Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיום שישי האחרון התחילו מעין קפיצות בגיר במהלך נסיעה. מדובר ביונדאי גטס 2006 מנוע 1350 אוטומטית. אין ממש חוקיות וזה קורה לעיתים במהירויות גבוהות ולעתים בנמוכות. כמדומני זה מורגש יותר במהירויות נמוכות (מתחת ל100 קמ"ש). אני לא יודע אם המונח קפיצות מובן כ"כ. זה פשוט שפתאום פעולת המנוע לא עגולה ויש מעין קטיעה. אם אינני טועה, יש סיכוי שזה קרה לי פעם אחת גם בזמן שאני עומד ברמזור. אציין שאין שינוי או קפיצה במד הסל"ד, מהירות כשזה קורה. אשמח להצעות, מה יכולה להיות הסיבה, ובאותה הזדמנות לקבל המלצה מניסיונכם על מוסך שאינו מורשה (משיקולים כלכליים, אני סטודנט), אך אמין ומקצועי באזור פ"ת והסביבה.

פורסם

רק אם עשית 45 אלף בשנה הזאת :)

הייתי מחליף פילטר דלק אם לא ידוע מתי הוחלף.

בכל מקרה - שמת לב אם נדלקת נורת CHECK ENGINE בזמן הקרטוע ?

אם תוכל גם לצלם את חוטי ההצתה.

Stay Dirty

פורסם

לא נדלקת נורה בוודאות. עוד טיפולים שנעשו אם זה רלוונטי: החלפתי ממיר קטליטי לפני 5 חודשים. לגבי פילטר דלק, אין לי היסטוריית טיפולים של בעלי הרכב הקודמים, אבל אני די בטוח שלא הוחלף מעולם. הרכב עשה כ170k

פורסם

אז קח תתחיל עם זה, תקנה פילטר מקורי ותעבוד לפי המדריך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?552455

כדאי לעשות את זה עם ובלי קשר לבעיה שלך.

לגבי הממיר , הרכבת מקורי (שמגיע קומפלט עם כל סעפת הפליטה) או חליפי שרותך לסעפת ?

Stay Dirty

פורסם

הממיר שהוחלף הוא ממיר משופץ, אני אנחש שהוא לא מקורי לפי המחיר ששילמתי. לגבי החלפת הפילטר, כבר מזמן רציתי, אבל בוא נגיד שידיים טובות אין לי

פורסם

נפגשתי היום עם אסף התותח מהכנופיה. מעבר למקצועיות ואדיבות, נראה שהוא עלה על הבעיה די מהר. מדובר כנראה בחוט הצתה לא תואם, ארוך מהרגיל שמעביר זרמים, וכנראה גורם לקפיצות מתח. נפגשים להמשך טיפול ונעדכן בהמשך. שוב תודה לאסף והחבר'ה מהכנופיה!

פורסם

היה לי אותה בעיה באקסנט, אסף ציפה את החוט הצתה והבעיה לא חסרה לעולם (לפחות לא חצי שנה אחרי - כשמכרתי אותה)

פורסם (נערך)

מוסיף לידידי הפות"ש אלעד - חוט מספר 2 שונה מהשאר - נראה שמישהו החליף רק אותו בחוט באורך של מספר 1.

מרוב שהוא ארוך הוא מתפתל לאורך כל הדרך עד לפלאג, באחת הנקודות נגע בגוף המנוע וספג הרבה שמן מהזעה שהייתה בעבר באזור.

כמובן גם שחטפתי ממנו זץ מרענן, למרות שהבידוד שלו נראה תקין. בכל מקרה הוא לא מקורי.

הרכבתי אצלו את חוט מספר 2 מהמנוע שלי ועשינו נסיעה קצרה - נראה תקין.

נתחיל בהחלפת סט חוטי הצתה, ונמשיך להחלפת שמן מנוע ופילטר. המדיד יבש לגמרי ועברה שנה מהטיפול האחרון.

בהמשך גם פילטר דלק.

מעבר לזה הכל נראה פיקס.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם
ועם החוט הלא תואם הזה עד לפני שישי האחרון הרכב נסע תקין ללא הקפיצות והחיתוכים שאתה מתאר?

כן. נשמע מוזר אני יודע, גם אני הופתעתי כשגיליתי היום.

פורסם

ברגע שאסף אומר שהיה בריחת ניצוץ והוא קיבל את הזץ אז גמרנו...עלה על הבעיה. במיוחד שהחליף עם חוט הצתה תקין והכל טוב..אז זאת הייתה הבעיה בקיצור!

• תוכן חדש...