Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב קודם כול לשאלה הראשונה שלי היא אם מישהו פעם פירק את הדש בורד ביונדאי אקסנטויכול לעזור לי להסביר לי איך אז אני ישמח

ועכשיוו לחלק המרכזי אני רוצה למקם את הטויטרים ברכב(יונדאי אקסנט 96) על הדש בצורה מוסתרת

אצלי אין שם מקום מיוחד לטויטרים אז חשבת למקם אותם בפתחי המזגן הצדדים אשר צמודים לקורות שגם ככה פתחים אלו לא תורמים הרבה לחימום/קירור

אז רציתי לגעת אם זה אפשרי?

האם חום המזגן יכול לפגוע בטויטר(הקור לא ניראלי יזיק) ואם כן איך אפשר אולי לבטל את הפתחים האלו מאורור?

ואם יש למישהו ניסיון בתקנה מסוג זה שיגיד לי

ואם למישהו יש הצעה אחרת למיקום מוסתר שיגיד לי?

יש לציין שלשם התקנה זו אין לי שום כוונה לשבור או להרוס את פתחי המזגן או הדש אלה רק לפרק או לנתק זמנית

והינה תמונות:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

פורסם

ביונדאי שהייתה לי עד לפני חודשיים הרכבתי טוייטרים במקום פתחי האוורור שאתה מדבר עליהם, את הכיסויים המקוריים הוצאתי ושמתי בארון ובמקומם בניתי העתק של הצורה מדיקט כשבמרכזו היה חור לטוויטר, כשמכרתי את הרכב החזרתי את הכיסויים המקוריים למקום.

איציק.

פורסם

ואלה אחי

ומה עשיתה למניעת התחממות שלהם מחום המזגן?

איך פירקת את רשת המזגן?

איך וממה בנית גריל/מקום לטויטר

בבקשה תפרט קצת יותר ואם יש לך תמונות אז הכי טוב:-D

פורסם

לטויטרים יש השפעה גדולה מאוד על אופי הסאונד ועל הבמה

שינוי כזה גדול של המיקום של הטיוטר יכול להיות ממש דרסטי ולהוריד לך את איכות השמיעה בצורה לא קטנה ( יש מצב שזה גם יהיה לטובה אבל סביר להניח שלא )

בכול מקרה תבדוק איפה המיקום הכי טוב שלך ושם תתקין לא צריך להגזים ולהסתיר את הטויטירים בתוך המזגן..עוד מעט תתקין את הרדיו דיסק מתחת לשטיח

פורסם

המיקום המקורי שלי להםהו בערך באותו מקוםצמוד לקורה בנטיה לחלל הרכב אז זה לא הבעיה

גם שאני מתכון לשים אותם בזוית מתאימה אז זה ממש לא מה שיפריע

וכן אני רוצה לשים אותם שם כי הם ממש קורצים וגדולים

פורסם

מקום מקורי ?

לא ידעתי שיונדאי יש לא נסיון עם כול הקומפוננטים בעולם אז הם נתנו מקום שיהיה מומלץ לרוב..

עזוב שטויות

שב תעשה נסיון שעה אפילו עד שתמצא את המקום שהכי מתאים לטויטר שלך

פורסם
טוב קודם כול לשאלה הראשונה שלי היא אם מישהו פעם פירק את הדש בורד ביונדאי אקסנטויכול לעזור לי להסביר לי איך אז אני ישמח

:

באקסנט שלי היתה בעיה של רעש בצד ימין של הדשבורד וכל מה שעשיתי לא הצלחתי להפטר ממנו,אחד הדברים שחשבתי עליהם היה פירוק הדשבורד אולם כל מי ששאלתי אותו חשמלאים למיניהם הזהירו אותי שזה המון עבודה ושלא בטוח שהדש לא ישבר בפירוק מפאת גילו ....אז עדיף שתיזהר
פורסם
לטויטרים יש השפעה גדולה מאוד על אופי הסאונד ועל הבמה

שינוי כזה גדול של המיקום של הטיוטר יכול להיות ממש דרסטי ולהוריד לך את איכות השמיעה בצורה לא קטנה ( יש מצב שזה גם יהיה לטובה אבל סביר להניח שלא )

בכול מקרה תבדוק איפה המיקום הכי טוב שלך ושם תתקין לא צריך להגזים ולהסתיר את הטויטירים בתוך המזגן..עוד מעט תתקין את הרדיו דיסק מתחת לשטיח

המידריינג' יכתיב את רוב הבמה והתמונה, מיקום הטוויטר משני.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

כן אכן הכול היה מותקן למס' ימים עד לפני חודש אם אמרתי שאני יודע שהמיקום טוב כבר מספר פעמים אז ברור שזה מניסיון כי אחרת לא היתי יודע

בבקשה תנסו להתעסק במה ששאלתי

• תוכן חדש...