Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שיש לו מגוון של רכבים ''מענינים'' - לפני שאני ניגש לברר , יש למישהו איזה ניסיון לחיוב או שלילה איתם ?

תודה .

פורסם (נערך)

קח את זוגתך לשוק במגרש השכן (בשבת) - היא תהנה, ותמצא מציאות, ובזמן הזה תוכל לסייר במגרש.

כמובן שאיני יכול לתת יעוץ לגבי מגרש שאני מכיר רק מצד הגדר החיצונית.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לו רכבים "מעניינים" כי רוב הלקוחות של רכבי יוקרה מדומשים באים מהמגזר הערבי.

בגלל זה תוכל למצוא רכבי יוקרה כמעט בכל מגרש שנמצא בכפרים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
האנשים שגרים בעוספיא הם ישראלים, והם נכנסים לשם כל יום.

אני מכיר אפילו כמה יהודים ישראלים שגרים שם - ממש אין בעיה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עוספיא הוא כפר דרוזי, רוב התושבים בו משרתים גם בכוחות הבטחון.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

רוב הסיכויים שלהסתובב בעיספיא יהיה לך הרבה יותר בטוח מאשר להסתובב בהדר או בכמה שכונות "נפלאות" אחרות בחיפה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
האם לא מסוכן לישראלים להכנס לעספיא? אני רוצה ללכת אל המגרש הזה ביום ראשון

אתה אמיתי?!

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כלל לא מסוכן, תתקשר לברר שהם פתוחים בראשון, בעספיא ודאלית אל כרמל ישנם עסקים שסגורים בשבת וישנם כאלה שסגורים בראשון

פורסם

תכנס בשלום, תהנה מהשווקים, צא לשלום. בדרך אתה יכול לבקר בכביש 721 שקצהו העליון סמוך לכניסה לעוספיא.

אשתי נהנית מאד מהשוק שליד המגרש המדובר, הצמחים בגינה שלנו הגיעו מהמשתלה בכניסה הצפונית לכפר (ליד צומת 672/721), וכשנגמר החלב קופצים לסופר שנמצא בדיוק מולה.

• מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפותח. השרשור עוספיא כפר יפה עם אנשים מדהימים אין שום חשש מכל סוג להכנס לשם

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

לפני שנים רבות קניתי אצלהם מרצדס C240 שנת 2001 אחלה אוטו החזקתי אותו 10 שנים ומכרתי אותו הרבה מעל המחירון.

בעלי המגרש הם ערבים נוצרים מאד מאד נחמדים - הלואי ובמגרשים אחרים היו מתנהגים בדומה להם.

ספרתי להם שאני גר בהרצליה ומסובך לי להגיע אליהם. אמרו לי בוא עם הרכבת עד חוף הכרמל, תעלה על מונית שם ובוא אלינו על חשבוננו - זה לפני שדיברתי אתם על קניית הרכב בכלל.

אני יכול רק להמליץ לכולם על המקום.

פורסם

המגרש דווקא נמצא באזור המוסלימי של הכפר, ועדיין יותר בטוח ללכת שם אפילו ב3 לפנות בוקר מאשר בתחנה המרכזית של תל אביב.

ודי כבר עם היציאות האלה, עשו לי, נגעו לי, ופחד לי מכל טרולי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...