Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבא והקלות

ProCC
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מדהים רמת השיחה פה.

בנוגע למענה הרפואי לתרופה - בקש מהרופאה להגיש בקשה חריגה לענף שר"פ. אם לא מאשרים, ערער. אין סיבה לרופאה לא לאשר את התרופה, רק שזה לא בסמכותה. מה שם התרופה אגב? אוכל להגיד לך אם היא בסל התרופות.

בנוגע לחדר היפואלרגני - קבול כמה שאתה רוצה, הפקודות בצבא מאוד חדות בנושא - חדר עם שני פתחים (דלת וחלון) עם ניילון על המזרון. חדר שאתה (כן אתה) צריך לנקות פעמיים ביום. כן, אני בטוח.

בנוגע לקושי לסחוב משקלים בדרך הביתה - לא יתקבל בשום מקום. קח מזוודת טרולי מהבית.

ממליץ לך בחום לשקול שינוי שיבוץ, ולדבר ברוגע ונעימות עם הרופאה - היא הדרך שלך לצאת, ולהבדיל ממה שאמרו פה - כח לא תמיד עוזר, במיוחד לא נגד רופאים שיודעים מה הם עושים.

לא אישור , והרופאת אגף גם ביקשה ועדיין לא אישור , היא לא נמצאת בסל התרופות XZOLAR , בנוסף לתרופה יש תגובות קשות בלקיחתה , וחדר היפואלרגני , אלרגתי מאוד לאבק , במצב של התנפחויות , שום ניקיון ותנאי צבא יאפשרו כמו באזרחות , ובנוגע להליכה , ביום יום אני מתנייד ברכב לכל מקום אפילו לסופר , ופתאום מבקשים ממני ללכת 3 קמ , האם נשמע הגיוני , כי אני סובל ולא הם

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מציע לך לגשת באופן פרטי לרופאים שטיפלו בך באזרחות על מנת לעשות הערכת מצב נוכחית + השוואה לתקופה טרם הגיוס .

טרם הגיוס הגשת טפסים שאתה נוטל תרופות קבועות ?

קיבלת הפניות לאלרגולוג ? רופא עור ? הזמנת תורים ?

העבירו אותך אי פעם לבי"ח מהמרפאה בבסיס ?

2 הסנט שלי מנסיון, תמיד תגיע לרופא עם קלסר מסודר ומתוקתק עם כול החומר הרפואי שלך ותביע בקיאות בחומר ה"נלמד" ,השיחה והיחס ישתנו כי הם יראו שהם מתועדים .

כיום אפילו עם התקדמות הטכנולוגיה , אתה יכול להקליט ולתעד כול מפגש עם גורם רפואה צבאי באשר הוא.

לפי מה שאתה מתאר , אתה יכול להגיע ל 21 ולהשתחרר מהם .

הבריאות שלך שווה עשרות מונים מהצבא המחורבן הזה .

כן , מחורבן (ולא מתחרט) .

הלכתי לרופא שטיפל בי מגיל 3 , כתב בברור ( כתוב פה במסמכים שפרסמתי ) החמרה מאז שהתגייסתי .

מכונאי BMW

פורסם

Xolair נמצאת בסל התרופות, אבל עם הרבה מאד הגבלות. מצד שני אם קופת החולים שלך אישרה את הטיפול קרוב לודאי שאתה עומד בתנאים וגם הצבא יצטרך לאשר (אבל אתה כנראה כבר מכיר את הביורוקרטיה).

קרוב לודאי שגם אם הרופאה תקבל את המלצת הרופא שלך ותבקש אישור לתרופה התהליך יארך זמן, במיוחד לאור הפסח שבו כל המערכות פועלות בעצלתיים.

אם יש החמרה במצבך לך לרופא: אם אתה בבסיס - שם, אם אתה בבית - ל"ביקורופא" . היה מוכן לבלות לא מעט בתור, אבל לפי התאור שלך מצב הבריאות שלך לא מאפשר לך משהו אחר. בכל מקרה, נהג לפי כללי הצבא, כדי לא להכנס לעמות שעלול לפגוע בך. שים לב ש"ביקורופא" לא יוכלו לסייע לך באישור התרופה אלא רק בטיפול דחוף, מתן ימי ג' או הפניה למיון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
Xolair נמצאת בסל התרופות, אבל עם הרבה מאד הגבלות. מצד שני אם קופת החולים שלך אישרה את הטיפול קרוב לודאי שאתה עומד בתנאים וגם הצבא יצטרך לאשר (אבל אתה כנראה כבר מכיר את הביורוקרטיה).

קרוב לודאי שגם אם הרופאה תקבל את המלצת הרופא שלך ותבקש אישור לתרופה התהליך יארך זמן, במיוחד לאור הפסח שבו כל המערכות פועלות בעצלתיים.

אם יש החמרה במצבך לך לרופא: אם אתה בבסיס - שם, אם אתה בבית - ל"ביקורופא" . היה מוכן לבלות לא מעט בתור, אבל לפי התאור שלך מצב הבריאות שלך לא מאפשר לך משהו אחר. בכל מקרה, נהג לפי כללי הצבא, כדי לא להכנס לעמות שעלול לפגוע בך. שים לב ש"ביקורופא" לא יוכלו לסייע לך באישור התרופה אלא רק בטיפול דחוף, מתן ימי ג' או הפניה למיון.

בוודאי זולר מאושרת בסל התרופות ועדיין נחשבת כתרופה נסיונית , ובעלת הרבה תפועות לוואי , מבחינה מערכת צבאית אין אישור כספי לתרופה זו ( נבדק עם רופא אמנילוגיה ואלרגיה ) ורוב הרופאים כולל שלי ורופאת אגף בצבא , לא יאשרו תרופה זו .

אני הבנאדם היחיד אשר מקבל את המינון הזה ומגיל 12 ( מבין הבודדים בעולם ) מי שרוצה לקרוא מוזמן

https://www.google.co.il/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://img2.tapuz.co.il/CommunaFiles/14045386.doc&ved=0ahUKEwihj-SuoKXMAhVF1ywKHRxHASYQFghNMA4&usg=AFQjCNGatEZIcbZFrRfQtLWFb-s1phPuqQ

מכונאי BMW

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

עדכון : נכון לעכשיו עד לא קבלתי את התרופה , הרופאה טוענת "שאישרו" אותה , ולמה מארכות ? כי זה כבר שבועיים שהיא אומרת את

זה , הסיבות שלה הם :

מביאים אותה רק בצריפין בהשגחת רופא ואחות , צריך לקבל אישור תקציבי לכל השירות

בנוסף שצריך להתמודד עם תופעות לוואי (אצלי לחץ דם גבוה , כאבי ראש וחולשה בידיים ופרקים )

בקיצור אמרו לי תבוא 9:00-12:00 לבנתיים , עם כל המדים , ריצות , ומבקשים לישון מדי פעם בחדר

לא סטרלי לא היפואלרגני (התשובה של הרופא הייתה לנקות עם סמרטוט ) בקיצור תסבול

לאחר כמה ימים ככה התחיל לי פצעי זיהום ברגליים (תופעה שמוכרת לי מאז ומתמיד ) גירודים כאבים ובימים החמים שהיו

סבל נוראי אבל נוראי של גרד , אחרי כל זה סרבתי ונכנסתי לכלא ל3 ימים (שוב ללא תרופות כלל)

עכשיו הרופאה אומרת שיש לי תור לראש אגף אלרגיה של צה"ל בצריפין ביום שלישי הזה , היא בקשה לראות אותי .

(מה שמצחיק שהרופאה הזאתי (ראש אגף אלרגיה) היא הרופאה שהתמחה אצל הרופא המטפל שלי בכל השנים , היא מכירה את המקרה והרופא שלי זה שהמליץ להוציא אותי מהצבא )

אז מחכה , לא מצפה לכלום .

6801998.jpg

670936.jpg

מי ששואל למה אני מוריד שערות , כי זה גורם יותר זיהומים וחום , לצערי חייב להוריד ..

אבל הכל טוב :p

עריכה אחרונה על ידי ProCC

מכונאי BMW

פורסם

עדכון להיום : הביאו לי פרופיל 24 זמני לחצי שנה ( והרופא עשתה כאילו עשתה טובה בכלל ) לאחר שרופאת אלרגיה הראשית המליצה , עכשיו אם בזמן החצי שנה אני צריך לחזור לוועדה רפואית שוב , האם כדי לשכור עורך דין שיבוא איתי , אני לא מוכן לחזור למערכת הזאתי .

דעתכם?

מכונאי BMW

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יודע מה לומר לך על עו"ד, אבל אני מאד מקווה שתנצח במאבק מול האטומים האלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תודה , יש לכם המלצה לעורך דין צבאי?

מכונאי BMW

פורסם

לא צריך עורך דין צבאי, צריך כזה שעובד עם הצבא.

המלצה לצערי אין לי.

אבל היי, לפחות קיבלת 24 זמני, אם לא יהיה שיפור במצבך, הדרך ל21 בריאותי, מאמין שתהיה די קצרה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש איזה אחד בפייסבוק, עו"ד גיל בנדל או משהו כזה, הבנתי שהוא חזק, נסה ליצור קשר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מה קורה ב 24 זמני ? אתה מסופח לרמ2 ואז אתה יכול לגשת לקופח לקבל את התרופה ?

מאחל לך שעכשיו תבריא ותרגיש יותר טוב על מנת לגיע בכוחות מחודשים ולקבל 21 .

להערכתי תקבל 21 כך או אחרת .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

לא אתה מחזיר את החוגר , את המדים , טופס טיולים ואחרי חצי שנה שוב וועדה רפואית ושם מחליטים אם אתה חוזר או שמחשחררים אותך.

מכונאי BMW

פורסם

תלחם בהם חזק, רק ככה זה עובד.

כמה שהתלוננתי על סימפטומים, כמה שאמרו לי שאני שקרן, שאני מבלף, שאין לי כלום ושומדבר ואני רק מחפש גימלים - אחרי מספיק לחצים שוחררתי וגיליתי באזרחות על גידול במח.

כרגע אני עוד בריא ומטופל אבל אם הייתי ממשיך וחושב שאני ממציא כאבים פסיכולוגית, הייתי נמצא במקום אחר כנראה.

פורסם

מדהים שעוד שלחו אותך לכלא. אטימות...איזו אטימות. המערכת גדולה מכל מפקד כנראה.

הבעיה היא שעל אחד כמוך שיוצא ועובר את זה, יש מישהו שנשבר ובדרך מחליט שקנה של M16 מאוד, מאוד מזמין...

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
מדהים שעוד שלחו אותך לכלא. אטימות...איזו אטימות. המערכת גדולה מכל מפקד כנראה.

הבעיה היא שעל אחד כמוך שיוצא ועובר את זה, יש מישהו שנשבר ובדרך מחליט שקנה של M16 מאוד, מאוד מזמין...

רק בקטע של צחוק כמובן , עדיין אפילו לא עברתי טירונות ( ככה שלא החזקתי נשק )

אבל מילים של רופאת הוועדה :" כדי להשתחרר על אסטמה צריך להיות על אסטראוידים (מה שאני לוקח כמעט בקביעות ) ואשפוזים תכופים " , בקיצור תמות.

מכונאי BMW

• תוכן חדש...