Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל קו המים: ג'יפאים מבקשים להקצות להם רצועות חוף אליהן יוכלו להגיע עם הרכב

בעלי ג'יפים מהדרום מוחים על החמרת הענישה במסגרת החוק האוסר על נהיגה בחופים. לטענתם ניתן לקבוע מסלול מוסכם וסדור שיאפשר גישה רכובה לחוף, כזו שלא תפגע בטבע ותסכן נופשים

http://news.walla.co.il/item/2951835

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

פורסם

^ תסביר בבקשה...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה יותר מסובך מאשר להגיד "אסור" וזהו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
זעקת הקוזאקים הנגזלים.

את זה לא הבנתי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אה זה, סתם הכללה אופיינית. הרי יותר מסובך לגבש פיתרון כשמבינים שזה נורמטיבי שאדם ירד עם ג'יפ לחוף, כמו במדינות מתוקנות.

פורסם

אכן,

אני ממש לא מבין מי גזל לשוגיפלקס משהו בגלל.

לשעבר:

פורסם

סליחה שאני טומטום.

אבל אני שואל בשיא התמימות, אבל מה הסיבה לרדת עם הג'יפ לחוף. כאילו למה זה משהו מיוחד שמתעקשים עליו.

על מנת לפרוק ציוד לקאמפינג/אופנוע ים? על מנת לנסוע על שטח חולי?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כן, כן וגם עוד סתם סיבות טיפשיות כמו חופש האזרח במדינה מערבית דמוקרטית.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

פורסם

נקמיצ'י,

אנשים שונים נהנים מדברים שונים.

אני אוהב ים. בג'יפ יש לי ציוד מרובה שנועד להנעים לי את חווית השהות בטבע.

כמות הפריצות והונדליזם היא גדולה ואני גם במדבר לא משאיר את הג'יפ מחוץ לטווח הראייה.

אז גם כשאני יורד לים אני רוצה אותו לידי.

יש לי שם צלון מתקפל, מקרר ששומר לי את הבירות קרות, ערכת קפה לאחרי הבירות ועוד ועוד.

וסתם כי בא לי.

אני לא מתפרע על החוף, לא נוסע על החוף אלא עד נקודת החניה.

כל מה שמבקשים זה כמה נקודות בהן אוכל להגיע על המים עם האוטו. לא מבקשים אישור להשתולל על החוף ולדרוס מתרחצים.

לא רוצה לסחוב דבר. להחנות את האוטו ולשפוך את הילדים ישר.

לשעבר:

פורסם (נערך)

וכמובן - לדוג ממשטח העמסה של דימאקס :D

(אני סתם זורק למרות שאולי יש כאלו שעושים את זה)

אבל בעיקר מהסיבות שצוינו ע״י discotds5: זה פשוט נוח. לא צריך לסחוב כלום, יש לך גישה לחשמל ואפשר להביא דברים קצת יותר מעניינים מזוג מטקות ואבטיח. כמובן, אם מישהו ירצה להיכנס עם המזדה שלו אז בכיף, הרעיון הוא לאפשר גישה לכולם לקו החוף. החוק האוסר על כך די מטופש בהתחשב בכך שבונים ממש ״על הים״, ומן הסתם הפועלים לא סוחבים לבנים בידיים.

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני לגמרי מסכים שגם לגיפאים מגיע לרדת לחוף הים ולהנות ממנו כפי שדיסקו כתב. הבעיה היא שבמקום להפוך את רצועת החוף הזאת לאיזור מנוחה זה יהפוך לאיזור השתוללות וסכנה.

באוסטרליה, בפרייזר איילנד יש רצועת חוף של 70 ק"מ לנהיגה וטבע, אבל שם גרים בני אדם ולא בבונים לכן אפשר ובטוח לנהוג על החוף.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

בגלל זה צריך להיות 1. שטח חוף מוגדר שמותר גם לכלי רכב, רחוק מהטיילות ומאזורי ריכוז של הולכי רגל, 2. פקח שיקנוס משתוללים ומתפרעים בסכומים נאים.

הכי פשוט להגיד שהכל אסור ולקצץ לאזרחים את החופש.

פורסם

תראה מה קרה שרצו לתת לחיות לעשות מה שהם רוצים (דמוקרטיה, אביב ערבי) יצא דאעש והגן חיות הכי גדול בעולם. זה פשוט לא עובד.

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אז בוא נזרוק את כל האזרחים לכלא ענק שיעבדו עבודות כפייה בשביל המדינה. לשמור את החיות תחת שליטה מלאה.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

• תוכן חדש...