Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבא והקלות

ProCC
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שבת שלום וערב טוב

אני התחלתי טירונות ביום רביעי וכבר על אותו יום קיבלתי 3 גמלים , עכשיו זה המצב הרפואי שלי

אני נכה בעל 50 אחוזי נכות מביטוח לאומי ובעל תו נכה ותועדת נכה , בעיה בברך ימין , ואסמטתי קשה + אטופיק דרמטטיס בין הקשות בישראל.

יש לי פרופיל 45 עם כמה סעיפי ליקוי , עכשיו אני משרת בחא 21 (בחוצות המפרץ בחיפה )ומי שמכיר זה 20 דקות הליכה מבין התחנה לבסיס , ואני לא יכול לעשות הליכה כזאת במיוחד עם תיק וציוד , ניסיתי פעם אחד והיו לי כאבים חזקים בברך וכמה התקפי קוצר , בנוסף הם מצפים לישון בחדר מלוכלך ומצופה אבק , ואני בתור אלרגי קשה לא מוכן , מה אופציות שלי ? הרופאה אמרה שאין לי מה לעשות , ואשכרה התשובות היו , "תלך לאט" "תנקה את החדר עם מטאטא" , למי יש לפנות בצבא ? כי אני מרגיש שהמצב הרופאי מתחיל להידרדר

ובנוסף לכל לא מאשרים לי את התרופה כי היא יקרה מדי , ושוב הביאו לי הפנייה לרופא מומחה שאשכרה יסביר למה אני צריך את התרופה , עד אז אני בלי תרופות , בלי טיפולים בלי כלום.

בבקשה להעביר לאוף טופיק.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לך פטור לשינה בחדר היפואלרגני?

כל דבר שעושים בניגוד לפקודות אתה יכול לפנות לנציבות קבילות חיילים ולקבול - 03-697-7374 או 03-697-7433

במקרה של בעיה דחופה אתה יכול להתקשר לקצין פניות הציבור ולהתייעץ איתם 03-569-1000

פורסם

מצטרף לכותב מעליי - שים לב שטיפול בקבילה לוקח זמן מה, ואילו פניה לקפ"צ (קצין פניות ציבור) אמורה להענות באופן מיידי.

זכור כי יש אפשרות לערער על החלטת הרופא הצבאי בפני הדרג המקצועי שמעליו.

אם אכן יש לדעתך הרעה רפואית במצבך אל תמתין עם הפניה לקפצ. בקש גם שהמשפחה תלחץ, זה מאד עוזר מול הצבא. רצוי מאד שלא להתחיל לעשות בעיות אלא קודם למצות את האפשרויות החוקיות שיש בפניך.

נסה גם למצוא דרך תחבורה נוספת כמו אוטובוס וכו'. זמן השירות שלך בטכני הוא לא ארוך (טירונות ואולי קורס), ולאחר מכן תעבור לבסיס קבע, שם כבר אמור להיות לך יותר קל להסתדר עם המערכת...

שמור על עצמך

מתכון ל קפה נוטלה

פורסם
יש לך פטור לשינה בחדר היפואלרגני?

כל דבר שעושים בניגוד לפקודות אתה יכול לפנות לנציבות קבילות חיילים ולקבול - 03-697-7374 או 03-697-7433

במקרה של בעיה דחופה אתה יכול להתקשר לקצין פניות הציבור ולהתייעץ איתם 03-569-1000

כן פטור שינה בחדר היפואלרגני ונקי במיוחד (ככה כתוב )

מצטרף לכותב מעליי - שים לב שטיפול בקבילה לוקח זמן מה, ואילו פניה לקפ"צ (קצין פניות ציבור) אמורה להענות באופן מיידי.

זכור כי יש אפשרות לערער על החלטת הרופא הצבאי בפני הדרג המקצועי שמעליו.

אם אכן יש לדעתך הרעה רפואית במצבך אל תמתין עם הפניה לקפצ. בקש גם שהמשפחה תלחץ, זה מאד עוזר מול הצבא. רצוי מאד שלא להתחיל לעשות בעיות אלא קודם למצות את האפשרויות החוקיות שיש בפניך.

נסה גם למצוא דרך תחבורה נוספת כמו אוטובוס וכו'. זמן השירות שלך בטכני הוא לא ארוך (טירונות ואולי קורס), ולאחר מכן תעבור לבסיס קבע, שם כבר אמור להיות לך יותר קל להסתדר עם המערכת...

שמור על עצמך

כן הבעיה שאין אוטובוס או שום דרך אחרת להגיע לבסיס חוץ מהרכבת והליכה של 1.5 ק"מ

אני לא עושה טכני , אני פרופיל 45 ואני פטור מקורסים , אני אפנה מחר על הבוקר לקצין בעיות הציבור

ואשאל מה לעשות , המצב שלי מדרדר בגלל הצבא .

עכשיו לגבי התרופה שלי , אם הצבא לא מוכן לקחת בעלויות אז מה אני אמור לעשות לגבי זה ?

לא מאשרים ואני נדפק עם הבריאות שלי ?

מכונאי BMW

פורסם

אם עדיין לא תמצא פתרון תדע שיש בצומת שצמוד לשער רכבת אוטובוס שנוסע לחוצות המפרץ,בערך כל חצי שעה לדעתי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
אם עדיין לא תמצא פתרון תדע שיש בצומת שצמוד לשער רכבת אוטובוס שנוסע לחוצות המפרץ,בערך כל חצי שעה לדעתי.

אני בא מיבנה יורד בתחנת רכבת של חוצות המפרץ , איפה יש אוטובוס ?

מכונאי BMW

פורסם

ישנו קו 58 של אגד , תחנה ממש קרובה לשג 2 דקות הליכה .

אתה ביציאה מהרכבת ממשיך ישר ואחרי החניה פונה שמאלה , דרך אגב אתה יכול לעלות בתחנה זאת ללב המפרץ ששם תדירות הרכבות והאוטובוסים גבוהה בהרבה .

כמו כן אתה פרופיל 45 למה אתה משובץ למערך הטכני ? , תבקש וועדת שבצר .

במידה ואין לך חדר מתאים פשוט אל תישן תירדם בכיתה ותסרב בתוקף לפקודות עד שתקבל חדר מתאים .

GSX-R

מיציבישי חמודה שעושה הרבה בעיות אבל אהובה :-D

פורסם

ניתן להגיע לבסיס באמצעות קו 58 מלב המפרץ, ללב המפרץ ניתן כמובן להגיע ברכבת.

בתחנת חוצות המפרץ יש אוטובוס שנוסע לבסיס גם כן, קו 8, הוא יוצא בסמוך להגעת הרכבת לתחנה, הוא פעיל בתקופת הלימודים של השוחרים.

פורסם

אני התגייסתי עם סעיף אלרגיה (לא קשה או משהו) וקיבלתי הקלות לחדר היפואלרגני. המפקדים בבסיס גם השתדלו להתחשב ולא להשאיר אותי כשאפשר שלא.

הפתרונות שמציעים לך מגוחכים בהתחשב שהמצב שלך גרוע יותר (אין לי אחוזי נכות והפרופיל שלי היה 72), מה זה תלך לאט? מה זה תנקה את החדר עם מטאטא? אם אין להם פתרון לחדר היפואלרגני אז שישחררו אותך כל יום הביתה.

הצבא הזוי. הרופאה בבסיס שלך עושה צחוק מעבודה וחושבת שאתה בא לעקוץ.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הבעיה שאני בטירונות , שם אי אפשר לשחרר הביתה , וכל פעם שאני בחדר אני מקבל התקף , בגלל זה הרופאה הביאה לי גמלים

מכונאי BMW

פורסם

זה לא אמור לעניין אותך! שימצאו פתרון.

אני בשבוע הראשון לטירונות קיבלתי את הפטור לחדר ההיפואלרגני. כשעוד לא היו פטורים (שקשורים לבעייות ברכיים גם כן) המפקדים ידעו להתחשב. (לא שהם חייבים אבל עובדה שהם עשו זאת עם כולם)

תתעקש עם הרופאה שלך, תביא מסמכים מהאזרחות, תבקש ועדה רפואית, תבקש הפניה לאלרגולוג צבאי וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

ברגע שאתה מקבל התקף מפנים אותך למיון ?

במידה ולא ,תגרום לזה שיפנו אותך למיון והטיפול יהיה יותר מעמיק .

GSX-R

מיציבישי חמודה שעושה הרבה בעיות אבל אהובה :-D

פורסם

אם רוצים, הכל אפשרי.

הרופאה לא משחררת, תפנה למיון בבית חולים פעם הבאה שתרגיש לא טוב.

ותפנה לנציב קבילות חיילים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אם רוצים, הכל אפשרי.

הרופאה לא משחררת, תפנה למיון בבית חולים פעם הבאה שתרגיש לא טוב.

ותפנה לנציב קבילות חיילים.

ואז הוא יצטרך לשלם את עלות המיון בעצמו.

אם הרופא לא מפנה או שזה לא מצב חירום שמחייב מיון הוא יישא בעלויות.

למיון מותר לפנות רק כשהמצב חמור (נניח תאונה, שבירת רגל/יד) מבחינת הצבא.

פורסם

אני מציע שתיקח את העצות שנתנו לך, תלך לאט, הביתה... ותשאר שם כמה זמן שאתה יכול עד שיבואו לקחת אותך(הרי בכלא לא תשב) .

מנסיוני, הצבא מבין רק במלחמות, אז תפתח בכל החזיתות,גימלים, פטורים, פינויים באמצע הלילה, מיון, קבילות, ומשחקים כאילו אתה שחקן הקאמרי...

גם תבוא בלי בגדים וציוד בטענה ,אתה לא יכול לסחוב את כל זה וללכת הרבה.... בקיצור תכנס באמממממ אמא שלהם.. צבא זה 3 שנים, אבל הבריאות שלך היא לכל החיים.

אני עם פריצת דיסק, ועשיתי קרקס לצבא, אשכרה קרקס.. כי חס וחלילה יקרה משהו רציני הם יפלטו אותך מהצבא ותשא בתוצאות לבד...

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

• תוכן חדש...