Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב היברידי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל ללכת לכיוון רכב היברידי , האם בשנתון הזה - 2009 לדוגמה יש הונדה אינסייט ,ב40000 זה כדאי?או טיוטה פריוס...

האם האחזקה גבוהה ?

הנסיעות שלי - 10000 בשנה גג.. בשבוע - עירוני ,וסופש טיולים בינעירני השאלה אם זה משתלם גם למי שלא נוסע הרבה ...כמובן שאם הצריכה תהיה 1:20 זה אחלה אבל מה החסרונות ועלויות

תודה

פורסם

אין לך טעם לפי דעתי ללכת על אינסייט כי הסוללות עם 5 שנות אחריות ולא ניתן להאריך. בכל מקרה יותר מ1:16 לא צפוי נראה לי לפי ניסיון אנשים

פורסם

בבונדה ג'אז IMA זה קצת עלוב (מבחינת המערכת ההיברידית), היא לא כולה לנוע על חשמל בלבד, והמנוע החשמלי די מחורבן- 9 כ"ס, מעט קג"מ, ובלי יתרון משמעותי מבחינת חיסכון בדלק.

• תוכן חדש...