Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פתאום תתחיל לשמוע שבעצם הוא בכלל עמד ובכלל הוא לא בטוח שהוא אשם, שבכלל לא היה לך נזק כמו שאתה

טוען ואתה מנסה להרוויח על הגב שלו וכו'.

בשביל זה קיים שמאי רכב, לא ככה? אחרת אוטומטית כולם היו טוענים שהיה נזק רציני עוד לפני הפגיעה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

נכון, אבל הנהג הפוגע יכול להתחיל להקשות עליך ולספר שהנזק

שאתה מציג בכלל לא היה בזמן התאונה. במקרה שתיארתי, הפוגע

איים כי הוא כבר לא מודה שזה הוא שפגע אלא בכלל אולי החבר הוא זה שנסע

ונכנס בו.

הקטע הוא שבאותו יום אמרתי לאותו חבר שיתחיל להקליט הכל - התשובה הייתה שאין שום

צורך, מדובר בבחור טוב, שמודה בהכל, מבין את אשמתו ויהיה מוכן לשלם עבור התיקון או

להודות מול הביטוח כי הוא האשם בתאונה במידה ויהיה יקר לו לשלם על התיקון.

כאשר הכל מוקלט (ועדיף גם מצולם) אתה מונע את כל ההתנהלות הבאה - אתה מתנהג ב"כבדהו וחשדהו",

אם הוא ינהג כפי שהבטיח, בסה"כ הפסדת כמה מגה-בייטים בסלולרי, אך אם הוא "יתהפך" יהיה לך הרבה

יותר קל.

בפעם האחרונה שנכנסו בי (עמדתי ברמזור אדום), למרות מצלמת הרכב, יצאתי מהאוטו עם הנייד במצב הקלטה,

הנהג אמר "מצטער, חיפשתי את הטלפון שלי שנפל בין הכיסאות ולא שמתי לב שכולם עומדים ברמזור אדום".

הוא התנגש בי, אגב, לאחר יותר מ 30 שניות שעמדתי בצורה סטטית לחלוטין ברמזור אדום.

פורסם

אחרי שהוא התקשר אלי מאוחר יותר התקשר גם סוכן הביטוח שלו לברר פרטים, בכל התשובות הפניתי אותו לגורמים הרלוונטיים לברר את הפרטים מולם - סוכן הביטוח שמטפל בי, שמאי הרכב שבודק את הרכב והמוסך עצמו. בשורה התחתונה אמרתי לו שידבר עם סוכן הביטוח שלי כי אין לי אפשרות להתעסק בעניין הזה.

השיחות מוקלטות, אבל אני לא בטוח עד כמה הקלטת שיחות רלוונטית בבית משפט - שמעתי או קראתי פעם שזה לא קביל בבית המשפט אם האדם עמו משוחחים לא מודע על כך שהשיחה מוקלטת.

Just daily

פורסם

היה לי מקרה דומה לפני כ-3 שנים. אם כי בתאונה היו מעורבים רק שני כלי רכב (שלי והרכב שפגע בי מאחור).

הרכב שפגע בי היה מונית, ועד כמה שאני מבין הפעלת הביטוח שלו גוררת השתתפות עצמית גבוהה יותר מאשר זו של רכב פרטי.

מכל מקום - בעל המונית התקשר אלי מספר שעות לאחר התאונה וניסה לשכנע אותי לפנות למוסך של חברים שלו. לא התוכחתי אתו, אבל לפי מה שלמדתי בפםורום מסרתי לו את פרטי סוכן הביטוח שלי והבהרתי לו שאני אתקן את הרכב במוסך לפי בחירתי. למחרת הרכב הוכנס למוסך, סוכן הביטוח שלח שמאי, קיבלתי רכב חלופי, וכעבור יומיים הוצאתי את הרכב מהתיקון.

לא שמעתי יותר מבעל המונית, והצ'ק מהביטוח שלה התקבל כעבור כחודשיים וחצי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אחרי שהוא התקשר אלי מאוחר יותר התקשר גם סוכן הביטוח שלו לברר פרטים, בכל התשובות הפניתי אותו לגורמים הרלוונטיים לברר את הפרטים מולם - סוכן הביטוח שמטפל בי, שמאי הרכב שבודק את הרכב והמוסך עצמו. בשורה התחתונה אמרתי לו שידבר עם סוכן הביטוח שלי כי אין לי אפשרות להתעסק בעניין הזה.

השיחות מוקלטות, אבל אני לא בטוח עד כמה הקלטת שיחות רלוונטית בבית משפט - שמעתי או קראתי פעם שזה לא קביל בבית המשפט אם האדם עמו משוחחים לא מודע על כך שהשיחה מוקלטת.

אין שום בעיה עם ההקלטה. מותר לכך להקליט שיחה שאתה חלק ממנה בלי אישור מהצד השני.

פורסם (נערך)
האמת שאני מרחם יותר על הגברת האמצעית (בגיל של אמי פחות או יותר והיא כנראה גרה שכונה מעלי) מהבחור הצעיר שיסתדר כך או כך, לא היה מי שבא לעזור לה אפילו טלפונית ולא נראה שהיא מבינה כל כך מה צריך לעשות ועצם העובדה שהבחור השלישי טען שהוא כבר הסתדר איתה אני לא בטוח שהיא הבינה שייתכן והוא צריך לשלם גם על התיקון של הפרונט שלה. אולי כדאי לדבר איתה או שעדיף לא להתערב?

אתה יכול לעשות הכל, אפילו להפעיל את התביעה בחברת הביטוח ואם אתה תראה שהנהג הפוגע רציני ובא לשלם למוסך על התיקון ועל שכ"ט שמאי וירידת הנזק(אם קיימת) אז תמיד תוכל לבטל את התביעה בביטוח. אני בהחלט מסכים עם m1011409 לא להיכנס לתחום האפור.

ולך

m1011409:

החבר בלע את הצפרדע והפעיל את הביטוח שלו (שילם השתתפות עצמית ועליית פרמיה) מכיוון

שלא רצה להתעסק עם הבחור (שרק שבוע קודם היה מאוד נחמד).

החבר שלך אמור היה לתבוע את ההשתתפות עצמית + ירידת ערך כך שהוא לא היה אמור לספוג זאת בעצמו. לא כך?

עריכה אחרונה על ידי rafi_vk
התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

^

היה אמור... אין ספק שאם זה היה קורה חלילה לי, הייתי נלחם איתו עד שהוא היה משלם עבור הנזק שגרם.

לא לכולם יש כוח, זמן ורצון להתעסק עם זה, לחלק מהאנשים קל יותר "לבלוע את הצפרדע", להיפרד מכמה אלפי

שקלים ולהמשיך בשגרת חייהם כאילו לא קרה כלום.

פורסם

מה שנקרא שיטת מצליח.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

טוב, אני קצת בהלם. הגעתי למוסך אחרי שהתקשרו אלי. הפגוש לא יושב פלס, קצת צבע על אחד הפנסים, בקיצור עבודה לא מושלמת כשמראש הודעתי לבעל המוסך שאני פדנט ואם הוא לא יכול לעמוד בזה שלא ייקח על עצמו את העבודה. הוא אמר שידבר עם סוכן הביטוח שלי, הסוכן התקשר אלי ואמר לי לקחת את הרכב ושאני סתם מחפש לעשות בעיות ושיחייבו אותי על הרכב החליפי אם לא אחזיר אותו (איזה מין שירות זה?). אולי אני נראה קצת חלבי אבל אני לא מטומטם, אם אני אומר שכואבת לי השן אז היא כואבת ולא צריך לדבר עם גורם שלישי שינסה לשכנע אותי אם כואבת לי השן או לא.

עד עכשיו לא מאצתי יתרון בסוכן הפרטי לעומת ביטוח ישיר, מהם קיבלתי פעמיים שירות טוב יותר.

Just daily

פורסם

תבקש מהשמאי להגיע ולבדוק שוב את הרכב. המוסך אמור להחזיר את הרכב לקדמותו וזה כולל פגוש שיושב בול על הרכב.

למיטב ידיעתי אם השמאי לא מאשר את התיקון הביטוח חייב למצוא פתרון.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...