Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לחובבי הנהיגה – Racing In Italy

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

קודם כל, מתנצל אם זה לא המקום הנכון, אם לא - אשמח אם תוכלו להעביר.

לפני מס' שבועות חיפשתי מתנה ליום הולדתו של האח – קראתי כאן כמה פוסטים על אטרקציות מוטוריות באיטליה וכד' ומצאתי את המתנה המושלמת (מקווה שאעזור לכמה חבר'ה כאן על הדרך) - טיול מוטורי באיטליה והדובדבן שבקצפת - נסיעה על פרארי במחיר ריאלי.

לאחר חיפושים רבים, נתקלתי בחברה בשם – Racing in Italy, יצרתי איתם קשר, ענה לי באדיבות בחור בשם אורן על כל השאלות (והיו לא מעט :)), החלטנו על חבילה מתאימה עבורנו של כ-5 ימים הכוללת סיור מודרך באיטליה, איסוף מהמלון וכמובן, נסיעה במסלול מרוצים על פרארי / למבורגיני / Legend Cars ועוד.. ואטרקציות נוספות, כל שנשאר הוא לחכות למועד..

אז איך היה?

במילה אחת – מעולה!

בכמה מילים – החוויה הכי טובה שהייתה לנו.

כל רגע היה מעניין, הרכבים, האווירה, האנשים - פשוט תענוג. יש להם פתרון לכל חלום מוטורי שרק אפשר לחלום עליו, מנסיעת מבחן על פרארי 458 עד להשתתפות במרוץ אמיתי.

לצערי ביום האחרון, שעות בודדות לפני הטיסה, נגנב לנו אחד התיקים (כולל דרכון) ונאלצנו לשנות את מועד הטיסה ליום שאחרי, אורן ליווה אותנו כל רגע, עזר לנו ליצור קשר עם השגרירות, בא אתנו להגיש תלונה ואף אירח אותנו בביתו וסייע לנו בהגעה לתחנת רכבת לכיוון רומא (שגרירות) ביום למחרת ללא כל תמורה.

לכן אנצל את הבמה לומר תודה ענקית לאורן(!), שליווה אותנו כל הטיול, הסביר לנו על הספורט המוטורי באיטליה, ראינו, הרחנו, שמענו, הרגשנו – קינאנו.

ממליץ בחום לכל אחד שחובב נהיגה, בהחלט נחזור לשם.

זה האתר שלהם:

www.racinginitaly.com/hebrew

Trip Advisor:

https://www.tripadvisor.co.il/Attraction_Review-g635872-d8857463-Reviews-Racing_in_Italy-Monza_Province_of_Monza_and_Brianza_Lombardy.html

וכמה תמונות:

20160312_103122_B.jpg

20160312_115415.jpg

P1050646.jpg

עריכה אחרונה על ידי turnso
פורסם

סמירו, העלוית נמצאות בקישור לאתר החברה שהוא סיפק, רק שהאתר די מבורדק...

לפות"ש - תודה על השיתוף. מס' שאלות שמסקרנות אותי;

-איך היתה החויה עם מכונית הלג'נדס?

-האם הייתם במסלול ליד פאביה? אם כן, מה שמו של המסלול המדובר?

-דיברת על מירוץ אמיתי. בין החניכים? על אילו מכוניות?

-עד כמה המדריך שליווה אותך בפרארי/מכוניות ספורט אחרות הגביל או זרם איתך?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם (נערך)

היי,

לגבי העלות, זה משתנה, צור איתם קשר לחבילה מתאימה.

לנו עלה 550~ יורו לאדם כולל איסוף/החזרה משדה התעופה/מלון, ארוחות מלאות, ביקורים במוזיאונים (כולל כרטיסים), תערוכות רכבים, ביקורים במסלולים, סיור מודרך ברחבי איטליה, כמעט יום שלם במסלול כולל צילום מבפנים (GO PRO) עם מדריך צמוד, ביטוחים ועוד..

504L,

- רכבי הלג'נדס - חבל על הזמן. ממליץ בחום, רכב קטן ומהיר (באיזור ה185 כ"ס אם אני זוכר נכון).

- לגבי השם של המסלול הספציפי הזה, אני לא כ"כ זוכר (יש גם את מונזה), אברר לך.

- מירוץ עם נהגים מנוסים, לא חושב שחניכים, מבחינת מבחר הרכבים, ביקשתי ממנו שיציג את עצמו בפורום ויענה על השאלות.

- עד לא ידע. לא הגביל אותנו בכלל מלבד הסיבוב הראשון - בו אתה לומד את המסלול (והמדריך - מדריך).

מקווה שעזרתי :)

נ.ב.

לגבי האתר (מידע מבפנים) - הולך לעבוד סדר פסח.

עריכה אחרונה על ידי turnso
פורסם (נערך)
היי,

לגבי העלות, זה משתנה, צור איתם קשר לחבילה מתאימה.

לנו עלה 550~ יורו לאדם כולל איסוף/החזרה משדה התעופה/מלון, ארוחות מלאות, ביקורים במוזיאונים (כולל כרטיסים), תערוכות רכבים, ביקורים במסלולים, סיור מודרך ברחבי איטליה, כמעט יום שלם במסלול כולל צילום מבפנים (GO PRO) עם מדריך צמוד, ביטוחים ועוד..

מקווה שעזרתי :)

תודה, אבל לא כל כך...

ראשית, לא מצאתי אף חבילה ב-550 יורו.

שנית, אתה מוזמן לפרט מעט יותר; האם ביקרת במוזיאון אלפא, במוזיאון פרארי או בשניהם. כמה הקפות קיבלת בלג'נדס וכמה בפרארי?

שלישית, לגבי מירוץ, מבין שזה לא רלוונטי לחניכים/בכלל. ישנו מסלול במזרח צרפת, כשעתיים מז'נבה, שמציע לחניכים טריים לגמרי, ללא נסיון קודם, מירוץ סיבולת בחיפושיות משופרות :evil:

רביעית, אנא נסה להזכר מה שם המסלול ליד פאביה, שגם באתר החברה לא חושפים אותו. למה זה חשוב? כי אין דין 4 הקפות של מונזה מלא(5.8 ק"מ, מסלול ה-GP) כדין 4 הקפות של מסלול הג'וניורים(2.4 ק"מ). מסלול כפרי עלום כלשהו עוד עשוי להיות קצר יותר...

וחוץ מזה, כל מה שיש לך לספר על הלג'נדס מסתכם בשורה אחת? שנים שאני מת לנסות את הדבר הזה, כשהייתי ב-LA חציתי את כל העיר למסלול שהציע את זה - ואז נפתחו השמיים וכידוע, אצל האמריקאים אין ספורט מוטורי על מסלול בגשם :-(

עריכה אחרונה על ידי 504L

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

504L,

מדובר בחבילה מותאמת אישית, המחיר בהתאם.

ביקרתי במוזיאון אלפא (וגם פרארי אך לא במסגרת החבילה), מבחינת ההקפות, רכשנו את החבילה עם 10 הקפות, אתה יכול לבחור במה תרצה לנסוע, יש גם אפשרות להוסיף הקפות.

לא יודע איך אתה מגדיר "חניך",

לי לא היה ניסיון קודם בנהיגה במסלול לצ"ה ולא השתתפתי שם במרוץ.

לגבי שם המסלול, כפי שאמרתי אברר לך.

לגבי הלג'נד, על מה תרצה שאתן את הדגש?

מרגיש כמו גו-קארט לגדולים,

זה רכב מרוץ לכל דבר, שילדה פשוטה עם מערכות הפעלה פשוטות, הנע(א)ה אחורית, מנועה של יבוזה 1.3.

הלג'נד מצריכה יותר התערבות מצד הנהג, Pure מכונת נהיגה.

ממליץ מאוד.

פורסם

הי לכולם

נעים להכיר ... שמי אורן שיבי ואני אחד מהבעלים של חברת racing in italy .. בבעלותינו מסלול מרוצים ומספר רכבי על ומכוניות מרוץ המוכנות לנסיעות מבחן ומרוצים בכמעט כל יום במסלול מרוצים הסמוך למילאנו :)

מספר ישראלים כבר ביקרו אותנו ואף הצטרפו אלינו לחבילת תיור שלמה הכוללת גם בביקור במוזאונים של אלפא ושל איירטון סנה...

לשאלתך 504 , כאן תוכל למצוא מידע על חלק מהמסלולים שבהם אנו מופיעים.

http://www.racinginitaly.com/#!our-tracks/eaq3h

המסלול בו ביקרו עידן ואחיו הוא קאסטלטו הסמוך למילאנו... מסלול הבית שלנו שם גם אנו מחזיקים את הרכבים שלנו.

אני חושב שיש לי את הפתרון האולטימטיבי עבורך

אנחנו פתחנו אליפות איטליה לרכבי לגנד השנה .... רכשנו מכוניות וקיבלנו את כל האישורים להריץ אליפות באיטליה.

יש לנו כ15נהגים שכבר נרשמו

אני אוכל להכניס אותך באחד המרוצים (או יותר ) כנהג מרוצים לכל דבר גם אם אין לך רשיון מרוצים!!!

כך שתוכל להשתתף במרוץ אמיתי !

התשלום כולל יום שלם עם הקפות דרוג של 15 דקות ושלושה מרוצים של 7הקפות כל אחד

כולל רישום, תמיכה מכנית, , דלק וצמיגים

מרוץ אמיתי עם עוד כ 15 נהגי מרוצים מאיטליה

עלות 1790 יורו. לאילו שנרשמו בהקדם עד סוף אפריל אוכל להציע ב1.500

תאריכים אפשרים

21.5 מרוץ לילה

4.6

אעזור לכם במלון אם תרצה בעלות של כמאה יורו ללילה במילאנו או סמוך למסלול ואם תרצו עוד יום אחד חוויתי נוכל להכנס למסלול ולהרגיש קצת את הפרארי 458 והלמבורגיני ביום שלמלחרת או לפני

העברות מהמלון למסלול עלינו

אשמח לתת לך יותר פרטים בהתאם לצרכים ולרצונות שלך.... תוכלי ליצור קשר בטלפון 039398905 שלוחה 2. או במייל [email protected]

וכאן תוכל לקרוא על חוויותיהם של לקוחותיינו בינהם גם ישראלים...

https://www.tripadvisor.com/Attraction_Review-g635872-d8857463-Reviews-Racing_in_Italy-Monza_Province_of_Monza_and_Brianza_Lombardy.html

יום נעים לכולם

אורן

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...