Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקה של פוקוס 2012 מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פוקוס ידנית נראית לי אחלה בחירה.

היתה לי אחת 2002

רק חידוד. זאת לא סתם פוקוס ידנית. זאת פוקוס עם 180 סוסים באורווה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התושבת עסק יקר, גם קלאץ' לא זול. תוריד אותם במחיר או שיחליפו על חשבונם.

סע בדרכים טובות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בחיים לא תקבל מהם תושבת מקורית, במקומך הייתי מתעקש על הורדה במחיר ותיקון עצמי. איך אתה התרשמת מהקלאץ׳? הרי ידוע שזה עוד כסתח, ראה ערך ״בלאי דסקיות ושמן כהה״ ברכבים עם גיר אוטומטי.

פורסם (נערך)
בחיים לא תקבל מהם תושבת מקורית, במקומך הייתי מתעקש על הורדה במחיר ותיקון עצמי. איך אתה התרשמת מהקלאץ׳? הרי ידוע שזה עוד כסתח, ראה ערך ״בלאי דסקיות ושמן כהה״ ברכבים עם גיר אוטומטי.

הבוחן אמר לי "אין לך מה לגעת בקלאץ". לגבי תושבת מקורית , אין לי מושג אבל הם מטפלים רק במורשה. מאמין שאצליח להוציא מהם.

מה שיותר מטריד אותי זה המחשב מנוע שהוחלף אחרי שנה שהרכב על הכביש , ותיקוני צבע בכל הדלתות.

עריכה אחרונה על ידי bigbosf

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

שמע, לדעתי תיקוני צבע זה זניח לחלוטין. מחשב מנוע שהוחלף לפני שנתיים-שלוש ומאז הכול בסדר- גם לא נשמע בעייתי במיוחד.

אחרי הכול כמו שאמרת, פוקוס אקובוסט לא נמצאת בשוק כמו מאזדה 3, תפסול את זו- יש משהו אחר?

פורסם

אז לסיכום, שווה לקחת או לא?

פורסם
הבוחן אמר לי "אין לך מה לגעת בקלאץ". לגבי תושבת מקורית , אין לי מושג אבל הם מטפלים רק במורשה. מאמין שאצליח להוציא מהם.

מה שיותר מטריד אותי זה המחשב מנוע שהוחלף אחרי שנה שהרכב על הכביש , ותיקוני צבע בכל הדלתות.

אנשים חונים עם רכבי ליסינג בדרך בפחות זהירות.

תוודא האם היה בליסינג נהג יחיד.

תיקוני צבע - אם הרכב מגיע לשחרור מליסינג ויש לו יותר מכמה שפשופים, או אפילו שפשוף בודד אבל בכמה דלתות, הוא עובר צביעה כוללת.

זה המצב בכל חברות הליסינג. האיכות של הצביעה בדרך כלל לא מזהירה. כלומר הרכב עכשיו נראה מצויין, השאלה איך יראה עוד שנתיים שלוש.

הסיכוי שיחליפו תושבת במוסך מורשה ולתושבת מקורית שואף לאפס, אתה חייב לתעד זאת בכתב במעמד הקנייה או לא לקחת את הרכב לפני שמסדרים את זה.

זאת הסיבה שהם מעדיפים לסדר דברים על חשבונם ולא להוריד במחיר.

פורסם

בניגוד למה שנאמר ע"י בודדים פה, מדובר על מציאה.

יקח לך המון זמן למצוא פוקוס טיטניום ידנית בליסינג וכולן עוברות "השבחה" שזה צביעה של כל שריטה קטנה ברכב.

במיוחד לאור הבדיקה לא הייתי חושב פעמיים.

פורסם
אנשים חונים עם רכבי ליסינג בדרך בפחות זהירות.

תוודא האם היה בליסינג נהג יחיד.

תיקוני צבע - אם הרכב מגיע לשחרור מליסינג ויש לו יותר מכמה שפשופים, או אפילו שפשוף בודד אבל בכמה דלתות, הוא עובר צביעה כוללת.

זה המצב בכל חברות הליסינג. האיכות של הצביעה בדרך כלל לא מזהירה. כלומר הרכב עכשיו נראה מצויין, השאלה איך יראה עוד שנתיים שלוש.

הסיכוי שיחליפו תושבת במוסך מורשה ולתושבת מקורית שואף לאפס, אתה חייב לתעד זאת בכתב במעמד הקנייה או לא לקחת את הרכב לפני שמסדרים את זה.

זאת הסיבה שהם מעדיפים לסדר דברים על חשבונם ולא להוריד במחיר.

היה נהג יחיד, דיברתי איתו. התיקונים בוצעו עוד בזמן שהרכב היה ברשותו. לגבי התושבת המקורית אבדוק עם החברה ואעדכן.

פורסם

בדקתי לגבי התושבת בשני מוסכים מורשים. אחד זרק 1000 בלי לבדוק כלום והתעצבן עלי שהבאתי לו מספר רכב ואמר תבוא לפה. במוסך שני ביקשו 2669 על תושבת עוד 200 על עבודה וזה כמובן בלי מע"מ. בחברת ליסינג רוצים לשלוח את האוטו למוסך שיבדוק אם באמת צריך להחליף תושבת.

פורסם

הנה הם מתחילים לנסות לחסוך, והאמת שלפעמים הם צודקים כי זה כסתחים של מכוני טסטים. הבעיה שמרוב כסתחים מצד אחד ומאחזקת שבר במוסכים זולים עם חלפים זולים אי אפשר לדעת כלום.

מה לעשות, ככה הם משאירים לעצמם שולי רווח.

האם הם שולחים למוסך מורשה יבואן פורד כדי שיבדוק או למוסך הבית/חצר שלהם? צפוי לך כנראה דיון או ויכוח בשאלה מי בודק את זה, ואז מי עושה את העבודה.

גם אם מוסך מורשה יגיד שיש בעיה, יכול להיות שהם יכניסו למוסך שעובד איתם.

אם זה 3k אצל מוסך מורשה, אולי שווה לנזות להוריד 1.5k ולסגור עסקה ואחרי זה להחליט איפה, במה ומתי אתה מטפל בעצמך.

ככה תוכל להחליט על מוסך ועל מקוריות החלפים.

פורסם

עד עכשיו כל הטיפולים בוצעו במורשה. מה שנאמר לי שהם יכניסו את הרכב לבדיקה במוסך. ואם צריך להחליף הם יחליפו והם לא מתחייבים שזה יהיה מקורי. (יש בכלל תושבת לא מקורית /תחליפית ) ?

ומה קורה במצב שהמוסך אומר שהתושבת יכולה לסחוב עוד ? יש ניגוד בין הבוחן למוסך והם באמת יכולים לטעון שהמכון בדיקה מכסת"ח ולי לא תהיה שום אופציה לדעת מי צודק.

פורסם
השאלה אינה מי צודק. השאלה היא האם אחרי ההתדיינות תקנה את הרכב ובאיזה מחיר.

בשביל לשלוח את הרכב למוסך הם מבקשים מקדמה של 5000 שקל על חשבון העסקה. יש כזאת תושבת חליפית?

• תוכן חדש...