Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה - רונן נאור \ Sound Knowledge

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, שנה לאחר שהכרתי את הבחור מפוסט באינטרנט, החלטתי להגיע אליו שוב.

אז לפני שנה הגעתי אליו למשרד בקריית אונו והתרשמתי מכיוון הסאונד שהוא מבצע, לרמה תלת מימדית, בה אתה מרגיש וחווה את המוזיקה מגיעה לך בדיוק לאוזניים, ולא מסביב.

אז לאחרונה, מתוך 6 רמקולים מקוריים ברכב, נשארו רק 2 שעובדים, וגם זה בקושי.

כל הצד השמאלי בדלתות הפסיק לעבוד, בלי שום הסבר.

הרמקול האחורי התחיל גם כן לקרטע עד שמסר נשמתו בחזרה.

קבעתי איתו מהיום להיום, ואתמול בבוקר נסעתי למקום ההתקנה באזור, שם נפגשנו עם בחור נחמד בשם גיא שעובד איתו, והם ביצעו כל עבודה בהתקנה באופן יסודי, מקצועי, בלי להשאיר מקום לחאפריות.

החל מפירוק הדלתות ברכב, דרך הרכבת הרמקולים בצורה אסתטית, נקיה, בלי רווחים של אוויר או חס וחלילה נגיעות של החשמל בפח.

דרך פירוק הכבלים ברדיו דיסק ותיקונם (כאמור הצד השמאלי לא עבד בגלל לחץ שהיה על החוטים מאזיקון בהתקנה של הרדיו דיסק), חיווט חדש של הצמה והאזנה אישית לכל רמקול ורמקול.

התקציב שלי לא היה גבוה, ומאחר והמערכת שלי נשלטת באמצעות רדיו דיסק פשוט מאוד של AUTOSOUND - ההתקנה כללה:

2 רמקולים קדמיים קומפוננט של פוקאל, עם 2 טוויטרים

2 רמקולים לדלתות האחוריות של MTX

עבודה שלקחה בין שעתיים לשלוש, ותוצאה מדהימה.

העלות: 1200 שקל.

שוווה להשקיע ולקפוץ לבחור, שממערכת וציוד פשוט נתן לי חווית סאונד של רכב חדש לחלוטין.

פורסם

שמח לשמוע שיצאת מרוצה, רונן הוא בעל כשרון גדול וחבר.

הוא היה כאן גם כספונסר פורום, פעמיים - פעם אחת בה גם זכינו לעשות ביחד אירוע סאונד נחמד ביותר.

ופעם שניה בה הוא פרסם את מחירוני הכוונים שלו.

לדעת רב חברי הפורום התמכור היה גבוה מידי אך מצד שני הטיונר המקצועי היחידי שהיה כאן לאורך כל השנים הוא רונן עצמו וזכותו של בעל מקצוע להעריך את פועלו כראות עיניו.

אבל התוצאות של רונן מדברות בעד עצמן את זה אני יודע היטב.

בינו לביני יש לא מעט חילוקי דעות ודברים שכנראה נסכים לא להסכים עליהם אך בסופו של יום, במבחן התוצאה - הוא פשוט אדיר.

תענוג לראות כאן עוד עדות נפלאה לפועלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...