Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום

מצטער שאני הולך לחפור אבל זה יהיה קצת ארוך.

חייב את עזרתכם בתאונה שקרתה לי ביום ראשון ואני כבר לא יודע מה לעשות.

אז ככה נסעתי ביום ראשון בשעות הצהריים בכביש בשכונה בעיר מגוריי . נסעתי ישר בכביש נקי ללא בורות בשכונה חדשה במהירות המותרת ללא התעסקות בטלפון או הסחה אחרת. בחור בן 22 יצא לצומת מכיוון ימין שלי וכנראה שכישורי הנהיגה שלו דפוקים הגיע לאמצע הצומת שנייה ממני בלי להסתכל לצדדים אני כבעל נסיון (נהג מבצעי וקצין רכב בצהל בעבר) הצלחתי לחמוק כדי למנוע תאונה שתגרום לתוצאות קשות אך הגלגל הימיני שלי ניפגע חזק מאוד ממדרכת הפרדה שהייתה באמצע .

נעצרתי בצד השני של הכביש ובנתיים הבחור נסע אפילו לא יירד לבדוק שאני חיי .

אחרי שיעיקלתי מה קרה לרכב שלי ולי נסעתי אליו והוא אמר לי סליחה כאילו הכל בסדר והוא היה בכוכב אחר הרגע( עוברי אורח יצאו לעזור לי ואמרו שאם לא הייתי מגיב ככה הוא היה ניפצע ) אמרתי לו שאני רוצה להחליף פרטים כי פגיעה חיצונית לא הייתה אבל ידעתי שכל הפרונט שלי הולך לפח הוא התקשר לאביו והוא סירב בטענה שקורים דברים כאלה ואין לו מה לעשות ובעיה שלי היה עדיף לי להכנס ברכב של הבן שלו(אבא מפגר) . למחרת נסעתי למכון פרונטים הוא חיבר את המחשבים וכמו שתיארתי לעצמי הפרונט בצד ימין ניפגע חזק מאוד (בולם קידמי משלוש ,תפוח זרוע הגה וגשר) . התקשרתי לביטוח ואמרו לי שאם אני רוצה אני ייתקן על חשבוני (השתתפות עצמית 2000 שח ובוא נידפוק אותךת במשך 3 שנים הבאות) פניתי למשטרה והשוטר המדהים אמר לי קח טלפון שלו תנסה לפתור את הבעיה כי לנו משטרת ישראל זה לא מעניין תאצבע ולא לפרוטוקול היה עדיף לך להכנס בו היית מקבל רכב חדש הוא היה מאושפז עם שלילה וכולנו היינו מרוצים . התקשרתי לאבא של אותו בחור והוא התחיל לצעוק עליי כמו אדיוט והמציא חרטות שנסעתי ב300 קמש ושטויות אחרות ושאני יכול לפנות למשטרה ולשבכ ( הייתי צריך לפנות כנראה לאירגון פשע ככה הוא היה מתאפס)

אני אובד עצות הרכב הזה הוא הרכב ללימודים לעבודה ואני לא מתכוון להוציא 2000 שקל ולדפוק את עצמי במשך ה3 שנים הבאות בשביל איזה ילד ואבא מפגרים בנתיים האוטו עומד (המליצו לי במוסך לא לנסוע על הרכב כי זה לא בטיחותי) אם יש פה אנשי מקצוע ועורכי דין הודה על כל עזרה . שחכתי לציין הרכב שלי הוא יונדאי אי 20 2014 .

פורסם

לצערי, במדינה מקולקלת כמו שלנו השוטר צודק

היה עדיף שתתרחש תאונה.

כרגע אם הוא לא מודה ולך איך הקלטה קשה לי להאמין שהוא ישלם על הנזק.

פורסם

אני קצת מתלבט.

למיטב ידיעתי, רק במקרה של תאונה, המשטרה אמורה לתת לך את פרטי הבעלים של הרכב השני.

פה, יתכן וזה נופל לקטגוריה של תאונה עצמית - ואינני בטוח שזה מצב בו תקבל פרטים מהמשטרה.

בכל מקרה - שווה לנסות. תפנה פיזית לתחנת משטרה בה יש חוקר תנועה. תבדוק האם בסיטואציה כזאת, אפשר לקבל פרטים של בעל הרכב.

אם תקבל את הפרטים - אז נוהל רגיל של תאונת דרכים (שמאי ואח"כ תביעה בבית משפט).

רק קח בחשבון 2 דברים :

1. מאחר וזאת תאונה עצמית (אין מגע פיזי עם רכב אחר), יתכן והמשטרה יחליטו להאשים אותך בתאונה (תאונה עצמית).

2. במשפט תצטרך לשכנע את השופט כי הרכב האחר גרם לך לסטייה מהנתיב וכו'. לדעתי זה יהיה מאוד קשה.

פורסם

תאונה עצמית היא ללא מעורבות רכב אחר, העובדה שהרכב השני לא נפגע לא אומרת שלא היה מעורב, העבירה שהוא ביצע היא הגורם הישיר לסטיה שהביאה לתאונה.

אם אתה רוצה שהוא יפצה אותך, יש להתעקש לקבל מהמשטרה את פרטי בעל הרכב ולהגיש נגדו תביעה, ולקוות לשכנע את השופט בטיעונים שלך.

פורסם

תקליט את השיחות עם האבא שלו ואיתו.

אם לקחת פרטים מהעדים תשמור אותם.

תתקן, תגיש תביעה בתביעות קטנות ותזמן את העדים, וכמו כן תציג את ההקלטות.

לצערנו במקרים כאלה באמת עדיף להכנס ברכב האשם במקום לצאת צודק ולאכול אותה בכיס.

והמלצה חמה להתקין מצלמת דשבורד ברכב לפעם הבאה שזה יקרה.

פורסם

או.קיי, אתחיל עם כמה עצות, איך לא להציג את הדברים, במידה ותחליט לתבוע את בעל הרכב השני, בבית משפט.

* אל תדבר על כישורי הנהיגה של הנהג השני.

(כישורי הנהיגה שלו דפוקים... הגיע לאמצע הצומת שנייה ממני בלי להסתכל לצדדים...), פשוט מכיוון שאתה לא בוחן/מורה נהיגה, שישב ליד הנהג ובחן את נהיגתו.

* אל תנסה להאדיר את כישורי הנהיגה שלך.

(אני כבעל נסיון, נהג מבצעי וקצין רכב בצהל בעבר...), נהג בעל ניסיון לא היה מנסה "לחמוק מהתאונה" ונכנס במדרכה, אלא היה "נעמד על הבלמים" בתקווה למזער את נזק ההתנגשות ולא סוטה מנתיב נסיעתו, תוך סיכון פגיעה ברכב אחר, ברוכב דו"ג או בהולך רגל.

* תתחיל לחפש תשובה הגיונית לשאלה, שסביר להניח שתשאל בבית המשפט, איך במהירות אטית, בשכונה עירונית, כשאתה מרוכז בנהיגה, לא רק שלא הספקת לעצור, אלא בניסיונך להתחמק מהתאונה, פגעת בעוצמה רבה במדרכה, עד כדי גרימת לנזק לא קטן לרכבך?

ברגע שתמצא את התשובה, שתשמע הגיונית, לאוזניי הביקורתיות, קח את הרכב לתיקון על חשבון ההשתתפות העצמית שלך ותבע את נהג הרכב השני על הסכום, כולל עלות פרמיית העדר התביעות שתפסיד ועל הוצאות נוספות שנגרמו/ייגרמו לך עד לסיום התהליך.

ארז רונן

פורסם
.

אז ככה נסעתי ביום ראשון בשעות הצהריים בכביש בשכונה בעיר מגוריי . נסעתי ישר בכביש נקי ללא בורות בשכונה חדשה במהירות המותרת ללא התעסקות בטלפון או הסחה אחרת. בחור בן 22 יצא לצומת מכיוון ימין שלי והגיע לאמצע הצומת שנייה ממני , הצלחתי לחמוק כדי למנוע תאונה שתגרום לתוצאות קשות אך הגלגל הימיני שלי ניפגע חזק מאוד ממדרכת הפרדה שהייתה באמצע .

נעצרתי בצד השני של הכביש ובנתיים הבחור נסע אפילו לא יירד לבדוק שאני חיי .

נסעתי אליו

האם לבחור יש תמרור תן זכות קדימה / עצור מהכיוון שלו לצומת? אם לא, אז זכות הקדימה היא שלו.

לא ברור לי אם הוא בא מימין ואתה שברת שמאלה לאמצע הכביש איך צד ימין שלך נפגע קשות?

ואם נפגע קשות ? איך נסעת אליו? הוא עצר בצד הדרך?

אולי תמונה / שרטוט של המקום כולל מיקום זירת הפשע.?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה על תגובות . אני אצלם את מקום התאונה כדאי לבטל את החשש שאני הוא האשם . נ"ב יום אחרי המקרה הייתה בדיוק אותה תאונה שאלתי את הבוחן והוא אמר שהוא היה אשם בוודאות גם אם נסעתי על 100 קמש הוא עדיין אשם הוא לא ציית לחוקי התנועה (אני אבדוק המצאות של תמרור תן זכות קדימה ) . הרכב שלי ניפגע וויזואלית אין כלום רק שמחברים מיכשור רואים שכל צד ימין עקום ומסכן את הנסיעה ברכב .

התבלבלתי (כנראה בגלל השעה שכתבתי ) הבחור יצא מצד ימין שלי לא מצד שמאל שלי ואין לי למה להתקשר ולהקליט את הבן אדם הוא מדבר בצורה לא רציונלית מקלל ואני לא רוצה לרדת כל כך נמוך כאשר אני שומע שהבן אדם מדבר כך . עשיתי טעות חמורה היו כמה עדים למקרה ואפילו בחור שרדף אחריו כי הוא ניסה לברוח הייתי במצב לחץ ושחכתי מכל מה שלמדתי לגבי תאונות . כמו שאומרים אני למדתי בדרך הקשה אני יצטרך לבלוע את הפיל ולשלם את הנזק כי ללכת לבתי משפט וכל הפרוצדורות כבר יעלו לי יותר . לפעם הבאה (נקווה שלא תיהיה) עדיף לפגוע ברכב השני לפצוע את הנהג ואותי ולקבל את כל המגיע לי מהביטוח

• תוכן חדש...