Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתם לדעתי קצת ממהרים להגיע למסקנות, הרכב משווק פחות מחודש.

זה לא קורה ביום, אבל אם המוצר החדש יהיה טוב, התדמית תשתקם תוך מספר שנים כמו שקרה עם קורולה רובוטית, עם מעבר מאסקורט לפוקוס בשנת 2000, עם מעבר מסקודה פייבוריט ופליסיה לפאביה ועוד.

ואז אנחנו אולי נראה בפורומים עוד כמה שנים המלצות כגון: פוקוס מודל 2014 - אל תגע! אבל מודל 2016 - אחלה אוטו.

הרכב משווק כבר קרוב ל4 חודשים.

אנחנו כבר באמצע מרץ 16' והשיווק החל עוד בשנה שעברה, והמסירות החלו בינואר 16'.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
הרכב משווק כבר קרוב ל4 חודשים.

אנחנו כבר באמצע מרץ 16' והשיווק החל עוד בשנה שעברה, והמסירות החלו בינואר 16'.

אני מדבר כמובן על תחילת מסירות...אמרת ינואר, אני אמרתי פברואר. זה לא הבדל של שמיים וארץ.

זה שיכלת לפתוח הזמנה כמה חודשים לפני, לא רלוונטי לשירשור הזה שמדבר על כמות מכוניות שרואים כל הכביש.

פורסם

רק התחילו להזמין כאן בליסינג - לקח המון זמן לקבל רכב הדגמה. לדעתי יהיה נפוץ מאוד בליסינג בגלל הטורבו וממה שאני רואה חברות הליסינג (לפחות שלמה סיקסט) ממש לא נרתעות

פורסם
אני נוסע המון בכביש ועדיין לא ראיתי את הפוקוס החדשה שזה מוזר. האם התחילו למכור אותה?

גם מרקו לא ראה את אמא שלו בפרק הראשון.

יכול להיות שנסעת בכביש שהיא נסעה בו קודם, לפני שעברת, או שנסעה כמה מכוניות אחריך, או שנסעה ברחוב מקביל.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כשהגיעה המזדה החדשה חברות הליסינג ממש לא שיריינו לעצמם כמויות כנראה מהחשש של הלקוחות ממנוע 1.5 או אלוהים יודע מה. הטויוטה לעומת זאת עלתה לכביש בכמויות כנראה בגלל הזמנות מוקדמות של חברות הליסינג.

אני חושב שכולם פשוט נזהרים עם הפוקוס, לאט לאט נראה אותה בכמויות

פורסם

בחודשים ינואר פברואר 2016,

עלו על הכביש 383 מכוניות פורד פוקוס.

106 מכנויות בתצורת Sedan.

112 מכוניות בתצורת Hatch.

165 מכוניות בתצורת SW.

פורסם
לפני שבועיים הייתי באולם שלהם בחיפה כי התעניינתי בפיאסטה.

המקום היה די נטוש.

גם אני לפני חודש הייתי באולם תצוגה שלהם ליד לב המפרץ, והיה ממש ריק...

האולם של מאזדה, מתחתם לעומת זאת, היה די פעיל

פורסם

לא משנה עם איזה גיר פורד ימכרו את הפוקוס החדשה , אנשים שנכוו מהתנהלות החברה

לא יקנו שוב .

התנהלותה של החברה בתקלת הגיר הרובוטי לקתה בחסר .

מקווה שחברות אחרות ידעו להפיק לקחים .

פורסם

למה כולם מאשימים את דלק מוטורס כאחראי הבלעדי לעניין ?

התקלה הייתה עולמית ולפורד עצמם לקח חודשים רבים ואף שנים לתת פתרונות לבעיה. למעשה ראיתי שטוענים שגם הפתרונות שניתנו בצורת חלפים מעודכנים לא בהכרח פותרים הבעיה.

שנה שעברה דלק מוטורס עשתה בחוכמה והפסיקה לחלוטין שיווק הרכב הבעייתי למרות שבעולם המשיכו למכור אותו כרגיל.

עם כל מה שכתבתי יש פה בלי ספק מחסום פסיכולוגי קשה ואולי המכירות הנמוכות של הדגם מראות את הכוח שיש לליסינג עבור מותגי מאזדה, פורד וטויוטה - הליסינג וההשכרה מהווים אחוז ניכר מהמכירות וגם גורמים ללקוח הפרטי לקנות הרכבים שרואים שנמכרים היטב.

אגב, באותו אופן הייתי אומר למה מאזדה 3 שנראית מצויין ומאובזרת היטב וגם מקבלת ביקורות טובות בסך הכל נמכרת בערך פי 1.5 פחות לעומת הטויוטה קורולה. גם פה דלק מוטורס אשמים?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אגב, באותו אופן הייתי אומר למה מאזדה 3 שנראית מצויין ומאובזרת היטב וגם מקבלת ביקורות טובות בסך הכל נמכרת בערך פי 1.5 פחות לעומת הטויוטה קורולה. גם פה דלק מוטורס אשמים?

מה דעתך על כך שקורולה מרווחת ונוחה יותר ממאזדה 3? שיש רבים בעלי טעם שמרני שעיצוב הקורולה מדבר אליהם יותר? שלטויוטה יש נאמנות מותג גבוהה במיוחד?

אגב, הסקודה אוקטביה, למשל, טובה משתיהן, אבל את לקוח הקורולה הממוצע זה מעניין כשלג דאשתקד.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...