Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממש לא מבין בזה וכבר תקופה ארוכה שאני מחפש מערכת מולטימדיה טובה לרכב ואני פשוט לא יודע איך לבחור. בין אם זה המפרטים שלהם, ובין אם זה מערכת ההפעלה וכו'...

ראיתי מערכות תואמות מקור, אבל אני לא מכיר את היצרניות האלה ולא יודע מה בדיוק הרמה... אשמח אם מישהו ייתן חוות דעת (המערכות בקישורים למטה).

בנוגע לתקציב, כמובן שאני לא אגיע לסכומים מטורפים (מעל 5,000 ש"ח), אבל הכל תלוי בתמורה למחיר, לא אשלם גם 500 על משהו ששווה 100.

אלה האפשרויות שראיתי עד היום:

ROADSTER

ROADROVER

ROTEX

PH TECH

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

מקפיץ. מה אתם אומרים על המערכות של Pioneer, JVC וכו'? על איזה דגמים שלהם אתם ממליצים? אני צריך כניסת USB, בלוטוס, GPS, אפשרות לטיונר ומצלמת רוורס. והאם במערכות האלו צריך כבל מתאם לשלט ההגה, אם כן כמה הוא עולה?

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

• תוכן חדש...