Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

best value for money - עד 40,000

gild
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז שכנעתם אותי להכליל גם את הפיאט בראבו בחיפוש, אבל בכלל אין אותה במודעות.

מה גם שאני לא מצליח להבין כמה רכב כזה שנת 2012 אמור לעלות.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחלה אופציה, רק שים לב שצריך לרדת ~3 שנים בשנתון.

ואם אתה כבר יורד 3 שנים בשנתון, אפשר להוסיף לרשימה הונדה סיויק שהיא חסכונית, חזקה ואמינה (אבל יקרה לתחזוקה).

אפשר גם להוסיף סיאט לאון, גם מוגשת וחזקה, אבל אבזור ועיצוב פנים ככה ככה, ושילוב של TSI+DSG זה משהו שיש כאלו שיעדיפו להמנע ממנו.

ויש את הפורד מונדאו שמציעה המון תמורה למחיר, אבל גדולה וקצת שתיינית.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

שילוב TSI + DSG עדיף (לדעתי ולדעת רבים ואחרים) בעשרות מונים על פני השילוב הקיים בבראבו. אבל האמינות על הפנים, למרות שגם בבראבו זה לא הצד החזק של הרכב.

לא כל אחד מתחבר לגיר שיש בבראבו (אני לדוגמא לא התחברתי בכלל). תעשה נסיעת מבחן, תהיה חכם יותר.

מצד שני גם לא כולם מתחברים לגיר DSG עם שבעת ההילוכים :wink:

בהצלחה בכל מה שתבחר ותחזור לעדכן.

אור, ידעתי שתגיב 8)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

סיטרואן C4, שנתונים 2011-2012, אם המושג "צרפתית" לא מהלך עליך אימה, אולי אפילו תצא עם עודף.

רק שים לב שבוצעה קריאת שרות לטיימינג.

לגבי התנהגות התיבה הרובוטית, אני מסתדר עם זה.

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

פורסם
מה עם טויוטה אוונסיס? לדעתי היא תוכל להתאים מאוד. גם אמינה, גם סמל, גם המחירים יחסית נוחים וגם בטיחותית

בתקציב שלו הוא יצטרך לרדת ממש בשנתון.

פורסם
אחלה אופציה, רק שים לב שצריך לרדת ~3 שנים בשנתון.

ואם אתה כבר יורד 3 שנים בשנתון, אפשר להוסיף לרשימה הונדה סיויק שהיא חסכונית, חזקה ואמינה (אבל יקרה לתחזוקה).

אפשר גם להוסיף סיאט לאון, גם מוגשת וחזקה, אבל אבזור ועיצוב פנים ככה ככה, ושילוב של TSI+DSG זה משהו שיש כאלו שיעדיפו להמנע ממנו.

ויש את הפורד מונדאו שמציעה המון תמורה למחיר, אבל גדולה וקצת שתיינית.

טויטה, הונדה ופורד הן לא ממש יקרות לתחזוקה? שנתון 2008 במקסימום לרכב מסוג זה, לא?

דרך אגב, אם טויטה אז למה לא יאריס או קורולה - האונסיס היא לא הגדולה יותר?

פורסם

השאלה היא מה אתה צריך מהרכב? אתה צריך באמת רכב משפחתי? אתה צריך באמת משפחתית מנהלים כמו האוונסיס? אם סופר מיני מספיקה, אין סיבה לקנות משפחתית או משפחתית מנהלים, לרדת בשנתון (מה שמגדיל סיכוי לתקלות) וגם לשלם יותר בטיפולים ביטוח וטסט (ותיקונים, חלקי חילוף יקרים יותר מן הסתם).

לפי השרשורים שפתחת בימים החארונים כולל היום אני מבין שסופר מיני אמורה להספיק לך, תקן אותי אם אני טועה.

פורסם
השאלה היא מה אתה צריך מהרכב? אתה צריך באמת רכב משפחתי? אתה צריך באמת משפחתית מנהלים כמו האוונסיס? אם סופר מיני מספיקה, אין סיבה לקנות משפחתית או משפחתית מנהלים, לרדת בשנתון (מה שמגדיל סיכוי לתקלות) וגם לשלם יותר בטיפולים ביטוח וטסט (ותיקונים, חלקי חילוף יקרים יותר מן הסתם).

לפי השרשורים שפתחת בימים החארונים כולל היום אני מבין שסופר מיני אמורה להספיק לך, תקן אותי אם אני טועה.

אתה לא טועה - כפי שרשמתי בתחילת השרשור אני מחפש את הרכב הכי אמין שעלות אחזקת הטיפולים שלו תהיה הכי מינמאלית והוא יהיה מספיק בטוח .

ממש לא אכפת לי מגודל הרכב, אם במקרה יש רכב גדול יותר שהוא יותר משתלם כי הוא אמין יותר וזול יותר לאחזקה אז אני אשמח לשמוע. המטרה היא להרחיב את אפשרויות החיפוש שלי כי כרגע אני לא ממש מוצא רכב..

פורסם

שברולט קרוז 2012.

הבנתי שבשנתונים האלה כבר תוקנו בעיות מנוע וגיר שהיו בשנים הראשונות של הדגם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הקרוז עונה על הפרמטרים של הרבה אוטו ב(יחסית) מעט כסף.

גם הטיפול נחשבים זולים יחסית.

א-ב-ל הסחירות שלה די נמוכה, וצריכת הדלק לא משהו, ומה שיחסך בתחזוקה - ישרף על ירידת ערך.

יונדאי i30 אכן יכולה להיות הצעה טובה, וגם תאומתה הקיה סיד / פורטה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...