל...לא לפחד!!! זה החיים שלך והם כן בידיים שלך!!!

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

קבילה זה פתרון יותר חכם או פניה לגורם בכיר, או לחילופין חיפוש פרוטקציות שלא חסרות בצבא להרבה אנשים (לא בהכרח יש לפותח שרשור אבל יש כאלו שיש להם וזה עוזר), מאשר להתחיל בנפקדויות שיגררו מאסר בכלא הצבאי (ששם גם לא יתחשבו בו) ויגמר באיזה דפוק של כמה חודשים שידפוק לו את הלימודים או את הטיול אחרי הצבא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

כן, בגלל זה לאחרונה פורסמה כתבה על בחורה עם 100% נכות ופרופיל 64 שיושבת בכלא צבאי.

פורסם

יש רופאה אלרגיולוגית בצבא.

במקרה היא קרובת משפחה שלי.

שולח לך ה"פ.

Sent from my GTI-9500 using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
כן, בגלל זה לאחרונה פורסמה כתבה על בחורה עם 100% נכות ופרופיל 64 שיושבת בכלא צבאי.

טוב את זה לא ידעתי!!!! אתה יודע מה, זה מפליא אותי, כל המדינה התחקלה על הראש...

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

קודם כל תודה רבה חברים על כל העזרה וה"פ שאני מקבל , השאירו אותי יומיים במעצר כי סירבתי לעשות עבודות ודרשתי רופא רק אז הוציאו אותי , הבעיות בשבילי זה המרחק והחדרים , המפקדת וגם הרופאה מציינים שזה שכל החדרים נקים , בפועל זה לא , התחילו לי התלקוחיות בעור , דלקות עניים , ויובש , וכבר אני חודש וחצי בלי שום תרופה שאני אמור לקבל כי הצבא רוצה הסבר למה אני צריך לקבל אותה אפילו שיש לי מסמך שבו רופא מומחה ריאות ואלרגיה כתב שאני חייב לקבל אותה , התרופה היא XZOLAR , אני יעלה את המסמך

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם

רק מומחה צבאי יכיר במה שרשום במכתב, אם הראת לרופאת היחידה את המכתב והיא לא הפנתה אותך למומחה, אז תבקש ממנה, ואם לא הראת אז תראה, ותבקש הפניה.

תקבע תור לרופא בבית חולים 10(הכי קרוב, בחיפה, כ20 דקות נסיעה באוטובוס מלב המפרץ), ושם הרופא יעיין במכתב.

פורסם

לגבי המרחק, כתבת שיש לך תו נכה כלומר יש לך רכב רפואי. למה אתה לא משתמש בו כדי להגיע לבסיס?

לגבי האלרגיות, לך לרופא פרטי, קבל חוות דעת שהמצב שלך מחמיר עקב השירות ועם המכתב הזה פנה הלאה בתוך המערכת הצבאית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לגבי המרחק, כתבת שיש לך תו נכה כלומר יש לך רכב רפואי. למה אתה לא משתמש בו כדי להגיע לבסיס?

לגבי האלרגיות, לך לרופא פרטי, קבל חוות דעת שהמצב שלך מחמיר עקב השירות ועם המכתב הזה פנה הלאה בתוך המערכת הצבאית.

הנכות והתו נכה אינה מספיקים לקבלת זכויות לרכב נכה , יש לי מגבולות הליכה ואני טיפה צולע אבל תודה לאל מצליח להסתדר , בנוסף אני גר ביבנה ולנסוע עד לחיפה ? המצב הכלכלי שלי לא טוב אם בזה לנסוע ואם לקחת רופא פרטי .

היום אני אמור לחזור , חוזר בלי ציוד כבר לא יכול ללכת עם זה , אני יעדכן אותכם מה יהיה , ושוב תודה רבה לכל התגובות

מכונאי BMW

פורסם

לפחות לגבי ציוד, נסה לבדוק אם עדיין קיימים שירותי כביסה בצבא.

ממליץ לך לערב הורים שירימו טלפון למפקד וידברו איתו ברוח טובה. יש סיכוי טוב שזה יעזור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני בדרך לבסיס בלי שום ציוד , עם משככי כאבים ותחבושת שתופסת את הברך , אני עם כל המסמכים שלי ומקווה לראות רופט

מכונאי BMW

• תוכן חדש...