Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, כנראה 22.

מה שנשבר זה הפין, שמכוסה בגומי, שנמצא בראש החלק. יש לו קפיץ שמאפשר לו תנועה החוצה-פנימה.

מחר באור יום אבדוק איך ניתן לשלוף אותו.

יש מספר קטלוגי?

פורסם (נערך)

עכשיו במחשב אני רואה, בטלפון לא ראיתי.

בעברית זה נקרא "עזר דלתית" ובאנגלית "opening aid". מעניין אם הכוונה לאותו החלק. עריכה: בעצם כן, לפי המס' הקטלוגי :roll:

תודה.

מעניין איפה נמצא התחכום בחלק הזה, שכאשר הדלתות נעולות, הוא לא לחיץ, ולא מאפשר את פתיחת דלת פיית התדלוק. בשרטוט לא נראה שיש לו חיבור לחשמל או משהו דומה.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם

פרקתי (שלפתי) את החלק התקול, זה אכן החלק, גם המספר הקטלוגי זהה. בתמונה חסר הצ'ופצ'יק שנשבר והגומי שמכסה אותו.

מצאתי ב-Ebay חלק זהה, Genuine OEM, ב-85 ש"ח. משלוח בארה"ב ללא עלות. שליש מחיר מהמחיר שתום הציג מהמחירון של צ'מפיון. יש מי שיביא לי את זה מארה"ב.

יש סיכוי שהחלק לא יתאים לי בגלל שזה מארה"ב ולא מאירופה?

opening_aid1.jpgopening_aid2.jpgopening_aid3.jpg

פורסם

אני מתקשה להאמין שחלק עם אותו מק"ט יהיה שונה, אפילו שהוא מגיע מארה"ב.

זאת ועוד, הוא משותף למספר דגמים מהדור הזה.

לדעתי חלק 31 (בקישור שאני צירפתי) הוא זה שנועל את הדלת במקומה.

חלק 22 הזה נראה לי כמו סתם קפיץ (אפשר לראות ב

בפאסאט).

ומה שמחזיק את הדלת במקום כשדלתית הדלק סגורה והרכב פתוח זה כוח הקפיץ בציר שלה (חלק 27 בקישור שלי).

פורסם

זה בטוח שהחלק שאני צריך הוא מס' 22. הפין שדוחף את הקפיץ זה מה שנשבר.

וזה זהה לחלוטין לחלק שפירקתי, שמכיל את הקפיץ והפין.

הזמנתי. אעדכן כשיגיע.

שוב, תודה על העזרה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

החלק הגיע עם שליח מארה"ב. בינגו, מתאים ועובד (לא ניתן ללחיצה כשהדלתות נעולות). שליש מחיר מאשר בארץ\ 85 ש"ח במקום 261. בתוך ארה"ב אין עלות משלוח.

שוב תודה ל-Tom_22.

opening_aid_new1.jpg opening_aid_new2.jpg opening_aid_new3.jpg

פורסם
החלק הגיע עם שליח מארה"ב. בינגו, מתאים ועובד (לא ניתן ללחיצה כשהדלתות נעולות). שליש מחיר מאשר בארץ\ 85 ש"ח במקום 261. בתוך ארה"ב אין עלות משלוח.

שוב תודה ל-Tom_22.

[ATTACH=CONFIG]452515[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]452516[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]452517[/ATTACH]

אני שמח בשבילך שחסכת לא מעט כסף אבל בל נשכח שהמחיר שבו רכשת את החלק לא כולל מיסים+משלוח מחו"ל לכן ההשוואה לא במקומה.

איזה כייף לי :)

פורסם

זה לטובת אלו שיש להם מי שיביא עבורם חבילות מחו"ל.

בכל מקרה, $33 עבור משלוח לארץ של חלק קטן כזה, זה מעבר לכל פרופורציה. זה בטח לא הסכום שעולה ליבואן להביא את זה לארץ. גם לא מתקרב לזה.

• תוכן חדש...