Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שבוע טוב עדין תקוע אם אותה תקלה בדקתי אם יש קצרים בbsm (בית פיוזים חיצוני) ואין רטיבות .שאלה איך המדחס מקבל פיקוד זאת אומרת מאיפה הוא מקבל את הזרם מbsi ישירות?

• ספונסר פורום
פורסם

המצמד של המדחס מקבל מתח דרך הbsm.

נסה להרכיב bsm אחר לבדיקה.

מספרי החוטים שיוצאים מהbsm למדחס הם 8060 ו-8050.

בדוק שאין קצר.

אורן

פורסם

תודה אבדוק.יש מצב שbsi כרגע נעול ולא יוציא זרם במידה וכן תחת איזה לשונית צריך ללכת בlexia כדאי לאפס אותו? תודה אורן

פורסם

טוב אחרי בדיקה של החוטים חוט סגול לא מוציא זרם אבל שאני נותן לו זרם המדחס נדלק והחוט צהוב ירוק מינוס כנראה bsi חסם את היציאה בשל חשש מקצר או מעומס גבוה של הסליל של המדחס השאלה איך משחררים את הbsi מנעילה תודבה לעונים

פורסם

עידכון! החלפתי bsm ברכב אותם תקלות לא ניתן לאפס את ה bsi ולא למחוק את התקלות . מה עוד האם החושד העיקרי זה באמת ה bsi?

פורסם

עד שלא תבצע איפוס לפי התהליך שרשמתי, התקלות לא ימחקו וה BSI לא יספק מתחים למדחס ולאורות.

לחילופין, אתה יכול לשלוח את ה BSI לאחת מהמעבדות שמתעסקים עם מחשבים והם יאפסו לך אותו.

אתה לא יכול למחוק את התקלות עם המכשיר אבחון שלך.

פורסם

Asix תודה רבה על המידע ניסתי את איך שאמרתה לי לאפס בשתי הודאות שלך אבל זה לא עוזר אין מצב שיש קצר פנימי בbsi ולכן הוא מסרב להתאפס אלה אם יש עוד משהוא שאני מפספס עברתי גם על צמות החשמל אין סימנים של קצרים אני כבר לא יודע מה עוד יכול להיות חוץ מללכת לקנות bsi אחר

פורסם

רשמתי לך מה לעשות. תשלח את המחשב למעבדות שמתעסקות עם מחשבים לרכב: קומפיוקאר, המחוון וכו'.

תגיד להם שאתה צריך איפוס ל BSI.

אין לי מושג כמה זה יעלה רק איפוס של BSI.

פורסם

ערב טוב עדכון החלפתי bsi התקלה נפתרה הבעיה אחרת עכשיו אין לי את הקוד פין לשכפל מפתחות והקילומטר קפץ מ156000 ל260000 מי יכול לעזור כרגע להוציא קוד פין תודה

• תוכן חדש...