Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה.

הגלגל חטף מכה, המכה עברה דרך המשולש לערסל.

העיקום קטן ומינורי, אבל יש לזה השפעה על זווית הגלגל כך שמדובר בסכנה בטיחותית.

ערסל/גשר קדמי - בלוק מתכת שמחזיק את המשולשים ועוד כמה דברים.

הייתי בכמה מוסכים מומחים.

בגלל שמדובר ברנו קליאו ספורט ולא בקליאו רגילה, אין את החלק, יש סיכוי למצוא אבל כרגע הוא דיי נמוך.

אבל, יש עוד אופציות.

1.עשיתי מחקר קטן, מסתבר שהחלק תואם בכל מנועי הקליאו פרט לחור קטן שצריך לקדוח לתושבת הרביעית שנמצאת בקליאו ספורט ולא בקליאו רגילה, הבעיה-מוסך שירצה להתעסק עם זה.

2.להביא את החלק מחו"ל. הבעיה- עדיין לא מצאתי, כשאמצא אצטרך לראות אם בכלל ירצו לשלוח, כשישלחו אצטרך אולי לספוג מכה גדולה במכס אם בכלל ירצו לאשר.

3. לנסוע לחו"ל לקנות את החלק, כנראה לאנגליה, יום אחד עם מזוודה ריקה והשלל .הבעיה- לא יודע אם יבדקו או יתפסו במכס או לא יאשרו, אין לי בעיה לשלם מכס, השאלה אם יתנו לי להכניס או לעלות למטוס דבר כזה רציני.

עזרתכם נדרשת! תודה.

Miata ND2

פורסם

הסיכוי להכניס גשר שלם בתוך מזוודה נראה לי קלוש,

בשיקוף זה יראה רע מאוד.

ניסית לחפש בפירוקיות קליאו ספורט עם מעיכה מאחורה?

פורסם

אין חיה כזאת , השאלה שוב, אדם מגיע עם גשר, מסביר שזה חלק לרכב (נניח ואביא קבלה מאנגליה), מוכן לשלם כמה שיעלה כדי להכניס לארץ,איפה הבעיה? (אני כן מבין את המימדים של זה ושזה לא צחוק,אבל עדיין)

Miata ND2

פורסם

יש את הבחור מפולין ששולח חלקים של צרפתיות לארץ.

אם תרצה אשלח לך בפרטי כתובת דוא"ל. תצטרך לתת לו מק"ט או מספר שלדה והסבר מה אתה צריך.

חלקי מרכב בייבוא מחייבים דו"ח שמאי עד כמה שאני זוכר.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אלעד השם מתחיל ב CZECHI או משהו בסגנון? אם כן אני מכיר והוא הראשון ששלחתי אליו מייל, לצערי אני לא חושב שהוא מחזיק חלקים משומשים, מקווה שכן.

אפשר הסבר לגבי דו"ח שמאי?

תודה

Miata ND2

• תוכן חדש...