Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי הונדה סיוויק 2009 אוטומטית.

בזמן עמידה ברמזור לצורך העיניין לפעמים ( לא תמיד ) יש רעידות ברכב, הטורים יציבים ( 600) וזה קורה רק כשהרכב חם.

חשבתי תושבת מנוע עליונה אבל החלפתי למקורית במורשה וזה לא נפתר, הבעיה לא נוראית בכלל אבל אני בתור פרפקציוניסט רוצה לסדר את זה.

שמתי לב שזה מופיע אך ורק כאשר אני מפעיל איתות, לא משנה ימין או שמאל, אם אני ברמזור ומבטל את האיתות אז הרעידות מפסיקות והרכב שקט ויציב, אני חושד באלטרנטור, מה דעתכם ?

פורסם

צריך לחיות עם זה

שפכתי אלפי שקלים בנסיון לפתור את זה מכל מיני כיוונים

ניקוי מצערת יסודי עם פירוק עוזר לתקופה קצרה

הבעיה - שילוב של הורדה ל-12-3v בזמן עמידה ברמזור ושהאוטו לא מגיב מהר לשינויים בצריכת חשמל

פתרונות - תושבת מנוע ימנית מקורית, ניקוי מצערת, בדיקת קוילים, עדכון תוכנה (לרוב קיים עוד משנת 2012 מטיפולים)

בקיצור תחיה עם זה, המזגן קצת מחמיר אבל לא עוזר ממש

אם אתה רוצה להתעלל בעצמך קצת תחפש IDLE VIBRATION בפורום 8THCIVIC

פורסם

נכון, בחו"ל הרוב פתרו את הבעיה בעזרת התקנת מצערת יותר גדול של SI (הפרפר גדול ב-2-3ממ)

אבל אל חושב שזה אפשרי אצלנו בדגמים

תשים לב שבזמן עמידה ברמזור המצערת מפסיקה להשתמש בפרפר ועוברת לצינוריות העוקפות בעזרת חיישן IDLE שמתוקן בה

בגלל זה מי שינקה את המצערת עם ריסוס על הפרפר זה לא ישנה כלום חוץ מאולי תגובת דוושה קצת יותר טובה

• תוכן חדש...