Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לצערי הביטוח שלי עובד רק מול מוסך בשם שיא/יונייטד שיא (הפנו אותי לסניף פתח תקווה) שלא שמעתי עליהם.

התרשמתי מאוד מAlluma ברעננה, ושמעתי דברים טובים על אוטו פיקס בהרצליה וPDR פלוס בפתח תקווה, אבל לצערי הם לא עובדים מולם.

למישהו נסיון איתם? יש לי הרבה נזק ואני שוקל האם ללכת עם אחד המוסכים הידועים בתחום הזה, ולשלם השתתפות עצמית גבוהה יותר בשביל השקט הנפשי.

אשמח לתובנות, תודה.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

תודה אבל ראשון קצת רחוקה לי האמת.

אם אני כבר אחליט לעשות את זה במוסך שהוא לא מוסך הסדר של החברת ביטוח שלי (AIG) אז אולי כבר אעשה את זה ברעננה/הרצליה.

זה עוד 1000 ש״ח וקצת יותר בירוקרטיה, אבל אולי שווה את זה.

אגב, אמרו לי שזה משפיע על הפוליסה שלי כמו תביעה רגילה (לא צד ג׳) למרות שזה כוח עליון וכו - זה נכון?

• תוכן חדש...