Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו סניק 2

saritm
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפשת רכב משפחתי מרווח מאוד שיוכל להכיל 2 כסאות בטיחות + מבוגר במושב האחורי בתקציב נמוך.

אני לא נוסעת הרבה. לרוב סידורים קטנים בתוך העיר ופעם פעמיים בשבוע מחוץ לעיר.

קיבלתי המלצה חמה על הרנו סניק 2 שבאמת נראית ענקית, אבל רוב המכוניות משנתון 2005-6 עם קילומטראז' של 130-170 אלף.

מודה שהמחיר ממש קוסם לי: 10-15 אלף ש"ח. מצד שני, קצת מלחיץ לקנות רכב כ"כ ישן....

אשמח לשמוע את דעתכם.

פורסם

שלום,

הסניק הוא אכן רכב משפחתי מיוחד ומפנק.

מצאי את הרכב בחדש ביותר שאת יכולה, במצב הטוב ביותר האפשרי, ואם את מעוניינת נשמח לעזור.

כתבי לנו בפרטי שם וטלפון וננסה למצוא לך רכב מתאים.

ככל שזה מצער, כך זה גם צפוי - קחי בחשבון שברכב ישן תמיד יהיו הפתעות שיחייבו טיפול, גם אם תמצאי את הרכב השמור ביותר.

פורסם

לי יש סניק כזו שנת 2005 כבר 3 שנים, וזה אכן אחד מהרכבים שעונה בצורה טובה לדרישות שהצבת.

יחד עם זאת, סניק קונים מאוד בזהירות, לא להתפשר על היסטוריית טיפולים במוסך מורשה ולבדוק את הרכב מאוד בקפידה - וגם אז לקחת בחשבון שכמו כל רכב ישן תמיד תהיינה הפתעות.

פורסם

תודה על התגובות!

ראיתי בלוח פה שמישהו מחפש להחליף סניק 2007. בהחלפה אני לא יכולה לעזור....

מאחר ואני ובעלי לא מבינים ברכבים בכלל, החבר שהמליץ על הסניק כנראה ינהל את עניין הרכישה.

בינתיים קיבלתי הצעה לפלואנס מנוע 2000 שנת 2011 עם קילומטראז' 150000 ב-34000 ש"ח לפני מיקוח.

המוכר הוא סוחר וכמובן שהוא אמר שהרכב שמור ומטופל ומתחייב לבדיקה.

מדובר במתיחה רצינית של התקציב אבל נוכל לעמוד בזה.

איך זה נשמע? המחיר לא נמוך באופן מחשיד?

פורסם

כשיש אופציות אחרות, עדיף לא לרכוש מסוחר.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

1. המחיר של הפלואנס משקף את מצב השוק של כלי רכב הללו. מה גם ש-150000 ק"מ זע לא מעט.

2. מסניק II מהשנים 2005.6 הייתי מתרחק - יש להם בעיות עם החיישנים, ואם נפלת על פרט עם תקלות - זה סרט רע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
כשיש אופציות אחרות, עדיף לא לרכוש מסוחר.

אני מסכימה אבל פלואנס מנוע 2000 אין הרבה...

1. המחיר של הפלואנס משקף את מצב השוק של כלי רכב הללו. מה גם ש-150000 ק"מ זע לא מעט.

2. מסניק II מהשנים 2005.6 הייתי מתרחק - יש להם בעיות עם החיישנים, ואם נפלת על פרט עם תקלות - זה סרט רע.

150000 ק"מ נשמע לי המון אבל בהחלט מוריד את המחיר. בהנחה שאני נוסעת כ-10000 ק"מ בשנה, אני אמורה לחשוש?

ממה שהבנתי המנוע והגיר בדגם הזה הרבה יותר טוב מגרסת ה-1600.

לגבי הסניק - אחפש באמת 2007-8, למרות שבשנתונים האלה כבר יש קפיצה במחיר.

פורסם

השילוב מנוע/גיר הקיים בפלואנס 2000 קיים בעוד הרבה כלי רכב של רנו ניסן, והוא מוצלח למדי. רכב שעשה 150000 ק"מ ב-4/5 שנים מלמד כנראה שרוב הנסיעות היו מחוץ לעיר, אז הבלאי אמור להיות נמוך יחסית. אם את קונה במחיר נמוך לשימש של כמה שנים , לדעתי, אין לך מה לחשוש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...