Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מעוניין להחליף לאשתי את היונדאי אקסנט 2007 שלה.

אני מחפש רכב משפחתי,בטיחותי, אוטומטי עם תיבת 6 הילוכים, 2010 ומעלה בכ-50,000 ש"ח.

אני מחפש רכב פרטי (לא ליסינג) מה שמגביל אותי עוד יותר.

בהתחלה התפקסתי על קיה פורטה 2011 אך אלו מעל התקציב שלי (כ-60,000 ש"ח).

שמתי לב שקיה, יונדאי, מאזדה, טויוטה, מיצובישי, הונדה הן לא בתקציב שלי.

האם יש לכם המלצה לדגם שיוכל להיכנס לי בתקציב?

תודה,

איציק

פורסם

שברולט קרוז: אמינה כמובן אם מטפלים ושומרים עלייה, צריכת דלק ממוצעת 1:10 לקנות משנת 2011 שתוקנו בעיות הגיר ושופר הכ״ס, אני מרוצה מהרכב , מרווח ואני 1.87, לעומת היונדאי שגם הייתה לי נוח

פורסם

אני מתרחק מהקרוז כמו מאש. רק מהתבוננות על ירידת הערך ביד 2 אפשר ללמוד שהרכב לא אטרקטיבי בלשון המעטה. מעבר לכך שמעתי סיפורי זוועות עליו, יש גם לא מעט כאן בפורום.

פורסם (נערך)

לדעתי אתה תצטרך או להתפשר על אחד הסעיפים או להעלות את התקציב.

אם אתה מתפשר על גיר 6 הילוכים - יש אופציות כמו מיצובישי למסר או סובארו B3 (לא יודע איך הבטיחות שלהם).

אם אתה מתפשר על סעיף הליסינג אז כנראה שתמצא פורטה בתקציב הזה, אבל שים לב - הפורטה קיבלה גיר 6 הילוכים רק החל מ2011.

עריכה: או אם להתייחס באופן ממוקד לשאלה שלך - לא מצליח לחשוב על דגם שעונה על כל הדרישות.

עריכה אחרונה על ידי rolling_stony
פורסם

חוץ משברולט קרוז, לא תמצא גיר 6 הילוכים בגלל התקציב הנמוך והשנתון. אבל אתן את ההמלצה שלי על הונדה סיוויק 2010- גיר 5 הילוכים שפועל טוב מאוד בדיוק כמו 6 נסיעה ב-100 קמש תהיה על 2200 סל"ד שזה מצוין ושקט, ומנוע חזק מאוד ואמינות גבוהה.

פורסם

דווקא לא חסר פורטה 2011 עם 6 הילוכים ב50-55 אלף ביד 2,אומנם מדובר ברכבי יד 2 שהמקוריות היא ליסינג אבל זה לא כל כך משנה אם הרכב יהיה שמור ובעל בדיקה טובה.

הרכב עצמו הוא בחירה מצוינת.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני מעלה את התקציב ל-55,000 ומתאמץ כרגע למצוא לנסר ספורטבק שבגדול נכנסת לתקציב.

אם לא היא אז זה רק להמתין לפורטה פרטית מסוף 2011. אגב, איך באמת אוכל לזהות שהפורטה אכן עם 6 הילוכים? רק לפי הצג בזמן נסיעה? יש עוד פרמטרים שהשתנו?

תודה

פורסם

כן,מוט ההילוכים עם כפתור בצידו השמאלי+כיסוי עור.

איתות מראות צד לד,פס דק.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

כן חשבתי גם על ה-i35. היא אכן מעל התקציב שלי.

אגב אם הייתם צריכים לבחור בין מיצובישי לנסר ספורטבק או קיה פורטה באיזו מהן הייתם בוחרים?

תודה

פורסם

אני מעדיף את הגיר האוטומטי הסטנדרטי של הפורטה, היא גם הייתה לי נוחה יותר ותא הנוסעים שלה שקט ונעים יותר.

• תוכן חדש...