Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבא והקלות

ProCC
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לגבי המרחק, כתבת שיש לך תו נכה כלומר יש לך רכב רפואי. למה אתה לא משתמש בו כדי להגיע לבסיס?

תג נכה לא אומר שאתה זכאי לרכב.

מקסימום אפשר לחנות בחניות נכין, כחול לבן ללא תשלום (וגם זה לא בכל עיר), ואדום לבן בלי לקבל קנס (גם זה לא בכל מקום).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תג נכה לא אומר שאתה זכאי לרכב.

מקסימום אפשר לחנות בחניות נכין, כחול לבן ללא תשלום (וגם זה לא בכל עיר), ואדום לבן בלי לקבל קנס (גם זה לא בכל מקום).

מדוייק וגם את הנחה בטסט .

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם

הזוי שהצבא כיבד מסמך של אלרגולוג שהבאתי לו (אלרגולוג של קופת חולים, לא פרטי או משהו) ואצלך המצב הרבה יותר חמור. אצלי זה משהו קל. ומה זה השטויות האלה לאשר תרופות? מה, פתאום בצבא המצב שלך ישתנה לטובה ולא תזדקק להן? משעמם לך ואתה סתם רוצה לקחת תרופות בשביל הכיף? לפעמים האטימות של הגופים בארץ הורגת אותי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
הזוי שהצבא כיבד מסמך של אלרגולוג שהבאתי לו (אלרגולוג של קופת חולים, לא פרטי או משהו) ואצלך המצב הרבה יותר חמור. אצלי זה משהו קל. ומה זה השטויות האלה לאשר תרופות? מה, פתאום בצבא המצב שלך ישתנה לטובה ולא תזדקק להן? משעמם לך ואתה סתם רוצה לקחת תרופות בשביל הכיף? לפעמים האטימות של הגופים בארץ הורגת אותי.

המסמך הזה זה מרופא מומחה ריאות ואלרגיה של בית חולים אסף הרופא ( ובמקרה מנהל אגף) עכשיו מה אני צריך לעשות בשלב זה לדרוש את התרופות ועד אז לא לעשות כלום? אני פשוט קצת מפחד מהכלא וממעצר אבל הבריאות שלי מדרדרת

מכונאי BMW

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

כל רופא צבאי זה משהו אחר. בבסיסים של טירונות הם בד"כ נוטים להיות אדישים מאד. שברתי עצם בכף הרגל במהלך מסע בטירונות, הרופא של הבסיס (שיבטה) לא הסכים לתת לי הפניה לצילום במשך שבוע.(!) אחרי שבוע של סבל שבו אני מבקר אותו בכל מסדר חולים אפשרי, הוא אומר לי "נו הנה הפניה לרנטגן אבל אני אומר לך שאין כלום".

מיותר לציין שאחרי הצילום סופחתי מיד לר"מ2 ל10 ימים (ואח"כ שוב 10 ימים) וכל הטירונות לא עשיתי שום דבר שקשור לפעילות גופנית.

אותה חוייה למדה אותי לשאוף לעשות את המינימום האפשרי ככל הניתן בכל מה שקשור לצה"ל וחובותי כאזרח למדינה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני רואה שכמעט 30 שנה אחרי לא השתנה כלום בשבטה.

כששירתתי שם כמדריך תפרו חניך שלי בלי הרדמה ושלחו אותו לחזור לפעילות מלאה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם אני לא מקבל את התרופות שלי מה הפרוצדורה ?

מכונאי BMW

פורסם

הזוי, הצבא מגייס חיילים אבל לא מספק להם טיפול רפואי כמו שצריך. עצוב, פשוט עצוב. מערכת רקובה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

מתעקשים להשאיר אותי והתשובה של הרופאה לתרופה היקרה " נמצא תחליף " בקיצור עד אז תסבול

מכונאי BMW

פורסם
אם אני לא מקבל את התרופות שלי מה הפרוצדורה ?

חכה שניה עם כרמלה מנשה.

שלח לי את מה שדיברנו בה"פ, אולי זה יעזור

Sent from my GTI-9500 using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
מתעקשים להשאיר אותי והתשובה של הרופאה לתרופה היקרה " נמצא תחליף " בקיצור עד אז תסבול

אוקיי, שתמצא תחליף אבל שתתן לך בנתיים משהו.

פורסם

מדהים רמת השיחה פה.

בנוגע למענה הרפואי לתרופה - בקש מהרופאה להגיש בקשה חריגה לענף שר"פ. אם לא מאשרים, ערער. אין סיבה לרופאה לא לאשר את התרופה, רק שזה לא בסמכותה. מה שם התרופה אגב? אוכל להגיד לך אם היא בסל התרופות.

בנוגע לחדר היפואלרגני - קבול כמה שאתה רוצה, הפקודות בצבא מאוד חדות בנושא - חדר עם שני פתחים (דלת וחלון) עם ניילון על המזרון. חדר שאתה (כן אתה) צריך לנקות פעמיים ביום. כן, אני בטוח.

בנוגע לקושי לסחוב משקלים בדרך הביתה - לא יתקבל בשום מקום. קח מזוודת טרולי מהבית.

ממליץ לך בחום לשקול שינוי שיבוץ, ולדבר ברוגע ונעימות עם הרופאה - היא הדרך שלך לצאת, ולהבדיל ממה שאמרו פה - כח לא תמיד עוזר, במיוחד לא נגד רופאים שיודעים מה הם עושים.

פורסם (נערך)

מציע לך לגשת באופן פרטי לרופאים שטיפלו בך באזרחות על מנת לעשות הערכת מצב נוכחית + השוואה לתקופה טרם הגיוס .

טרם הגיוס הגשת טפסים שאתה נוטל תרופות קבועות ?

קיבלת הפניות לאלרגולוג ? רופא עור ? הזמנת תורים ?

העבירו אותך אי פעם לבי"ח מהמרפאה בבסיס ?

2 הסנט שלי מנסיון, תמיד תגיע לרופא עם קלסר מסודר ומתוקתק עם כול החומר הרפואי שלך ותביע בקיאות בחומר ה"נלמד" ,השיחה והיחס ישתנו כי הם יראו שהם מתועדים .

כיום אפילו עם התקדמות הטכנולוגיה , אתה יכול להקליט ולתעד כול מפגש עם גורם רפואה צבאי באשר הוא.

לפי מה שאתה מתאר , אתה יכול להגיע ל 21 ולהשתחרר מהם .

הבריאות שלך שווה עשרות מונים מהצבא המחורבן הזה .

כן , מחורבן (ולא מתחרט) .

עריכה אחרונה על ידי amisha

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תוכן חדש...