Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רכב קטן בטווח 15,000-25,000


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

 

אני מחפש רכב קטן (מיני) עד 25,000 ש"ח (עדיפות למשהו בן פחות מ-10 שנים). אני רוצה שלכל הפחות יהיה לו ABS ושצריכת הדלק שלו תהיה טובה (מתבקש כשזה רכב קטן אבל בכל מקרה). אין לי העדפה לידני/אוטומטי, אבל אני כן רוצה לציין, שאני לא מעוניין ב-Sirion שאת העיצוב שלה אני פחות אוהב.

 

אשמח לשמוע את דיעותיכם.

 

תודה,

אורן

פורסם

בתקציב הזה יש לך פנדה קח משנת 2011,יש לה 69 כ"ס לעומת 60 שהיו בשנים הקודמות,שברולט ספארק די בתקציב לך,זריזה יותר ומאובזרת יותר מהפנדה.

פיגו 107 גם מאוד חיסכונית וזולה לאחזקה,מנגד מנוע רועש יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה על התשובות המהירות.

 

ה-107 קצת קטנה, והפנדה טיפה גדולה (ודי מכוערת). איך המאזדה 2 והפג'ו 207 או יונדאי גטס מבחינה מכאנית? לכל מכונית יש את השטות שלה אבל מה מהן הרע במיעוטו? אילו שנתונים נחשבים ליותר בעייתיים (או מודלים פחות מוצלחים) למיטב ידיעתכם?

פורסם (נערך)

מאזדה 2 רכב אמין, זריז והתנהגות הגיר ממש מעולה. איכות החומרים קצת פשוטה לטעמי והיא לא משדרת יוקרה יותר מדי.

סה״כ רכב מאד מהנה לנהיגה אבל זהו!

פיגו קצת יותר דורשת ״צומת לב״ אבל בתמורה לפינוק תקבל גם בחזרה..

אמנם הרכב יותר כבד והתנהגות הגיר פחות טובה אבל רמת החומרים יותר טובה וסה״כ רכב יותר מפנק מהמאזדה.

דרך אגב אם אתה מעוניין ללכת על הקצה השני של רמת המחיר שלך ולמצוא רכב ב15 אז 206 מ2005 יהיו גם אופציה טובה

עריכה אחרונה על ידי roy007
פורסם (נערך)

לא היה לי אישית יונדאי גטס אבל לאחותי הייתה אחת שנת 2005 אוטומוטית.

אני לא יודע אם אתה הולך על ידני או לא אבל הגטס האוטומטית היא מזללת דלק.

לגבי הרכב שנסעתי עליו כמה וכמה פעמים לי הוא לא הרגיש נוח לנסיעה והרגיש הרבה יותר ישן ממה שהוא באמת. הרגשה שאין לך בפנגו או במאזדה.

לדעתי המאזדה והפיגו נותנות תמורה למחירם הרבה יותר טוב מהגטס

 

אבל אם לפשט את התשובה שלי אני הייתי בוחר בפיגו 207 בלי למצמצץ

לא יודע על מה תלך אבל תחפש את רמות הגימור המאובזרות יותר.

למאזדה זה dynamic

ולפיגו זה trendy עם גיר אוטומוט (אל תתקרב לרובוטי)

עריכה אחרונה על ידי roy007
×
×
  • תוכן חדש...