Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 XS

admtaynov13?
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יד 3 עשתה 150 אלף, הכל פרטי, לפי התמונות נראת לא רע, יש ספר טיפולים בזמן במוסך מורשה כמה שנים אחורה

יש מצבר חדש צמיגים חדשים מגנזיום, הבעיה היחידה שהרכב עבר תאונה מקדימה והוחלף טמבון קדמי, והוא אמר שאין נזק לשלדה, ואפשר לקחת לבדיקה וכל הליקויים ירדו מהמחיר המקורי, אבל הוא לא מתחייב לי על כלום למרות שבשנים האחרונות הרכב שימש כרכב שלישי ובקושי נסע (ולא בפרעות)

שווה בדיקה?

PEUGEOT 206XS

פורסם

נראה לי ששווה בדיקה. קורה שמוכרי רכב דוברים אמת.

אני כמוכר נתתי תמונה הגונה על מצב הרכבים שמכרתי. ועדיין לא הסכמתי להתחייב לדבר לפני בדיקה. יכולה להיות שהמכון יטעה, יכול להיות שברכב שלי היתה פגיעה שברשלנותי פספסתי אבל אין לי כל מודעות לקיומה.

הבדיקה ממומנת ע"י הקונה ולשימושו. שיעשה איתה מה שהוא רוצה.

הרעיון שמוכר ישתתף בעלות הבדיקה אם מתגלה שם פגם בשלדה מוזר בעיני.

ניקח שני מקרים: אחד של מוכר שלא ידע שיש נזק לשלדה. למה שהוא ישלם על כך?

שני של מוכר שיודע שיש נזק ומשקר אודותיו. זה קונה שבסבירות מאוד נמוכה יעמוד בהבטחתו.

לפני שמשלמים על בדיקה צריך להרגיש אמון מסוים במוכר. אמון שמצדיק 500 ש"ח. ואם זה לא מוכיח את עצמי ממשיכים הלאה.

אשמח אם הנזק שייגרם לי מרמאים כל חיי יוגבל ל 500 ש"ח לכל נוכל.

פורסם
נראה לי ששווה בדיקה. קורה שמוכרי רכב דוברים אמת.

אני כמוכר נתתי תמונה הגונה על מצב הרכבים שמכרתי. ועדיין לא הסכמתי להתחייב לדבר לפני בדיקה. יכולה להיות שהמכון יטעה, יכול להיות שברכב שלי היתה פגיעה שברשלנותי פספסתי אבל אין לי כל מודעות לקיומה.

הבדיקה ממומנת ע"י הקונה ולשימושו. שיעשה איתה מה שהוא רוצה.

הרעיון שמוכר ישתתף בעלות הבדיקה אם מתגלה שם פגם בשלדה מוזר בעיני.

ניקח שני מקרים: אחד של מוכר שלא ידע שיש נזק לשלדה. למה שהוא ישלם על כך?

שני של מוכר שיודע שיש נזק ומשקר אודותיו. זה קונה שבסבירות מאוד נמוכה יעמוד בהבטחתו.

לפני שמשלמים על בדיקה צריך להרגיש אמון מסוים במוכר. אמון שמצדיק 500 ש"ח. ואם זה לא מוכיח את עצמי ממשיכים הלאה.

אשמח אם הנזק שייגרם לי מרמאים כל חיי יוגבל ל 500 ש"ח לכל נוכל.

צריך מכון בדיקה אמין בחדה ובחיפה(לא הוחלט עוד איפה נפגש)

PEUGEOT 206XS

• תוכן חדש...